Český výrobce postýlek - máte tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
873
1.2.12 18:10

Český výrobce postýlek - máte tip?

Ahoj,
sháníme dřevěnou postýlku pro mimi 120×60 cm nebo větší, zatím nevím, jestli s posuvným bokem nebo vyndávacími tyčkami, ale chtěla bych od českého výrobce. Máte někdo tip? Všude jsou postýlky z Polska a ty nechceme. A ještě jedna otázka,kupovali jste postýlku přes net, není třeba ji vidět?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sifa
1.2.12 18:15

ahoj.. zkus www.scarlett.cz.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3447
1.2.12 18:16
Sifa píše:
ahoj.. zkus www.scarlett.cz.. :palec:

Až na to, že Scarlett je polský výrobek, tak dobrý :mrgreen: viz http://www.scarlett.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
1.2.12 18:18

hahahah, trapas :D :D :D ..no tak nic no.

• Citovat
  • Upravit
2852
1.2.12 18:19

nevím jestli ještě existuje český výrobce, kolikrát je to český výrobce, který vyrábí v jiných zemích :-( Jediné jak mít 100% český výrobek je nechat si ji u truhláře udělat na zakázku. My máme postýlku koupenou přes net se stahovacím bokem 120*60cm. Pro miminko je velká, spí v ní bez problémů i naše 2 letá.
stahovací bok je dobrý tehdy, až je mimi větší, že ho nemusíte vysoko zvedat. tyčky mají zase svou výhodou v tom, že se nemusíte bát pádu dítěte při vylézání ven.(předpokládám že šikovné děti se naučí tyčky brzy vyndat samy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
1.2.12 18:20

Na českého výrobce postýlek jsem snad nikdy nenarazila :think: .
My máme postýlku italskou MIBB a opravdu naprostá spokojenost. Postýlku jsem si prohlížela na veletrhu hraček a moc se mi líbila. My jsme si ji teda objednávali přímo v prodejně, ale přes net bych se po svých zkušenostech vůbec nebála. Ale patří k drahým postýlkám na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.2.12 18:21
jamoni píše:
Všude jsou postýlky z Polska a ty nechceme.

Já jsem sháněla českou před dvěma roky a nenašli jsme tenkrát. Možná se něco změnilo ale teda netuším.

Máme polskou, tu nejjednodušší, a nevidím na tom výrobku nic špatného. Více bych se asi bála polských kočárků :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
3447
1.2.12 18:23
Sifa píše:
hahahah, trapas :D :D :D ..no tak nic no.

V pohodě :mrgreen: Jen mi to přišlo úsměvné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.2.12 19:05
jamoni píše:
Ahoj,
sháníme dřevěnou postýlku pro mimi 120×60 cm nebo větší, zatím nevím, jestli s posuvným bokem nebo vyndávacími tyčkami, ale chtěla bych od českého výrobce. Máte někdo tip? Všude jsou postýlky z Polska a ty nechceme. A ještě jedna otázka,kupovali jste postýlku přes net, není třeba ji vidět?
Děkuji

Jedině u truhláře, chlap jí dělal sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.2.12 19:27

Máme Scarlett a jsem spokojená. Mají spostu druhů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
1.2.12 19:42

http://www.puppolina.cz/index.php?…
My máme Puppolina, určitě jsou český,mám postýlku a komodu, pěkný kvalitní masiv a dobrá cena, akorát mají blbé stránky. Na internetu se dají koupit různě, i cena je různá, nejlevnější jsou asi v mateřském obchodě v Kolíně, to záleží odkud jsi.

• Citovat
  • Upravit
873
1.2.12 20:31

Koukám na tu Puppolinu a píšou, že se zabývají dovozem, takže asi ne výrobou :( Je to fakt těžký, postýlky z Polska, hračky z Číny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
1.2.12 21:10

Zabývají se exportem do zahraničí, to znamená, že svoje postýlky vyvážejí ven. Skutečně jsou český, vyrábí to právě v Krakovanech, okres Kolín. Když si objednáš na zakázku, trvá to než ji vyrobí, my to tak měli a za 14 dní jsme ji měli a voněla dřevem

• Citovat
  • Upravit
Sasa2
22.11.12 22:58

Výroba Polsko dle http://www.mall.cz/…ka/puppolina
dle živnostenský rejstřík - Obor činnosti: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

• Citovat
  • Upravit
2752
22.11.12 23:04

Ahoj sháněla jsem taky a mám http://www.naseluzkoviny.cz/…sky-vyrobce/ :lol: nebo truhlář. Teď jsem sháněla takový ty gumový zvířátka - co jsme měli jako malý na žužlání a pískali. Buď je to pro psy a nebo samá čína :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí