V noci ožívá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
30.1.12 22:16

V noci "ožívá"

Holky, help! To moje už roční zlatíčko v noci na dvě až tři hoďky ožívá, mnohdy krátce potom co usnu…Spí s námi v posteli, pr. jinak kdyby mě nenašmátral, tak je konec, řev! Ale on se prostě probere, nakojím a nespí, koukám, občas něco vykřikne, pak podřimuje, různě se posunuje, pak někde vyleze a za ty dvě tři hoďky to finišuje pláčem, pr. už by fakt spal a nejde to…pak usne…myslím, že kdybych rozsvítila, tak je čilý a poskakuje radostí..trvá to už více než měsíc, zcela vyjímečně spí celou noc (jakože mlíko a spí dál). Přes den taky není žádný extra spáč, teď je to o něco lepší, spí vetšinou už jen 1× a to i 2 hodiny. Spát chodí po 19 hodině a vstává kolem 7 hodiny. Poraďte, co s tím :zed: Děkuji moc za rady :potlesk: Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
30.1.12 22:21

neporadim,neporadim, neporadim :nevim: :mrgreen: :mrgreen: máme to samé!! V noci hysterák a vždy, když zaberu…jo a přes den,spí někdy, no co píšu někdy-převážně půl hodiny!! jsme už vážně na palici. A to jsem si říkala, jak to bude v roce v pohodě, není! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.1.12 22:25

Nase mala dela to same!!!
Mame malinkou loznici a postel pod oknem, pres den se z nej diva ven a v noci chce taky… :zed: Taky kdyz zjisti, ze je chlap s nami, tak ho picha do usi, oci a nosu, sikanuje psa, boucha me do obliceje… potom jako ze usina a sup, najednou se posadi, zazvatla si to sve bahamataha… chytne plinecku, zmoula oblicej, preleze k nasim noham, nasledne zpet, vyndava a nandava si dudlik a mlaska u toho, tomu se potom smeje a tak… :zed: :zed: :zed:
Myslim, ze to musi prejit samo… mamka mi vypravela, ze kdyz ja jsem byla tak malicka, museli se mnou proste vstanout a roznout a hrat si - tatka bezne usinal u me na koberci!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.1.12 22:33

Dr. mi navrhovala nějaká homeopatika, ale na usínání, na zklidnění, tehdy jsme ještě řešili usínání vůbec..na to fakt není žádný fígl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
30.1.12 22:40

U nás to samé, cca měsíc. Zjistila jsem, že mu leze stolička, možná je to od toho… zkouším homeopatický sirup Sedalia, řešíme to už na několika diskuzích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.12 22:54

No to musí být na palici, když to začíná dělat zrovna když usneš. Z toho já mám snad už noční můry, že si vyřízená lehnu a během chvíle mě dítě vzbudí. Radu nemám, snad jen vydržet a nerozsvěcet, snad to brzy přejde a bude spát. Jestli nespí moc ani přes den, tak není kde ubrat :) Pokud bys už padala na pusu, lehni si klidně v těch sedm večer s ním a spi taky, pokud takhle brzo usneš, ať alespoň něco naspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.1.12 22:58

Díky za radu a povzbuzení :potlesk: Jak tak čtu, jak je nás více a není to žádný přírodní úkaz, tak alespoň to mám s kým sdílet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.1.12 23:40

Někdy se malému stane, že se vzbudí a brečí. Tak si ho dám k sobě do postele. Jenomže on tam sebou plácá a převaluje se… Asi tak po hodině putuje zpátky do postýlky. Prostě má smůlu. Takhle bychom se nevyspali ani jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
31.1.12 06:27

Nevím, jestli na to budeš mít to :srdce: strčit ho do své postýlky. I když bez tebe řve, tak je možné, že ho budíte. Už by měl mít svůj vlastní prostor. Dát mu nějakého mazlíka a vydržet jeho pláč. Myslím, že pokud ho necháte u sebe, že to lepší nebude. Být trpělivá, pohladit, nemluvit.
Asi mě tady plno maminek odsoudí, ale myslím, že pravidla určuje matka a ne dítě. A pravidla se musí nastolit. Dítě musí spát. Čerpá energii, zpracovává informace a roste. A k tomu je důležitý noční spánek. Ono z toho rozum nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.1.12 11:22
Cassi píše:
Nevím, jestli na to budeš mít to :srdce: strčit ho do své postýlky. I když bez tebe řve, tak je možné, že ho budíte. Už by měl mít svůj vlastní prostor. Dát mu nějakého mazlíka a vydržet jeho pláč. Myslím, že pokud ho necháte u sebe, že to lepší nebude. Být trpělivá, pohladit, nemluvit.
Asi mě tady plno maminek odsoudí, ale myslím, že pravidla určuje matka a ne dítě. A pravidla se musí nastolit. Dítě musí spát. Čerpá energii, zpracovává informace a roste. A k tomu je důležitý noční spánek. Ono z toho rozum nemá.
:palec:
já s tebou souhlasím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.1.12 11:22

Díky za radu, určitě máš pravdu, zkusíme a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.1.12 11:39
zdeste píše:
Díky za radu, určitě máš pravdu, zkusíme a uvidíme :)

musíš se vnitřně rozhodnou a věřit, že děláš pro něj dobře. Jinak to ten prcek vycítí a bude řvát tak dlouho, dokud ho nevyndáš. A on vytuší, že ho vyndáš, pokud bude dělat dost velký cirkus. Chce to pevné nervy a 100% odhodlání nevytáhnout. Jinak se na to vykašli!!!
Malý spal do 7m měsíců se mnou v posteli. Ale pak už se to nedalo. Uspávání třeba hodinu a půl… Nejdřív jsme ho naučila večer usínat v postýlce, což trvalo týden. Po prvním kojení pak zase putoval za mnou do postele. Ale v 9m jsem se s ním už vůbec nevyspala. Musela jsem zrušit noční kojení a od té doby spí většinou celou noc a to ve své postýlce. Výjimečně si ho beru k sobě do postele, ale jak jsem psala, do hodiny ho vracím do postýlky, jelikož s ním se spát fakt nedá :jazyk: A položím do postýlky a on pokračuje ve spánku, žádné mlácení a tak…

Pomohla mi takhle knížka http://www.ulozto.cz/…-spat-cs-pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
31.1.12 16:39

doporučuju dát dítě k babičce, u ní spí od 19 - 5, mlíko a spí se dál, doma často zapláče v 1, ve 3 a td, cítí mámu

ale to asi není rada, jen jsem chtěla ukázat že to často je náma - mámama, že nás děti cítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
23.2.12 23:44

Chtěla jsem napsat už když byla tahle diskuze založená, ale nějak nebyl čas. Skoro 2 měsíce jsme to měli taky - začalo to rostoucími zoubky, pokračovalo rýmou, výsledek - 2-3 hodiny nočního mejdanu. Nejčastěji cca od 1 do 3 ráno. :roll:

Snad to nezakřiknu, ale teď už se to dlouho nestalo, tak snad je pokoj.

A jen pro zajímavost - třeba ta naše dítka jen vycítila dávné zvyky. :mrgreen:
 http://zpravy.ihned.cz/…je-jen-mytus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí