Buzení s pláčem v 6 měsících

67
2.2.12 13:31

Buzení s pláčem v 6 měsících

dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu věc. Už asi 6. den dávám první polední příkrm. Dcera( 5 a půl měsíce) se mi ale začala v noci budit po 2 až 3 hodinách s pláčem. Myslela jsem, že to jsou zoubky, ale přes den mi nepřijde nějak víc ubrečená nebo protivná, ani si extrémně víc nestrká věci do pusinky, jen začala hodně prskat a slintat u toho…nevím, co by to mohlo výt. Jen možná, že by měla hlad. Vždycky když se vzbudí, dám jí k prsu a docela dost se napije a zase usne. S příkrmem jsem začala o něco dřív, jelikož začala pít častěji, tak mi přišlo, že jí to už nestačí a taky měla velký zájem o hrnky a natahovala se po lžičkách. Máte někdo zkušenost a nevíte, co by to mohlo být? říkala jsem si, že jí zkusím dát na noc kašičku, třeba to zabere, ale bojím se, že by to na ni bylo moc rychlý po 5 dnes další příkrm…děkuji za odpovědi :kytka: Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
2.2.12 13:43

Ahojky :mavam: první dceru jsem plně kojila půl roku a spinkala celou noc,jak jsem začala s příkrmy,budila se několikrát za noc…vždycky jsem ji přiložila k prsu,napila se a spala dál,takže to byl určitě hlad. Druhá dcera je od narození na nutrilonu,s příkrmy jsme začaly od 4měsíce se zeleninou v poledne a na večer kašičku a spinká celou noc.Tak to zkus a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.2.12 13:43

kašička ještě není výhra, některé děti se budí i po ní, protože jde o zvyk :think: Třeba se to fakt chystá na ty zoubky, ještě nemusí být nic vidět a přitom jí tam už tlačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.2.12 13:58

Pokud nemá nateklý dásínka, tak to bude nejspíš růstový spustík…taky zrovna proděláváme, naše dcera doteď spinkala od 19:30 - cca 8:30, poslední týden se ale na mlíčko budí kolem 4ráno a další dávku chce už v kolem 7h :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
2.2.12 13:59

Režim miminek se mění. A pořád je něco, co tu změnu způsobuje … nové dovednosti, zuby, nemoc, odstavení … podle mě tak do 1,5 roku se na už zavedený režim spolehnout nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
2.2.12 14:19

řekla bych že zoubky nebo něco.To, že ti předtím spala nic neznamená. Dítě se pořád vyvíjí a mění. něják za tím nic nhldej, zkus tu kašičku a uvidíš. možná potřebuje více fyz. kontaktu, dceru stačilo vzít k sobě do postele, za týden zase usínal a spala sama v postýlce…

• Citovat
  • Upravit
708
2.2.12 14:23
Mišelin píše: řekla bych že zoubky nebo něco.To, že ti předtím spala nic neznamená. Dítě se pořád vyvíjí a mění. něják za tím nic nhldej, zkus tu kašičku a uvidíš. možná potřebuje více fyz. kontaktu, dceru stačilo vzít k sobě do postele, za týden zase usínal a spala sama v postýlce…

Ano,to je taky pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.2.12 14:25

Já bych řekla, že je to věkem. Už nespí tak tvrdě jako první měsíce, častěji se probudí a chce to, co je jí příjemné prso, mámu. Dcera se budí i častěji. Pokud si jí vemu do postele, tak ani nakojit nepotřebuje a spí dál. Když se jí chci zbavit a dát do postýlky, tak jí nakojím a můžu dodložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.2.12 14:45

Syn má 5,5 měsíce a pomalu také zavádíme příkrmy. Od té doby se taky začal v noci budit každou hodinu, někdy i půl hodinu. Nevím, jestli je to těmi příkrmy, zoubky nebo spurtík, ale dala jsem mu včera kašičku na noc a budil se po dvou hodinách, což je jeho standartní čas. Závidím všem, kterým děti prospí aspoň půlku noci, to neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
2.2.12 18:26
Manticora píše:
Syn má 5,5 měsíce a pomalu také zavádíme příkrmy. Od té doby se taky začal v noci budit každou hodinu, někdy i půl hodinu. Nevím, jestli je to těmi příkrmy, zoubky nebo spurtík, ale dala jsem mu včera kašičku na noc a budil se po dvou hodinách, což je jeho standartní čas. Závidím všem, kterým děti prospí aspoň půlku noci, to neznám :(

Naše malá opravdu usne kolem půl desáté večer a vstane až kolem sedmé,je to fajn. Přeju vám,ať se zadaří a taky se pěkně prospíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.2.12 18:54
bojjjko píše:
Manticora píše:
Syn má 5,5 měsíce a pomalu také zavádíme příkrmy. Od té doby se taky začal v noci budit každou hodinu, někdy i půl hodinu. Nevím, jestli je to těmi příkrmy, zoubky nebo spurtík, ale dala jsem mu včera kašičku na noc a budil se po dvou hodinách, což je jeho standartní čas. Závidím všem, kterým děti prospí aspoň půlku noci, to neznám :(
Naše malá opravdu usne kolem půl desáté večer a vstane až kolem sedmé,je to fajn. Přeju vám,ať se zadaří a taky se pěkně prospíte :mavam:

To je zas nějaká provokace :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.2.12 08:25
Manticora píše:
bojjjko píše:
Manticora píše:
Naše malá opravdu usne kolem půl desáté večer a vstane až kolem sedmé,je to fajn. Přeju vám,ať se zadaří a taky se pěkně prospíte :mavam:

nn,myslela jsem to upřímně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
3.2.12 08:35
bojjjko píše:
Manticora píše:
bojjjko píše:
Manticora píše:

To byl vtííp! Já vím, jak jsi to myslela, proto ty smajlíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.2.12 08:40
Manticora píše:
bojjjko píše:
Manticora píše:
bojjjko píše:
Manticora píše:
To byl vtííp! Já vím, jak jsi to myslela, proto ty smajlíky :kytka:

Když já tady nikdy nevím :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.2.12 11:27

taky se mi mala budila hodne casto s placem, kdyz jsem plne kojila i po zavedeni prikrmu, chtela k prsu… zkousela jsem i kasi vecer, ale nepomohlo to, byl to spis zvyk nez hlad, :zed: zkousela jsem ji nedavat hned k prsu, ale uspat nejak jinak, chovanim, hlazenim… od te doby se budi jen kdyz ji vypadne dudel nebo chce opravdu napit, jo a nebo jeste kdyz chce k nam do postele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí