Špatně nastřelené naušnice

Anonymní
13.6.12 09:55

špatně nastřelené naušnice

Stalo se vám to taky? Nechali jste nastřelit dceři naušničky a má každou jinak vysoko? Je to patrné na první pohled? Jak jste ne/řešili??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
13.6.12 10:02

To je teda k vzteku! Chtěla bych po nich vrátit peníze a náušničky vytáhla, dírky rychle zarostou a až bude větší (asi to nepůjde hned), můžete to zkusit znovu a jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 10:06

@Altche :think: to je to nemám odvahu tam, ani zavolat :zed:

• Citovat
  • Upravit
578
13.6.12 10:09

Ale proč? Tys jim nic neudělala, to oni tvojí holčičce! Člověk si nemůže nechat s… na hlavu. Jen se ničeho neboj a zavolej, že se ti to nezdá. Nebo tatínek ať si zahraje na drsnýho:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.6.12 10:09

A nakreslila nejdriv na ucho fixou znacku, aby porovnala obe usi zaroven?

u nas se to tak dela, pani nakresli fixou tecku na obe usi a pak maminka musi prohlednout dceru, zda je to ok, jestli ji to pripada stejnemerne a po odsouhlaseni pani nausnici nastreli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
13.6.12 10:17

Po mně chtěly, abych si ty tečky udělala sama, taky mám jednu mírně výš, ale není to moc poznat.
pokud to není do očí bijící, nechala bych to tak, ten tvar ucha se bude stejně ještě měnit, jak bude růst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
13.6.12 10:26

Ahoj, dceři dával dětský doktor naušnice když byla ještě maličká. Taky má každou jinak. Pokud to není opravdu nějak hodně vidět, tak bych to neřešila. Ouška ještě budou měnit tvar. Ale pokud je to nastřelený opravdu špatně, pak bych naušnici vyndala, dírka rychle zaroste (můžete potírat např. aloem) a necháte to nastřelit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68979
13.6.12 10:29

Ne, paní si dala opravdu záležet na tom, aby tečku správně vyznačila, několikrát to překontrolovala milimetrovým měřítkem a poté ještě nechala zkontrolovat mě, zda to tak může být, s tím, že má každé ouško trošku jiné, takže naprosté symetrie se už z principu dosáhnout nedá, ale jsem moc spokojená. Takovýhle přístup považuju za samozřejmý a pokud by tak tomu někde nebylo a odrazilo se to na výsledku, jednak bych se hodně hlasitě ozvala, protože tohle je vidět na první pohled a má to na celý život, druhak bych měla strašněj vztek, protože by to dítko muselo absolvovat dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.6.12 10:34

Pokud to má opravdu naprosto mimo, náušnice bych vytáhla a dírky nechala zarůst. Tvar ucha se stejně trošku mění, takže i s náušnicemi bych začala později, než u malého mimina.

Btw nevíte náhodou, jak je to s náušnicemi jinde ve světě? V Anglii mi bylo pořád divné, že tam holčičky náušnice nemají a pak jsem zjistila, že jim je běžně dávají až kolem 8-10 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.12 10:41

@Hanulka82 jj nakreslila, tčky byly v pořádku jen naušničky jso :nevim: u mimo.

• Citovat
  • Upravit
2882
13.6.12 10:44

Já bych se zas chtěla zeptat zkoušel jste někdo nastřelené naušničky vyndat a šlo vám to? Já jsem je dcerce chtěla vyměnit za zlaté, ale nejdou mi vytáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
13.6.12 10:44

@helenkka Já bych řekla, že je to jedno. Dceři je propichovali někdy ve třech měsících. Řvala jak tur, ale za chvíli samozřejmě nevěděla, že se něco dělo. V pozdějším věku už naušnice nastřelují a to zase nebolí vůbec. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
13.6.12 10:46

Vztek mám ani nevíte jaký :cert: a nevím jak řešit :zed: :zed: -Nechat být :think: jednu má cca 5mm od konce lalůčku a druhou 10mm je to na první pohled hodně vidět. Zase si říkám, že teď má ty nastřelovací kytičky a až ji dám za 6týdnů jiné dětské tak to třeba nebude tak vidět? Pokusím se dodat foto :nevim:

Příspěvek upraven 13.06.12 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.6.12 10:46

Já bych to nechala být, asi bych ji znovu netrápila. Málá se mohla pohnout. Navíc narostou jí vlásky, nebude to tak vidět. A pokud časem vyměníš nastřelovací naušnice za jiné, může to vypad úplně jinak.

Nám paní taky nejdřív nakreslila tečku fixou, obě /i manžel/ jsme zkontrolovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
13.6.12 10:47

My jsme nechali nastřelit cca v 6ti mesicich, a mala ani neplakala, jen sebou škubla jak to nastřelil a pak už o ničem nevedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí