Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo, pri propichnuti, vzpominam, jak mi muj muz vypravel, ajk v jakemsi alkoholovem opojeni v 18 letech dostali s kamaradama hromadne napad, ze je prece super mit pichnute ucho
Tak si to vzajemne pichli spendlikem, rano se probudili, vydesili, jakou kravinu udelali, hned to vyndali a dnes uz po tom nema nikdo ani stopy. Tak kdyz to pichnute zaroste dospelemu chlapovi, tak malemu miminku urcite taky ![]()
Klarinetka1 No tak tenkrát jsem z toho byla hodně špatná a to hodně dlouho, pořád mě to štvalo, i sem o tom přemýšlela, ale malá u toho tak děsně plakala a kroutila se, a nějak jsem se nechala přesvědčit mamkou a babi, že mám počkat, až jak jí ouško vyroste, že se to třeba srovná, a babi mi pořád tvrdila, že v uchu jsou nějaké body, a že to není dobré, tam moc píchat, aby se nějak ty body netrefily, takže jsem to nechala, teď už je to rok, má to pořád stejné, akorád už to nějak nevnímáme, jak tam má taky vlásky, a jiní to nevidí pokud na to neupozorním, ale dneska sem jí na to zas koukala, a je to fakt hodně, a zase mě to štve, taky sem přemýšlela že bych jí před ní nechala píchnout druhou, ale jak sem teď tady četla, že někomu by vadilo mít dvě, tak to nechám na ní až bude velká, jestli se to nějak nesrovná, tak se bude muset rozhodnout ona, jestli tam dát ještě jednu, pořád ale doufám že se to třeba nějak srovná. Škoda že nebyla tahle diskuze dřív než jsme na to nastřelování šly, to bych si na to dala sakra pozor, to mě vůbec nenapadlo, že to můžou takhle blbě nastřelit, myslela jsem že stím mají zkušenosti. Kdybych tenkrát bydlela někde ve měste, kde je víc možností a doktorů, tak bych jí to nejspíš nechala přestřelit, tady na vesnici je jen jeden dotkor, co to nastřeluje.
@anonymmm To se nesrovná, taky jsme kvůli tomu čekali, a čím bylo ouško větší, tím víc ta díra vypadala opticky dál od hlavy, než blíž. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se rozhodla a dceři náušnice vydělala. Jsem ráda, po vyndání jsem si mohla prohlédnout, kde ta dírka byla udělaná a bylo to opravdu strašně daleko od hlavičky. I ta paní, co dělá nastřelování, mi poradila je vydělat. Tak počkám, až se to dcerce zahojí, asi počkám pár měsíců, než jí ouška trochu povyrostou a pak jí to nechám znova nastřelit.
Příští týden jdu k pediatričce, tak čekám dotaz, proč jsem jí náušničky vydělala. za svůj názor se stydět nebudu a rovnou jí řeknu, že to bylo špatně nastřelené a nelíbilo se nám to.
Holky, mám posit, že jsou náušničky píchnuté hodně vysoko, co myslíte? Uklidněte mne.
Má to úplně super, my to máme taky tak, na mou vlastní žádost ![]()
Ne, má to úplně v pořádku, moc hezky píchnuté
níž se to ani nepíchá, protože pak hrozí protržení ouška a až bude jako slečna nosit těžší náušničky, tak se to malinko prověsí a nevypadalo by to hezky, takže buď úplně v klidu ![]()
Má to tak, jak to má být. Doktorka to trefila super. Jak jinak by jsi to chtěla?
Krasne nastrelene
my treba mame kazdou nausnicicku jinak. Ma tam takove dolicky… no proste nejdou uplne simetricky ![]()
@Nicolink @ja_Lena @tterka @Veveruska87 @koprovka89 @terien @UŽIVATELKA32 hoolky, moc jste mne uklidnily, dr. je totiž chtěl píchnout níže a já ji řekla ať to dá výš, no a teď se mi zdá, že to mámoc vysoko, že jak ji poroste ouško, tak to bude vypadat blbě, že to bude mít pod tou chrupavkou, ach jo.
@Danielinka Ono hodně záleží na typu náušnic, některé něco ještě zvýrazní, jiné naopak lépe sednou, takže bych si tím hlavu nelámala. Já se hlavně pamatuju, jak mi náušnice na dceři prvních pár dnů připadaly divně, že má jako něco navíc, co tam nepatří.