Špatně spinká

162
23.2.11 07:19

špatně spinká

Dobré ráno všem,
dnešní hrozná noc mě donutila napsat tento dotaz :(
Náš malej(7,5m) mi spával docela obstojně(budil se 2× na jídlo). Ale je to tak měsíc nazpět co se mi v noci tak 8× vzbudí (šudlá si očička a když ho nevezmu tak se probere úplně a hrozně ječí, jinak jen tak fňuká)jen se potřebuje pochovat a pak zase spinká.Papá ale stále ještě k tomu tak 2×.Už jsem vyzkoušela všecko, otočit ho na bříško,na bok, něco mu broukat prostě nic… Ale když začne ječet tak to stojí za to…pak heká ještě ze spaní..Nemáme ještě ani jeden zub tak mě napadlo, jestli to nemůže být ono…Ale že by to bylo měsíc???nebo nemá hlad??kojím a ke svačince dopoledne má ovoce a k obědu zeleninu…Tak nevím jestli třeba na noc nezkusit takové to mléko na dobrou noo??nebo je to jen období a přetane to dělat??měla ste to některá taky tak???Nemám tu možnost aby k němu manžel vstával, není často doma tak nevím co s tím…pomalu mě dochází síly… děkuji za rady.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1288
23.2.11 08:00

myslím že by to mohly být zoubky malé si taky s růstem dávají načas,zkus se podívat do pusinky jestli má takové nateklé dásničky tak je to ono,ale to bys poznala i přes den jestli víc slintá a dává ručičky do pusy.A nebo má takové období třeba se potřebuje ujistit že tam jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.2.11 08:22

no slintá dost a ruce si taky dává do pusinky..ale to s těma rukama dělá pořád…tak doufám že mu to období brzy skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.11 08:26

ahoj,Honzík to taky jeden čas měl. Píšeš,že začne ječet až když si ho vezmeš,jinak jen pofňukává. Tak proč si ho bereš? Nech ho jenom fňukat a třeba ho jenom hlaď po vláskách? Třeba mu stači jen aby věděl,že tam jsi. Mě přijde,že všeci mimča jsou jak přes kopírák :D. Až tohle skončí,začne zase něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.2.11 08:29

já to asi špatně napsala..prvně začne fňukat a když ho nevezmu hrozně ječí…můžu dělat co chci a nic nepomůže…a když ho jen vteřinku pochovám je klid..tak asi to bude jen nějaké období.. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.2.11 08:43

Hele- je vědecky dokázáno, že miminka spí krásně tři týdny až mésíc a pak mají týden takového neklidového spánku, kdy se budí častěji, brblají si v postýlce, nebo jsou nekliddné. Já tohle pozoruju vždy v době před úplňkem a kupodivu to tak bylo i u mého prvního synA. Uběhne pár dní a pak spí zase jako dudek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.2.11 08:46

u nás je to takto už měsíc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.2.11 08:51
petkkaa píše:
já to asi špatně napsala..prvně začne fňukat a když ho nevezmu hrozně ječí…můžu dělat co chci a nic nepomůže…a když ho jen vteřinku pochovám je klid..tak asi to bude jen nějaké období.. :((

jo ták. Tak to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.2.11 08:55

Pokaždé když roste zub, tak se Darek změní v noci na šíleně uřvanou hysterku co se budí pomalu každou hodinu - zrovna teď to zase frčí.

Myslím, že vyraší zub a přejde to, pevné nervy! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.11 09:18

U nás poslední dobou taky tak. Sice to netrvá v kuse měsíc, ale střídavě. Vždycky se vzbudí s takovým bolavým křikem, který se stupňuje. Stačí pochovat, usne v náručí a zase spí dál. U nás to souvisí se zoubkama. Už má jeden a bylo to stejné, teď mu asi roste druhý. Jo a nám rostou zuby strašně dlouho, na ten první jsme čekali než se prořeže snad přes měsíc. Střídavě noční buzení a nechutenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.2.11 21:45

taky si myslím že to má souvislost s těmi zoubky,to pak potřebuje maminku tím víc.Ale fakt je že u nás úplněk taky pěkně rozhodí spaní. přeju pevné nervy a ať máte brzy klidné noci,alespoň na chvíli než začne něco dalšího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.2.11 21:48
MMartina1 píše:
U nás poslední dobou taky tak. Sice to netrvá v kuse měsíc, ale střídavě. Vždycky se vzbudí s takovým bolavým křikem, který se stupňuje. Stačí pochovat, usne v náručí a zase spí dál. U nás to souvisí se zoubkama. Už má jeden a bylo to stejné, teď mu asi roste druhý. Jo a nám rostou zuby strašně dlouho, na ten první jsme čekali než se prořeže snad přes měsíc. Střídavě noční buzení a nechutenství.

jo jo u nás taky tak šíleně dlouho nám trvá než zub vyleze a to má malá do toho ještě průjem,který začne z ničeho nic a ničím se to nedá změnit a přejde zase úplně z ničeho jak je zub venku a taky občas horečku z hodiny na hodinu,ale třeba skoro 40.A to všechno zuby! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí