Několikrát ohřívané jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne, to už je na vyhození, nedavej mu to.
@Anonymní píše:
Ahoj, tak trochu jsem to nevychytala a ohřála včerejšího jídla chlapečkovi moc. Má porci ještě tak na zítra, ale nevím jestli je problém, že jsem to již dnes ohřála celé, aby mu z toho něco nebylo když mu to dám ještě ohřát a sníst zítra.. vařili byste kvůli tomu nové nebo párkrát jste dětem ohřály druhý a třetí den znovu jídlo a nic se nedělo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, tak trochu jsem to nevychytala a ohřála včerejšího jídla chlapečkovi moc. Má porci ještě tak na zítra, ale nevím jestli je problém, že jsem to již dnes ohřála celé, aby mu z toho něco nebylo když mu to dám ještě ohřát a sníst zítra.. vařili byste kvůli tomu nové nebo párkrát jste dětem ohřály druhý a třetí den znovu jídlo a nic se nedělo?
Sama dvakrát ohřívané jídlo klidně sním, když je to potřeba - nikomu druhému bych ho ale nedala, natož malému dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to snese, tak to převař - ať to probublá. Jen to ohřát znamená povzbudit bakterie k růstu, ale když to převaříš, tak jim zatneš tipec. Jídlo sice degraduje, ale není škodlivé.
Dospělým bych to asi dala, ale nerada. Někdy se povede…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dítěti několikrát ohravane jídlo nedavala, spis ani sobě, záleží o co by slo. Ale dětem ohravam vše max jednou a pak to letí do koše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se povedlo, že jsem ohřála větší porci, než snědl, tak jsem zbytek vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevýhoda malých dětí je ta, že nemůžou říct, že x krát ohřívanou šlichtu by nežrali a rodič to do nich nahrne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše:
Když se povedlo, že jsem ohřála větší porci, než snědl, tak jsem zbytek vyhodila.
Ja to dojidala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvakrát ohřívané jídlo bych nejedla ani já. Dítěti bych to nedala v žádném případě. Pokud se ohřáté jídlo nesní, letí bez milosti do koše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja sama dvakrat ohrivane jidlo jim, kdyz uz se stane. Ale ja ho vzdy ohrivam varem. Proto se nebojim, ze by se v nem kvuli dvojimu ohrati pomnozily bakterie. A kdyz to nekdy chteji deti a chutna jim to, tak jim to klidne dam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy často jídlo neohřívám dvakrát, ale když už se stane, tak to vůbec neřeším a normálně to sním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou ohřívaná porce mi nevadí. Ale dvakrát bych to nedala. Nedávám to takhle ani dětem. Proto jim říkám, ať si naberou jídlo rozumně a raději si jdou opakovaně přidat. Ať se nemusí vyhazovat, co nesní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítěti ne, sobě klidně. Ale já jsem popelnice, sním i šunku, kterou zapomenu pár hodin na lince. (teď to teda hlídám víc, aby neměla malá něco v mléku.) Kupodivu jsem měla otravu jídlem v životě jednou a nebylo to z ohřívaného. ![]()
- Citovat
- Upravit