Přestal spinkat v noci

819
3.2.12 23:32

přestal spinkat v noci

ahoj maminky, už si nevíme rady s naším 9m chlapečkem :,( Od narození krásně spinká celou noc občas se samozřejmě stalo, že se probudil, ale nebylo to tak často proto teď vůbec nevíme proč už třetí den v kuse prostě nespinká. Budí se v nepravidelných intervalech s hrozným křikem, jakmile ho vezmu do náruče tak položí hlavu na rameno a spí. Spinká když ležím vedle něj jakmile ho položím do postýlky tak během chvilky začně zase brečet. teď spinká na gauči takže mě asi čeká noc u něj. Hlad nemá dneska jsem mu dala víc mlíčka a už byl vzhůru dvakrát - jednou dokonce seděl v postýlce - sám se ještě do dneška neuměl posadit :think: Napadlo mě jestli mu něco nevadí v postýlce, ale má tam pořád všechno stejný, postýlku na stejným místě vše beze změny. Zoubky má dole dva a nahoře to zatím nevypadá :roll:
Poradíte mi prosím co s ním nenapadá vás co by mu mohlo vadit? děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
3.2.12 23:40

Chce být s tebou, u tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.2.12 23:41

s největší pravděpodobností bych to svedla na zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.2.12 23:43
lumáťa píše:

taky mě to napadlo ,ale že by takhle z ničeho nic?je pravda, že je extrémně mazlivej, ale v noci mě nidky nechtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.2.12 23:44

a jak dlouho to ještě může trvat?tři dny a po zubu ani náznak?první dva byli bez povšimnutí ze dne na den tak nemám představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.2.12 23:46

to nevim nejspíš než se vyklubou, zkus koupit takové ty gely, u dcery ty zouby ani nebyly vidět a bolelo jí to, bych to s tím spojila, dětičky když něco bolí chcou být vždycky u maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.12 23:52
smajlicek90 píše:
lumáťa píše:
taky mě to napadlo ,ale že by takhle z ničeho nic?je pravda, že je extrémně mazlivej, ale v noci mě nidky nechtěl :)

Protože je starší a chytřejší. Může to být separační úzkost, zlé sny. Sama jsi psala, když jsi u něj, položí hlavičku a klidně spinká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.2.12 23:58

gely mu moc nepomáhají, ale zkusím dásničky namazat třeba na mě ráno vykoukne další zub :D
takže se stěhuju do pokojíčku :D spíš mě udivuje,že teď na tom gauči spokojeně spinká, pořád mě nenapadá co by mu tak najednou mohlo v tý postýlce vadit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.2.12 07:22

to sou zoubky my to tak mame taky když rostou nejen v noci s křikem z ničeho nic ale i ve dne..jemu se zakladají nove to asi hodne bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.2.12 09:11

u nas se objevilo to same malinka spala vzdy na 1 ale posledni tydense mi v noci zbouzi a jak pises i ty vemu ji do ruky polozi hlavu takze malicka putuje k nam do postele a spime tam obe:-)zrejme jsou klidnejsi kdyz nas maji na dosah:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
4.2.12 09:53

separační úzkost mě taky napadla (pokud to nejsou zuby), ta se objevuje kolem 8m a může to trvat i do dvou let :nevim:
A přes den mimi změnilo, musí tě mít na očích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.2.12 10:09

u nas to tak je,mala si hraje ale sleduje kam jdu co delam a nedej boze kdyz jdu jen vedle do mistnosti,hned vseho necha a jde se podivat kam jsem sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
4.2.12 16:27

Já se právě psychicky obrněla a vše o separační úzkosti nastudovala ještě jako těhotná. A co myslíte? Samozřejmě se nám vyhla na rozdíl od ostatních hrůz… Ale podle mě u barci jasná separace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.2.12 21:30

no je pravda, že když jdu do jiný místnosti tak místo toho aby se za mnou doplazil tak začne řvát, ale za pár vteřin už si zase hraje :nevim:
teď už spal celou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
5.2.12 21:44
smajlicek90 píše:
no je pravda, že když jdu do jiný místnosti tak místo toho aby se za mnou doplazil tak začne řvát, ale za pár vteřin už si zase hraje :nevim:
teď už spal celou noc :hug:

tak mala ne a ikdyz jsem jen kousek od ni porad me hlida umyvam nadobi a celou dobu mi stoji zavesena na noze a kdyz si hraje sama tak max 5 kroku odemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí