Malej je velkej slinta

23
22.2.11 20:20

Malej je velkej slinta

Ahoj, malej mě začal hrozně slintat. Jsou mu necelé 4 měsíce a bernardýn je proti němu břídil. Slintá při každě příležitosti, proslintá i dvě pleny za den (o oblečení raději nemluvím) a stále si strká ručičky do pusinky. Nemáte nějaké zkušenosti jak to nějak omezit nebo zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
22.2.11 20:23

Musíš vydržet!
Nejspíš se hlásí zuby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.2.11 20:27

náš má 14m a slintá pořád jak bernardýn. Je to síla, ale už jsem si nějak zvykla

• Citovat
  • Upravit
14047
22.2.11 20:28

krystof má 13 měsíců, musí chodit s plenou přivázanou na krku, jinak si promočí oblečení,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 20:29

krystof má 13 měsíců, musí chodit s plenou přivázanou na krku, jinak si promočí oblečení,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
22.2.11 20:31

my máme 5měsíců a slintáme stejně dlouho jak vy.Musím mu dávat bryndák,aby neměl oblečení.Pořád mu to taky kape od pusy a hlavně do tý papuly narve všechno :mrgreen: Taky jsem myslela,že to jsou zuby,ale nevypadá to zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.11 20:32
Zuby 8-o , není to brzo? četla jsem, že začínají růst až tak kolem 6 měsíců
Hanulínek píše:
Musíš vydržet!
Nejspíš se hlásí zuby. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
22.2.11 20:37

Ahoj, brzo ze zuby určitě není, nám první vyrostl ve 3 měsících :-D .
Ted máme 9 měs. zuby prozatím přestaly růst, ale slintá tak, že bez bryndáku nemůže být ani chvilku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.
22.2.11 20:41

Ahoj,
můj kluk slintá cca od 5 měs. každý říká, že to byly zuby.. ty mu začly růst až v 7 měs…
slintá neustále, neustále ruce v puse…
když jsou to zuby, tak to jsou přímo potoky..
na zemi se táhne jak slimák, má za sebou uslintanou cestičku…stále mokrý oblečení..
já mu dávám malé látkové bryndáky pod bodýčko a ty měním…
u nás je ještě hrozný, že bleje… a to od narození…
máme prostě furt mokrý a poblitý dítě :)
nic jinýho než vydržet…( a mít zásobu oblečení :))

• Citovat
  • Upravit
merett
22.2.11 20:41

máma mi ušila podle tohoto vzoru za pár kaček slintáčky, jsou úžasný, vypadají dobře i jako doplněk k oblečení i na ven a fungují líp jak klasický bryndáky

• Citovat
  • Upravit
23
22.2.11 20:45
merett píše:
máma mi ušila podle tohoto vzoru za pár kaček slintáčky, jsou úžasný, vypadají dobře i jako doplněk k oblečení i na ven a fungují líp jak klasický bryndáky

To vypadá dost dobře, díky za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.2.11 20:47
Olie oil píše:
merett píše:

jj, jsou fakt super, jen si je ušij aspon trojitý a dovnitř nějakou savější vrstvu, my je máme pořád durch mokrý a sušíme na topení :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3153
22.2.11 20:49
merett píše:

Tak to je moc pěkný :palec: .A opravdu vypadá líp jak bryndák, bez kterýho nikam ted nemůžeme :-D.
Tak to taky pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.11 20:50
merett píše:
Olie oil píše:
merett píše:
jj, jsou fakt super, jen si je ušij aspon trojitý a dovnitř nějakou savější vrstvu, my je máme pořád durch mokrý a sušíme na topení :lol: :lol:

Obávám se, že si ho budu muset koupit, nějak nemám talent na ruční práce a ani nikoho šikovného v okolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.2.11 20:54

to já naštěstí měla mámu co mi to ušila. tady jsou jednobarevné ale za polovinu ceny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure