Lahvička pro miminko a pitný režim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lahvička pro miminko a pitný režim
Holky, zajímalo by mne jakou lahvičku používáte pro mimčo - malý má 9 měsíců - dělám mu denně čaj nebo vodu s Hipp šťávou - má lahvičku Babylove z DM a potom Lovi, ze které pil i umělé mléko dřív…nyní ale nepije vůbec - ani z jedné - nedostanu do něj žádnou tekutinu prostě
Máme i lahvičku tuším Mam s takovým tím pítkem od 6 měsíců, ale to taky nezvládá zatím - i mě to teda přijde, že to jde sát těžko - můj dotaz tedy je, zda máte tip na lahvičku, která bude dobrá, neteče a dobře se z ní saje a také, co dáváte dětem pít? Plus ještě zároveň i dotaz - jak dostáváte dolů z lahviček i z plastových mističek (máme Avent a Beába) dolů takový ten povlak zažloutlý od mléka a pak od příkrmů???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V tomto věku už děti pily z lahvičky s brčkem. Ale bylo to hodně o zkoušení, co jim zrovna bude vyhovovat. Syn rád pil z klasického panáku, připadal si jako dospělák
Teď je zima, moc bych se netrápila, že pije méně, hlavně žádný nátlak. Nabízej pití po příkrmu nebo prostě po jakémkoli jídle, ale nenuť. Jistě má ještě hodně mléka a dehydrovaný nebude. Pokud máš lahvičky, co nejdou do myčky, tak kup pořádný kartáč na lahve a prostě drbej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaris26 píše:
Holky, zajímalo by mne jakou lahvičku používáte pro mimčo - malý má 9 měsíců - dělám mu denně čaj nebo vodu s Hipp šťávou - má lahvičku Babylove z DM a potom Lovi, ze které pil i umělé mléko dřív…nyní ale nepije vůbec - ani z jedné - nedostanu do něj žádnou tekutinu prostěMáme i lahvičku tuším Mam s takovým tím pítkem od 6 měsíců, ale to taky nezvládá zatím - i mě to teda přijde, že to jde sát těžko - můj dotaz tedy je, zda máte tip na lahvičku, která bude dobrá, neteče a dobře se z ní saje a také, co dáváte dětem pít? Plus ještě zároveň i dotaz - jak dostáváte dolů z lahviček i z plastových mističek (máme Avent a Beába) dolů takový ten povlak zažloutlý od mléka a pak od příkrmů???
Taky obyčejná lahvička Babylove, pil od půl roku čaj, UM odmítal. Po roce jsme přešli na učící hrnek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomto věku byla dcera kojená, od 6m měla ten hrneček se silikonovým pítkem a občas pila vodu, v těch 9měsících jsem ji dávala pít vodu malým panákem a postupně už pila sama, na výlety už pak měla láhev s brčkem…v roce a půl chtěla i normální mléko, chodila si pro něj do lednice, ředěné džusy tak od 2let, čaje až skoro od 3let, do té doby je nechtěla vůbec. Kojená byla 2roky a 2 měsíce. Druhá je zatím plně kojená.
- Citovat
- Upravit
Dcera pila v tomto věku z obyčejné láhvičky se savičkou z DM. A pila jen vodu a neslazené čaje.. ovocné, bylinkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dětem dávám dodnes pít jen čistou vodu, čaj při nemoci (neslazený) a sladké pití jen výjimečně (v restauraci, při oslavě apod.) - tak, jak to děláme i my dospělí. Mimino nepotřebuje ředěný džus ani dětskou šťávu, natož ty přeslazené granulované čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Do myčky je dávám…ale nepustí to
Jinak on už mléka právě moc nemá…baští dobře už všechno. Dávám mu mléko tak 2× denně už jen…tak právě bych rada, kdyby trošku pil no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám mu tu dětskou stavu od Hipp ale hodně ředěnou s vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaris26 píše:
Dávám mu tu dětskou stavu od Hipp ale hodně ředěnou s vodou.
Pořád je to sladké a zbytečné. Naučíš ho na sladkou chuť a pak už se toho budeš těžko zbavovat. Navíc dokud to cucá z lahvičky, dudlíku, savičky, tak je to hrozně špatné na zuby..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navíc, když budeš dávat pít jen čistou vodu, žádné šlemy v lahvičce nebudou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit