Špatné usínání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
11.2.12 17:13

Než jsem si přečetla příspěvek Pájy23, tak jsem chtěla napsat úplně stejnou odpověď jako její Dr. Bohužel tenhle „debilní názor“ u nás vyšel u obou dětí na sto procent… Ve 4 měsících vyváděly obě, jako když je na nože bere, hodinu řvaly, že to rozštěkalo psa na dvorku. Usínali jsme vyčerpáním všichni. No a časem to přešlo. V té době by mě ale mohli odvézt do blázince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.2.12 21:19

Chtěla bych poděkovat Ivaně Iza za příspěvek.Tak asi mám „debilní názor“ já.Je pravda,že Dr.by měl vědět co dělá a říká.Je to starej dědula,ale tím nechci říct,že je neschopnej.To zas nééé,to bych k němu s malou nejezdila.Jsem z toho „řvaní“ už docela hotová a někdy i zoufalá.ale na druhou stranu mám skvělýho manžela - dneska šel uspávat on a trvalo mu to „jen“ půl hodiny.Ale přesto děkuju na názor a já budu teda doufat,že to fakt časem přejde a ta naše beruška bude chodit spinkat s úsměvem :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luku
1.3.12 20:47

Jak odnaučit uspávat batole

Dceři je 21 měsíc, stále jí s manželem uspáváme. Lehneme si s ní do posatele, děláme, že spíme a ona tak do 30-60 minut usne, hrozně bych se toho chtěla zbavit. Máme druhé dítko a v jedné osobě(když je třeba manžel pryč) je to šílený. Navíc vyžaduje ticho-jinak se rozptýlí a povídá mi co slyší. Poradíte někdo? A máet někdo zkušenosti s puštěním noční oblohy a uklidňující hudby? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Missulka
1.3.12 21:16

Také se trápíme se spinkáním

Ahoj maminky, pročetla jsem si celou diskuzi a chci poradit Pája23, vím, že to zní strašně, je to k nevydržení, seš nervózní a i si děláš starosti, ale věř mi, nech maličkou vyřvat, občas za ní jdi, pohlaď, dej dudu řekni hezky spinkej berunko a zas odejdi.Dělej to tak i přes den když jí dáváš spinkat, pokaždé.Věř mi, že když to uděláš, do týdne budeš mít po pláči.Kdybych mohla, tak vrátím čas a udělám to taky, naší malé je 15měsíců, doteď ji houpu, už je těžká a trvá to klidně i dvě hodiny, než usne.Jsem z ní zoufalá, ale vyřvat ji nemůžu nechat, protože zvrací kaši.Kdybych to udělala dávno, tak ještě nedokáže to papání vytáhnout až z paty a blinkat.Je to šílený a nevím, do kdy se s ní takhle budu trápit-opravdu to bere hodně sil :nevim: Taky jsem zkoušela si s ní lehnout, ale to nepomáhá, buď pořád řve jak kdyby ji někdo trápil, nebo začne po mně lézt a chce si hrát a na spánek okamžitě zapomene..tak to vydrž, protože až ti bude chodit a stát v postýlce , tak to řvaní bude ještě horší a ještě delší..držím pěsti, všem maminkám a kdyby jste některá měla radu i pro mě, tak pomozte a děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11620
1.3.12 21:40
Scarlett2011 píše:
Je jeste malinka a potrebuje k usnuti pomoct. Nam treba pomahal fen. Nebo zkus jakykoliv jiny bily sum. Nebo treab zavinuti.
V naruci ti neusne?
My jsme ho davali do postylky az po usnuti asi do 8. mesice. Je to narocne obdobi, ale meni se to kazdou chvili. Treba bude za par tydnu usinat lepe, to clovek nikdy nevi. :)
Rozhodne bych ji nenechavala vyrvat.

Bez fénu a držení ručiček a rytmického plácání po zadku taky neusne. Snad nebudem fénovat, plácat a držet do 15-ti. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.3.12 21:49
Ivana IZA píše:
Než jsem si přečetla příspěvek Pájy23, tak jsem chtěla napsat úplně stejnou odpověď jako její Dr. Bohužel tenhle „debilní názor“ u nás vyšel u obou dětí na sto procent… Ve 4 měsících vyváděly obě, jako když je na nože bere, hodinu řvaly, že to rozštěkalo psa na dvorku. Usínali jsme vyčerpáním všichni. No a časem to přešlo. V té době by mě ale mohli odvézt do blázince.

U nás taky tak, usnula jen v náručí a když jsem položila brzo, tak vše nanovo :? . Teď už vyžaduje jen výše zmíněné :lol: , ale moc nepláče, zatím nechovám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.3.12 00:00
luku píše:
Dceři je 21 měsíc, stále jí s manželem uspáváme. Lehneme si s ní do posatele, děláme, že spíme a ona tak do 30-60 minut usne, hrozně bych se toho chtěla zbavit. Máme druhé dítko a v jedné osobě(když je třeba manžel pryč) je to šílený. Navíc vyžaduje ticho-jinak se rozptýlí a povídá mi co slyší. Poradíte někdo? A máet někdo zkušenosti s puštěním noční oblohy a uklidňující hudby? Moc děkuji.

Jéé, tak přesně to by mě taky zajímalo, u nás je to to samé, jen malý má teprve 18 měsíců a neusne s nikým jiným jak s maminkou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.3.12 12:43
Missulka píše:
Ahoj maminky, pročetla jsem si celou diskuzi a chci poradit Pája23, vím, že to zní strašně, je to k nevydržení, seš nervózní a i si děláš starosti, ale věř mi, nech maličkou vyřvat, občas za ní jdi, pohlaď, dej dudu řekni hezky spinkej berunko a zas odejdi.Dělej to tak i přes den když jí dáváš spinkat, pokaždé.Věř mi, že když to uděláš, do týdne budeš mít po pláči.Kdybych mohla, tak vrátím čas a udělám to taky, naší malé je 15měsíců, doteď ji houpu, už je těžká a trvá to klidně i dvě hodiny, než usne.Jsem z ní zoufalá, ale vyřvat ji nemůžu nechat, protože zvrací kaši.Kdybych to udělala dávno, tak ještě nedokáže to papání vytáhnout až z paty a blinkat.Je to šílený a nevím, do kdy se s ní takhle budu trápit-opravdu to bere hodně sil :nevim: Taky jsem zkoušela si s ní lehnout, ale to nepomáhá, buď pořád řve jak kdyby ji někdo trápil, nebo začne po mně lézt a chce si hrát a na spánek okamžitě zapomene..tak to vydrž, protože až ti bude chodit a stát v postýlce , tak to řvaní bude ještě horší a ještě delší..držím pěsti, všem maminkám a kdyby jste některá měla radu i pro mě, tak pomozte a děkuji :srdce:

Ahoj,
moc děkuju za radu,občas už ji fakt nechám vyřvat,protože na ni nic nezabírá.Ale chodím si s ní lehnout.Nevím,jestli je to dobře nebo špatně,ale občas se taky pozvracela a bojím se,aby se neudusila.Doufám,že se to zlepší.A přes den mi spí v kočárku většinou venku,když zrovna není 10 pod nulou,takže to je v pohodě.Uvidím,jestli to zabere a ještě jednou díky :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.10.14 09:18

@Pája23 Plakat nenechávám uspávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie