Špatně nastřelené naušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
13.6.12 10:48

@karlle Půl centimetru je podle mne dost. Já bych to vyfotila. Naušnici vytáhla. A šla to reklamovat. Ať ti vrátí třeba půlku peněz. Protože tohle je fakt hodně. To se nesrovná jinýma naušnicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.6.12 10:49
@karlle píše:
Vztek mám ani nevíte jaký :cert: a nevím jak řešit :zed: :zed: -Nechat být :think: jednu má cca 5mm od konce lalůčku a druhou 10mm je to na první pohled hodně vidět. Zase si říkám, že teď má ty nastřelovací kytičky a až ji dám za 6týdnů jiné dětské tak to třeba nebude tak vidět? Pokusím se dodat foto :nevim:

Já bych si to určitě líbit nenechala. Svojí práci měli odvézt pořádně a ani ty dětské naušničky potom nebude nosit věčně, až odroste začne se parádit bude je vyměnovat tak to v jiných zas vidět být může :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 10:50

Vztek mám ani nevíte jaký :cert: a nevím jak řešit :zed: :zed: -Nechat být :think: jednu má cca 5mm od konce lalůčku a druhou 10mm je to na první pohled hodně vidět. Zase si říkám, že teď má ty nastřelovací kytičky a až ji dám za 6týdnů jiné dětské tak to třeba nebude tak vidět? Pokusím se dodat foto :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Naima
13.6.12 10:50

Pokud je to vidět, tak to jiné náušnice moc nespraví. Moje mamka to také má od dětství a je to vidět pořád, moc nechápu, proč si to nikdy nenechala spravit.
Edit: podle popisu to má jako tvoje malá a fakt to vypadá s některými náušnicemi dost hrozně, s některými o něco lépe, ale vidět to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
25182
13.6.12 10:52

V tomto případě bych prachy vůbec neřešila. Spíš by mi vadilo, podstupovat to s malou znovu.

My jsme píchali až ve dvou letech. Při tom neplakala, až když jsem odcházeli, ale venku na ulici hned přestala. Šli jsme do hračkárny pro méďu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
13.6.12 10:53

Pokud je to na jednom uchu 5 mm a na druhým 10, tak už je to sakra rozdíl a určitě bych se ozvala. Nestojí to zrovna málo peněz na to, aby si na tom dali pořádně záležet. Teda moc nechápu, když namalují tečky správně a pak se seknou o tolik? Malá to má přesně snad na desetinku milimetru tam, kde byly tečky. Jinak se jí teda moc nelíbilo, že jsem ji držela, jak zrovna nechtěla být, ale na samotné nastřelení ani necekla a do půl minuty byla zase rozchechtaná. Myslím, že za pár měsíců už bych ji moc neudržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 10:55

Jak jsem již psala tečky byly v pořádku spíš se malá při nastřelování hýbla sama, je jak pytel blech normálně natož když ji někdo drží. Popravdě jsem si toho sama nevšimla nebo jsem malou konejšila pak jsme nasadili čepku a šli na prochajdu. Až večer přišel chlap koukne a povídá vždyť má každou jinak :nevim: Tak se jdu podívat srovnám ji hlavičku a jedna je o 5mm níž než druhá 8o
Chápu, že se jí ještě budou ouška vyvýjet, ale to by na výšku naušnic nemělo mít vliv. :nevim: No v pr..li bych se viděla :cert:

• Citovat
  • Upravit
6220
13.6.12 10:58

@ugluk jedna dírka je mírně nad tečkou a druhá pod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
13.6.12 10:58

V prvé řadě si toho měla všimnout sama nastřelovačka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.6.12 10:59

Měla jsem asi do dvaceti (nechala jsem si dírky zarůst) náušnice křivě, jednu hezky, druhou asi o půl centimetru blíž k hlavě - takže skoro u hlavy, proto jsem hodně řešila, aby dcerka měla náušničky správně. Nastřelovali jsme asi v půl roce a jak jí ouška rostou, je vidět, že jsou přes všechny možné měření křivě :zed: Já už to nechám být, nechám na holce, jestli to bude jednou chtít přestřelit nebo nechat.
V tvém případě bych malé náušničky úplně vyndala a prostě jí je nedávala. Nechala bych jí je nastřelit, až sama bude chtít. Peníze bych si asi vrátit nenechala, nevím, nebyla jsem tam s tebou, nevím, jak se k vám chovali, každopádně nastřelení náušnic beru jako ruletu, dítě může v nejnevhodnější okamžik cuknout, ty ho neudržíš (zaskočí tě) a náušnice je nakřivo hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.6.12 11:05
@ugluk píše:
V prvé řadě si toho měla všimnout sama nastřelovačka :jazyk:

A co bys chtěla, aby dítěti náušnici vyndali a nastřelili vedle jinou? :nevim: Nerýpám, jen nahlas uvažuju.

Zakladatelka sama píše, že dítě hýblo hlavou. Takže koho je to vina? Dítěte? Toho, kdo nastřeloval? Toho, kdo držel hlavičku?
Ten, kdo nastřeluje, by měl mít zkušenosti, předvídat, ale když už máš prst na spoušti, že je to v pohodě, tak věřím, že v určitém momentu to zastavit už nejde :nevim:
Fakt záleží na tom, jak se k zakladatelce chovali, na jejich přístupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
13.6.12 11:13

@Ywett existuje jiné řešení? :?
Já bych očekávala, že mi řeknou - omlouváme se, máte to nakřivo, bohužel to budeme muset opravit. Ať byla chyba kdekoliv, prostě pustit zákazníka s tím, že takhle je to vlastně docela OK a snad si ničeho nevšimne, mi moc profesionální nepřijde.
Teda netuším, zda se nejdřív nechá zarůst a pak teprve nastřeluje vedle, no asi jo, co?
Souhlasím s tím, že by měli mít zkušenosti, i s tím, že chyba se stane i u sebezkušenějšího člověka, ale v žádném případě za profesionální nepovažuju dítě BEZE SLOVA pustit s každou dírkou o půl cm jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 11:13

@Ywett Taky pravda…nebudu to nikomu říkat a uvidím zda si toho sami od sebe všimnou třeba i příbuzní. Jinak asi těch 6týdnů vydržíme a třeba to s těmi našimi nebude tak zlé, jinak by nás to čekalo znovu :cert: Nerada bych, aby se jí děti třeba smály :roll: stačí, že má do nebe volající příjmení takže už s tím bude muset bojovat celý život.
Jsem jen prostě hysterická ;) :oops: Ráda bych pro naši dcerku jen to nejlepší a mám pocit, že se nám to od samého porodu nedaří. :roll: Navíc mě poslední dobou rozhodí každá maličkost.

• Citovat
  • Upravit
69015
13.6.12 11:15

Prostě za normální považuju, že po nastřelení to zkoukla nejdřív paní, pak to nechala zkouknout mě, zda je vše OK, a po odsouhlasení mi na odchodu ještě řekla, kdyby byl jakýkoliv problém, ať se nebojím zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 11:17

@Ywett dr. i sestra byli velice příjemní. Nemůžu je obviňovat to ani nejde jak už tu někdo psal je to risk, ale jen nevím co teď s tím :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure