Špatně přibírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.12.23 19:18

@Vladusxx a Janča6 já sama nemám odběry ráda a samozřejmě se bojím, jak to bude malá snášet…ale mnamku budu mít u sebe, dobrý tip :palec: holky, co vám budu povídat, děsí mě jen představa, že by tomu malému človíčkovi mohlo něco být…jsem plasan, výsledky ještě nemáme a stejně by jednou na krev šla, jen jsem z toho byla včera dost na nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
15.12.23 19:28

@Kristyna.kp v tomhle věku už to celkem jde..já jsem s dcerou absolvovala. nejaka vyšetření když jí byly 4m a tam fakt nic dát nemůžeš..maximálně dudlika…to je teprv na prd…naštěstí to malá snášela dobře…po třech dnech domu z nemocnice s lékem který naštěstí zabral tak jak měl a po půl roce kazdomesicnich kontrol (i s odběry) léčba ukončena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14718
15.12.23 19:40

@Kristyna.kp neboj, to bude v pohode. Nase druhorozena mela odbery ve 4 tydnech. Pak ve 13 mesicich narkozu. A uplne v pohode. Fakt uplne.

Starsi mela odbery ve 2,5 letech, cca 6 zkumavek. To brecela pri pohledu na cca ctvrtou, prislo ji to jako moc krve. Ale samotne pichani zvladla naproto bez problemu.

Ta druhorozena pak byla v 5,5letech necely 1 den v umelem spanku. To bylo malicko horsi, ale taky zadna hruza.

Fakt se z toho zbytecne nenervuj. To zvladnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.23 18:58

@Vladusxx a co malé bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
16.12.23 19:26

@Kristyna.kp měla hemangiom (cévní nádor) na hlave který se nepěkně zvětšoval…tak bylo potřeba udělat nějaká vyšetření zda je nemá ještě jinde, hlavně na vnitřních orgánech, pak odbery a vyšetření zda se může nasadit lék kterým se zastaví jeho růst no a pak pravidelné kontroly…ten lék ovlivňuje tlak, pulz a krevní cukr takže se dělaly kontrolní odběry, měření tlaku…naštěstí to malé krásné zabralo a po tom půl roce byl hemangiom skoro pryč…tak se vysadilo…a už se znovu nezačal zvětšovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.23 21:26

@Vladusxx tak super, že to zabralo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat