Špatné pasení koníků, přepadávání

Anonymní
2.6.23 15:38

Špatné pasení koníků, přepadávání

Anonym - mám zde známé a jen by mi říkaly, jak moc věc řeším :roll:

Prosím o radu, syn 4 měsíce, se v poloze na bříšku při pasení koníků stáčí do oblouku (jakoby obrácené C) a přepadává tak na levou stranu. Přitom chvíli v rovině vydrží, zvedá hlavičku, volně s ní otáčí, ale pak se vždy tak zkroutí, bez pláče. Nesetkala jste se s tím některá u svého miminka? Jak jste řešily? Děkuji :srdce:

Příspěvek upraven 02.06.23 v 16:29

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35845
2.6.23 15:47
@Anonymní píše:
Anonym - mám zde známé a jen by mi říkaly, jak moc věc řeším :roll:Prosím o radu, syn 4 měsíce, se v poloze na bříšku při pasení koníků stáčí do oblouku (jakoby rohlíku, obrácené C) a přepadává tak na levou stranu. Přitom chvíli v rovině vydrží, zvedá hlavičku, volně s ní otáčí, ale pak se vždy tak zkroutí, bez pláče. Nesetkala jste se s tím některá u svého miminka? Jak jste řešily? Děkuji :srdce:
Řešila jsem to taky že jsem to řekla na prohlídce pediatrovi a poslali nas na fyzio a následně rehabilitace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 16:03

Navštivte fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
2.6.23 16:42

Resila jsem to uz nejak v druhem mesici syna, objednala jsem nas k detske fyzio. Chtela jsem to podchytit, stacilo pravidelne cvicit par cviku a srovnalo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.6.23 16:50

A pediatr si toho nevšiml? Nebo jsi mu to neřekla? Vždyť pasení koníků je jedna z hlavních věcí, co se na prohlídce ve 3 a 4 měsících řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 17:45

@Thomassss Ano, byli jsme u pediatra předevčírem, viděla to i sestra, ale pediatra to neřešila a přešla to. Nechtěla nás poslat na fyzio ani při podezření na predilekci. S malým jsem byla nakonec sama bez doporučení. Poradili cviky a kontrola byla ok. Tak mě zajímalo, jestli s tímhle nemá někdo ještě zkušenost, zda je to v normě, třeba jak sebou mrská, že se „rozhodí“ a prohne :think: Vypadá to, že nás fyzio zase nemine :zed:

• Citovat
  • Upravit
35845
3.6.23 11:52
@Anonymní píše:
@Thomassss Ano, byli jsme u pediatra předevčírem, viděla to i sestra, ale pediatra to neřešila a přešla to. Nechtěla nás poslat na fyzio ani při podezření na predilekci. S malým jsem byla nakonec sama bez doporučení. Poradili cviky a kontrola byla ok. Tak mě zajímalo, jestli s tímhle nemá někdo ještě zkušenost, zda je to v normě, třeba jak sebou mrská, že se „rozhodí“ a prohne :think: Vypadá to, že nás fyzio zase nemine :zed:

Ne, není to v normě a chce to neodkladně řešit. A vyměnila bych teda doktorku pokud máte možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí