Špatně nastřelené naušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
12.9.20 13:26

Já zase mám kvůli skolioze krivy celý tělo, mám jedno rameno výš a i nakrivo hlavu. A to jde vidět právě díky nausnicim, jak je každá v jiné výšce. Ale vidím to jen já, je to milimetr, nikdo to nikdy neřešil. Od kamarádky holka to má taky jinak, taky bych si toho nevšimla, kdyby mi to neřekla. Pokud to není výrazně, nikdo to většinou nepostrehne.
Jinak teda já jsem byla vždy odpůrce náušnic u mimin, ale čím dál víc nad tím přemýšlím a pomalu se dopracovavam do stádia, že bych je holce i dala. Ale má už rok, tak zas nevím, co na to řekne. Původně jsem chtěla počkat, až bude chtít sama, ale teď nějak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9077
12.9.20 13:32

@chaela skoliózu mám taky, tak možná tou se to srovná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.22 17:57

Špatně nástřelené náušnice u miminka

Ahoj holky moc vás prosím poraďte mi. Dcerka byla před 6ti týdny nastřelit náušničky, když měla pecky tak to moc nešlo vidět ale včera jsem ji je vytáhla a nasadila zlaté vysaci a jedna dírka je výš a druhá níž. Byla jsem dneska za paní v salónku na konzultaci a ukázat ji to. Řekla mi že 6 týdnů už je docela dlouhá doba a neví jestli to zaroste že se může stát že v budoucnu když si dá těžší náušnice tak se jí může spojit ta zarostlá dírka a může mít tu dírku zvětšenou. Říkala že kdybych se rozhodla náušnici vytáhnout tak by byla pro abych nechala zarůst dírku na pravé straně (tu která je výš). Nevím co mám dělat. Řešila jste některá to samé? Prosím poraďte, jsem z toho nešťastná a pořád ty dírky sleduji a přemýšlím co dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 07:08

@TerezaLaura0511 ahoj, měla jsem úplně stejný problém, jako máte Vy, a to dokonce 2×.

Úplně chápu, co nyní prožíváte - jak Vás to mrzí, bolí při každém pohledu a vyčítáte si to.

Poprvé jsem to řešila hned za 3dny po nastřelení - dírka zarostla téměř okamžitě bez jakéhokoliv náznaku jizvy. Mazala jsem Hemagelem.

Podruhé jsem to řešila až také po 6-8 týdnech. Byla jsem z toho absolutně zničená, opravdu mi to rozjelo silné deprese. Po 2 týdnech trápení jsem náušnici prostě vyndala. A objednala nás k lékařce v jiném městě, která se specializuje na nastřelování náušnic. Mazala jsem dírku Hemagelem a pak ještě nějakou drahou mastičku na stažení dírky.

Jako takhle - věřím, že dírka v oušku jí zarostla, ale na kůži zvenku prostě zůstala malička dírka/tečka (jako takový zvětšený pór na nosu). Nám tu dírku schovají peckové náušnice, tak to už neřeším.

Pokud Vás to štve, tak to vyndejte. Protože sama mám špatně píchnutou jednu dírku a jsem eliminována výběrem náušnici. Přestřelit si ji v mém věku nemá smysl, protože se mi už původní nikdy nestáhne.

Švagrové dcera má nastřelené náušnice stejně špatně jako Vaše holčička. A ve vyšším věku její dcery to prostě vidět jde a vypadá to divně. Má jednu výš a ještě víc směrem od tváře, druhou má nopak dobře vysoko a blíž ke tváří. A opravdu to měla už takhle zle nastřelené, s růstem ouška se to ještě vizuálně zhoršilo. Neustále jí někdo říká, ztratila jsi náušnic…

Budou Vám to tady ženské určitě rozmlouvat - 2× trápit s nastřelením, dyť jsou to jen náušnice, schovají to vlasy, já mám taky špatně nastřelenou náušnici, bla bla bla bla. Na to se vyprdněte, Vy jste maminka, Vy rozhodujete, Vás to bude trápit.

Držím pěsti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 07:42

@MamaBezHlidani Ahoj děkuji za odpověď, a za jak dlouho si myslíš že dírka zaroste? Paní v salónku mě vystrašila tím že mi řekla že v budoucnu když bude mít tady tu dírku zarostlou a propichlou pod tím novou tak že se může stát když si dá těžší náušnice že se jí dírka obnoví a spojí se jí a to bych si vyčítala mnohém víc než teď to že má křivou dírku :,( Pořád váhám jestli náušničku vytáhnout nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 11:32

@TerezaLaura0511 začala se stahovat téměř okamžitě. Podpořila jsem to hodne tim Hemagelem. Paní doktorka mi řekla, že bude dobré na další nastřelení počkat stejně dlouhou dobu.

To o čem mluvíte, mi přijde málo pravděpodobné. Ale je to samozřejmě možné, když bude nosit těžké náušnice nebo si za ně trhat. Ale nebrala bych to jako relevantní argument. A upřímně bych za paní do salónu už vážně nešla. Bylo by mi totiž velmi divné, ze 2 lékařky, věnující se nastřelování, by mě na tuhle možnost neupozornily.

Radila jsem se o tom ještě i s jinou dokotorkou - www.nastrelovani-nausnic.cz. Jestli nemáte daleko do Prahy, tak vřele doporučuji. My to měli hodně daleko, ale naštěstí jsme dojeli aspoň do Písku k paní doktorce Švingerové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.5.22 16:54

Řešit, neřešit...

Prosim kouknete na fotku. Pravou ma krasne, ale leva nausnicka je vysoko. Neresit, nebo nechat zarust a prestrelit? Prosim Vas nazor. Nastreleno dnes dopoledne… Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
31.5.22 16:58
@lovestar píše:
Prosim kouknete na fotku. Pravou ma krasne, ale leva nausnicka je vysoko. Neresit, nebo nechat zarust a prestrelit? Prosim Vas nazor. Nastreleno dnes dopoledne… Diky

Já bych vyndavala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.5.22 17:01

Taky, vyndala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.5.22 18:21

@lovestar vyndat, ma to fakt dost vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.5.22 19:35

Vyndala jsem. Snad to zaroste rychle a bez komplikaci, kdyz jsem to vyndala jste ten samy den. Diky vsem za Vas nazor;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
20.7.22 13:54

Ženy prosím taky o radu.. nechat? Vyndat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
20.7.22 13:57
@n_hehe píše: Ženy prosím taky o radu.. nechat? Vyndat?

nechala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
20.7.22 14:02

Není to skoro vidět, buď v klidu :palec: nechala bych ji to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.7.22 14:09

@n_hehe toto bych nechala, ten rozdíl je opravdu minimální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí