Názor na stravu miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Názor na stravu miminka
Ahojte,
Zajímá mě..
Myslíte si, že je v pořádku dávat dítěti, které nemá ani rok suché salámy, jídla dochucená pro dospělého člověka, pikantní jidlo, jídlo ochucené bujonem, chipsy a jiná jídla obsahujíci přidané soli apod?
Diky za vaše názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co je to za stupidní otázku… to není zdravé obecně ani pro dospělého člověka ![]()
- Citovat
- Upravit
Rozhodně je špatně tím ládovat dítě od rána do večera.
Případě, že od někoho ochutná(výjimečně )lžičku nebo brambůrky, určitě ho to nezabije.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Případě, že od někoho ochutná(výjimečně )lžičku nebo brambůrky, určitě ho to nezabije.
To jí maminka jí i miminko.
Sekundární je mléko. Obvykle ráno a večer. No a během dne k obědu například výpečky se zelím..Nebo mastné bramboráky…a podobné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
a ty jsi co za hrdinný anonym anebo jsi zakladatelka?
Pro dítě do roku to není vhodné ani ochutnávat!!! Má ochutnávat zeleninu, ovoce, maso, jogurty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepino89 píše:
Sekundární je mléko. Obvykle ráno a večer. No a během dne k obědu například výpečky se zelím..Nebo mastné bramboráky…a podobné
@Pepino89 píše:
Tohle je špatný troll ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepino89 píše:
- Citovat
- Upravit
Psal mi že je to otec toho dítěte… a takto ho krmí matka.. jako nevím. Teoreticky to tak může klidně být.
- Citovat
- Upravit
Žijeme oddělene z důvodu který nemusí nikoho zajímat.
Jde mi jen o to, shromáždit názory, které by mohli být napomocne k tomu přesvědčit paní že to jde určitě dělat lépe a jak to skoro určitě nedělat.
Toť vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepino89 píše: Žijeme oddělene z důvodu který nemusí nikoho zajímat.Jde mi jen o to, shromáždit názory, které by mohli být napomocne k tomu přesvědčit paní že to jde určitě dělat lépe a jak to skoro určitě nedělat.
Toť vše.
Taky to nikoho nezajímá. Vezmi si dítě do své péče a můžeš mu vařit, jak uznáš za vhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pepino89 píše: Žijeme oddělene z důvodu který nemusí nikoho zajímat.Jde mi jen o to, shromáždit názory, které by mohli být napomocne k tomu přesvědčit paní že to jde určitě dělat lépe a jak to skoro určitě nedělat.
Toť vše.
a ona tě poslechne? Tato strava je absolutně nevhodná i pro dvouleté, tříleté… dítě do roka by mělo jíst neslané, nekořeněné jídlo. Snídaně např. kaše, jogurt bílý s ovocem, svačinky ovoce, přesnidávky, nebo třeba nějaká domácí buchta případně…, oběd zeleninovomasové příkrmy (nesmažené, nesolené, já pekla, dusila, vařila… pak vidličkou rozmačkat, nebo mixované, různé druhy zeleniny, masa, maso stačí 4× týdně, různé přílohy jako je brambor, batát, kuskus, pohanka, těstoviny, rýže, quinoa…) svačinka zase ovoce, nebo i jen mléko, večeře zeleninové polévky, zeleninové placky…
Jako pravdu říct nevím k čemu ti to bude, já stravovala dítě nějak takto a stravuji svým zbůsoběm stále i v sedmiletech ač už si dá i sladké, a i vysočinu třeba dvakrát za měsíc nebo ji má ráda… ale stále dbáme na zdravé stravování.
Na pití v roce by mělo pít čaje či vodu, nejlíp neslazené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toť vše.
Jo no, na to tak asi bude slyset ![]()
Ze dite do roku ma mit minimum soli urcite slysela od pediatra, nebo je to v kazdem clanku o zavadeni prikrmu. Docela bych se divila, kdyby to fakr nevedela, spis na to pece…a pochybuji, ze by na tom banda anonymnich uzivatelu mistni slepicarny neco zmenila, to asi tezko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toť vše.
Ono by možná bylo fajn slyšet názor i druhé strany
Tohle na mě působí jako výkřik do tmy, protože i průměrně inteligentní 5leté dítě ví, že tohle vhodná strava není. O zdravém jídelníčku se mluví už ve školce. Takže když se na to ptá dospělý mužský, tak je to přinejmenším podivné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit