Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj ženy
máme v ložnici postýlku v který malej stejně nespí,spí u nás na posteli a zdá se mi tu tím pádem zbytečná
asi jí složíme a vytáhneme až bude malej větší,jde o to jesli si mám koupit postelovou zábranu kvůli tomu aby v noci nespadl z postele,protože doted ho tam držela připlácnutá postýlka u postele:)
no myslim, ze kdyz uz ji jednou schavate, tak uz ji nevyndate
asi bych koupila, zalezi kolik je prckovi ![]()
Taky jsme postylku nepouzivali do 6. mesice ditete. Pak zacal prelezat periny, kdykoliv se probudil a 2× spadl z postele.. Od te doby spi v postylce a ani to nezaregistroval. ![]()
Zalezi kolik je vasemu prckovi. ![]()
Ale ja bych byla pro zabrany, zvlast pokud je v posteli i v dobu, kdy vy v ni nejste. ![]()
Ahojda Báro
nevím tedy jak je prcek starý
nicméně určitě bych zábranu dala, přecejen…akorát by musela být asi z všech stran ne? Jak to máte přes den? Kde spí přes den? ![]()
a nechceš ji nechat ještě rozloženou, třeba si budeš potřebovat odskočit a kam pak s malým.
malýmu je 16 měsíců,postýlku máme u nohou u postele a u kraje spím já takže to bych věděla že je blízko u mě.jinak přes den spinká taky na posteli je dost velká a byla taky dost drahá
tak proč jí plně nevyužít
v postýlce ted máme spíš věci na odkládání jako věci na ven a tak… ale naučil se z postele slejzat pozadu a když dopoledne hajá tak u něj sem na netu.asi od půl roka jsme ho začali brávat k nám a večer po usnutí přemístovat ale to se hned probudil takže takhle u nás spinká až do rána a nám to vůbec nevadí:)
Já bych zábranu taky asi dala. Je fajn že už umí sám zeslézt když chce, toho bych se asi hlavně bála ![]()