Postýlka - složit, když spí u nás?

172
1.2.12 20:21

postýlka

ahoj ženy :mavam: máme v ložnici postýlku v který malej stejně nespí,spí u nás na posteli a zdá se mi tu tím pádem zbytečná :mrgreen: asi jí složíme a vytáhneme až bude malej větší,jde o to jesli si mám koupit postelovou zábranu kvůli tomu aby v noci nespadl z postele,protože doted ho tam držela připlácnutá postýlka u postele:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
1.2.12 20:26

no myslim, ze kdyz uz ji jednou schavate, tak uz ji nevyndate :mrgreen: asi bych koupila, zalezi kolik je prckovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
1.2.12 20:29

Taky jsme postylku nepouzivali do 6. mesice ditete. Pak zacal prelezat periny, kdykoliv se probudil a 2× spadl z postele.. Od te doby spi v postylce a ani to nezaregistroval. :)
Zalezi kolik je vasemu prckovi. :)
Ale ja bych byla pro zabrany, zvlast pokud je v posteli i v dobu, kdy vy v ni nejste. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
439
1.2.12 20:30

Ahojda Báro :mavam: nevím tedy jak je prcek starý :-) nicméně určitě bych zábranu dala, přecejen…akorát by musela být asi z všech stran ne? Jak to máte přes den? Kde spí přes den? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.2.12 20:30

a nechceš ji nechat ještě rozloženou, třeba si budeš potřebovat odskočit a kam pak s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.2.12 20:49

:) malýmu je 16 měsíců,postýlku máme u nohou u postele a u kraje spím já takže to bych věděla že je blízko u mě.jinak přes den spinká taky na posteli je dost velká a byla taky dost drahá :mrgreen: tak proč jí plně nevyužít :mrgreen: v postýlce ted máme spíš věci na odkládání jako věci na ven a tak… ale naučil se z postele slejzat pozadu a když dopoledne hajá tak u něj sem na netu.asi od půl roka jsme ho začali brávat k nám a večer po usnutí přemístovat ale to se hned probudil takže takhle u nás spinká až do rána a nám to vůbec nevadí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.2.12 21:15

Já bych zábranu taky asi dala. Je fajn že už umí sám zeslézt když chce, toho bych se asi hlavně bála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí