Spavé miminko při kojeni

24
1.6.23 16:48

Spavé miminko při kojeni

Zdravím, mám doma 3tydenní miminko, po porodu měl infekci z plodové vody a na 5 dni antibiotika.
Máme problém s kojením, malý mi u prsu během 5 minut začne usínat, už z porodnice dokrmujeme.
Máte někdo zkušenost, jestli je možné že je stále unavený po infekci? Doktoři tvrdí že ano.
Prospal by klidně celou noc bez krmení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
1.6.23 17:26

Sezen si nejakou dobrou (!) laktacni, idealne na doporuceni.
Miminko muze byt spave i bez infekce, chce to potom to kojeni spravne uchopit, aby kvuli dokrmu neskoncilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.6.23 18:51
@New27 píše:
Zdravím, mám doma 3tydenní miminko, po porodu měl infekci z plodové vody a na 5 dni antibiotika.
Máme problém s kojením, malý mi u prsu během 5 minut začne usínat, už z porodnice dokrmujeme.
Máte někdo zkušenost, jestli je možné že je stále unavený po infekci? Doktoři tvrdí že ano.
Prospal by klidně celou noc bez krmení :(

Musíš budit. Měla jsem zase děti se žloutenkou způsobenou rh inkomopatibilitou a taky byly spavé. Navíc maličké miminko u kojení usíná. Je vhodné dráždit tvář a bradičku.
A budit maximálně po 3 hodinách. I v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16039
1.6.23 19:07
@1Pears1 píše:
Musíš budit. Měla jsem zase děti se žloutenkou způsobenou rh inkomopatibilitou a taky byly spavé. Navíc maličké miminko u kojení usíná. Je vhodné dráždit tvář a bradičku.
A budit maximálně po 3 hodinách. I v noci.

Jo jo. Souhlasím. Taky jsem to tak měla. Neměl tedy žloutenku, ale vážil jen 2,5 kg. A bradavku měl jen jako dudlík.
Taky jsem ho musela budit. Já měla doporučeno budit dokonce už po 2 hodinách. Bylo mi ho vždy šíleně líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
1.6.23 20:51

Nechej ho spát na prsu, mlíko se spouští ve vlnách, takže během toho co bude spát, bude několikrát i pít. Je to náročné, ale přejde to, super je naučit se kojit v šátku, a pak máš volné ruce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí