Špatný spermiogram a umělé oplodnění

132
14.3.11 09:58

špatný spermiogram a umělé oplodnění

Ahoj holky právě jsme dostali výsledky ze spermiogramu,jsme na tom bídně z 20mil/ ml mame jen dva miliony ještě málo pohyblivích.Byla jsem u svého gynekologa a ten mi řekl že otěhotnět přirozenou cestou by byl zázrak,ale že se to stát může…Do léta se máme o miminko pokoušet a pak nám napíše do poručení do kliniky :-(Podařilo se některý z Vás vylepšit spermiogram vitamínama???A jaky častky se platí za umělí oplodnění???Kdo napíše a poradí budu ráda,i že se zapojíte do diskuze…Snažíme se o první mimi už druhý rok,zatím bez uspěchu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.3.11 10:02

ahoj, vitaminy dokazu spermiogramu velmi pomoct. mali sme v teme kocku, ktorej povedali, ze jedine darcovske spermie. nasadila muzovi vitaminy a este ten mesiac otehotnela prirodzene :srdce: dnes ma krasne trojmesacne dievcatko :srdce:

pozri na tuto stranku, je to tam velmi pekne spisane co brat a ako sa spravat pre zlepsenie vysledkov. zroluj trichu nizsie, je to pod tabulkou vychytavky :wink:

https://www.emimino.cz/…ie-bt-39823/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 10:18

Děkuju hned se tam juknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.3.11 10:27

keby si mala nejake otazky, kludne sa pytaj :-D

v centrach radi strasia tym umelym, lebo na tom zarabaju, ale pri tom poznam vela kociek, ktore otehotneli s daleko horsimi vysledkami ako mate vy- prirodzene.

a keby to vazne neslo, tak stale je tu este moznost IUI, ktore mate v cr 6 krat do roka hradene poistovnou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
14.3.11 10:34

Manželovi vyšlo že má 11% spermií dobrých a taky nám nedával gynekolog šanci na normální početí. Nasadili jsme vitamíny a za měsíc jsem byla těhule :mrgreen: . Ale vitamínama to určitě nebylo, byl to zázrak :mrgreen: . První výsledky po braní vitamínů jsou za tři měsíce. Oni ty potvůrky se vytváří myslím 80 dní. Teď se snažíme o druhé, tak jsem na to taky zvědavá, ale podruhý v zázrak nedoufám. Přeju hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 10:45

jondinka když už se snažíte druhý rok, na nic nečekej a najdi si rovou sama nějaký CAR. Doporučení nepotřebuješ :-) My máme jen 3mil pohiblivých spermijí :cry: nasadili jsme selen, zinek, a vit.E
V dobnu ti povím jestli se to zlepšilo :wink: Ale ono jak jsem četla, chce to změnit celkově životní styl. Zdravě jíst, cvičit, vynechat cigarety a alkohol. Sprchovat se vlažnou vodou ať nemají spermijky moc vysokou teplotu :wink:
V Caru ti udělají i jiná vyšetření, můžete přijít i na jiný problém. Každopádně každá jsme jiná a každá potřebujeme něco jiného. Na stránkách CARU se dozvíš kolik by tě všechno stálo. Ale prvně se přistupuje k Inseminaci a ta tě bude stát poze případné léky, když je budeš potřebovat… Držím palečky :palec: A opravdu na nic nečekej a hned se jdi objednat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 10:57

Papapája - Díky za radu, a vy už jste někde byli???My s manželem jsme se rozhodli pro vytamíny na 3 měsíce pak si necháme udělat kontrolní spermiogram a uvidíme,když bude stát za prd tak se vrhnu hned do kliniky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 10:58

Manželovi vyšlo že má 11% spermií dobrých a taky nám nedával gynekolog šanci na normální početí. Nasadili jsme vitamíny a za měsíc jsem byla těhule . Ale vitamínama to určitě nebylo, byl to zázrak . První výsledky po braní vitamínů jsou za tři měsíce. Oni ty potvůrky se vytváří myslím 80 dní. Teď se snažíme o druhé, tak jsem na to taky zvědavá, ale podruhý v zázrak nedoufám. Přeju hodně štěstíčka.

taky vám přeju hodně štěstíčka at se znova zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.3.11 11:10

Vitamíny určitě pomůžou, ale zas to není takovej zázrak jako že jeden měsíc katastrofa - nasadím vitaíny - další měsíc otěhotním. Chce to brát delší dobu, min. několik měsíců. Zlepšení na spermiogramu fakt bude znát. :wink:

A kolik stojí umělko? Já ti to napíšu tak jak to píšu vždcky :lol: : To je jako by ses zeptala - jezdíte nakupovat do Tesca? Kolik tam utratíte? A odpovědi - od stokoruny po třeba desítky tisíc......
Záleží co všechno u vás bude za problém, pokud „jen“ ten horší spermiogram, tak je to nádhera. může vás to vyjít na pár stovek ale taky na 20-30 tisíc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 11:10
jondinka píše:
Papapája - Díky za radu, a vy už jste někde byli???My s manželem jsme se rozhodli pro vytamíny na 3 měsíce pak si necháme udělat kontrolní spermiogram a uvidíme,když bude stát za prd tak se vrhnu hned do kliniky :think:

My chodíme do Prahy do Iscar. Taky po dvou letech snažení :-) Škoda že jsme si nenechali udělat spermiogram už dřív :-( dnes už by možná bylo o pár milionů víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 11:25
barbanek píše:
Vitamíny určitě pomůžou, ale zas to není takovej zázrak jako že jeden měsíc katastrofa - nasadím vitaíny - další měsíc otěhotním. Chce to brát delší dobu, min. několik měsíců. Zlepšení na spermiogramu fakt bude znát. :wink:A kolik stojí umělko? Já ti to napíšu tak jak to píšu vždcky :lol: : To je jako by ses zeptala - jezdíte nakupovat do Tesca? Kolik tam utratíte? A odpovědi - od stokoruny po třeba desítky tisíc......
Záleží co všechno u vás bude za problém, pokud „jen“ ten horší spermiogram, tak je to nádhera. může vás to vyjít na pár stovek ale taky na 20-30 tisíc… :wink:

To je fakt blbá otázka, kolik to stojí…Je fakt že je zatim vyšetřenej jen manžel mě gynekolog ještě ani nedělal hormonální profil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 11:27

A jak jste na tom vy v Praze? Máte špatný jen ten spermiogram?A co vás čeká???Já vůbec nevím jak tady to probíhá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 11:33
jondinka píše:
A jak jste na tom vy v Praze? Máte špatný jen ten spermiogram?A co vás čeká???Já vůbec nevím jak tady to probíhá :oops:

No ono je to trochu složitější… Máme špatnej spermiogram a pokud je špatnej spermiogram, tak je ani nenapadne pátrat po něčem jiném :-( Hormonální profil, ovulace a stěry OK. Ale třeba ani nevím jaestli mám průchozí vejcovody, a laparku mi dělat nechtějí že prý je to zátěž na organismus. Máme za sebou 1.Inseminaci, ta nevyšla. Ale bez průchozích vejcovodů by stejně nevyšla :think: Jsem teď ve fázi kdy jsem naštvaná, nevím jestli nezměním Car a nebo si vydupu tu Laparku… :think: Jak říkám každý jsme individuální :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 11:47
Papapája píše:
jondinka píše:
A jak jste na tom vy v Praze? Máte špatný jen ten spermiogram?A co vás čeká???Já vůbec nevím jak tady to probíhá :oops:
No ono je to trochu složitější… Máme špatnej spermiogram a pokud je špatnej spermiogram, tak je ani nenapadne pátrat po něčem jiném :-( Hormonální profil, ovulace a stěry OK. Ale třeba ani nevím jaestli mám průchozí vejcovody, a laparku mi dělat nechtějí že prý je to zátěž na organismus. Máme za sebou 1.Inseminaci, ta nevyšla. Ale bez průchozích vejcovodů by stejně nevyšla :think: Jsem teď ve fázi kdy jsem naštvaná, nevím jestli nezměním Car a nebo si vydupu tu Laparku… :think: Jak říkám každý jsme individuální :-(

hmm,to je divny ale zase kdyby jsi měla neprůchozí vejcocody tak ti nemůžou udělat inseminaci,to je že ti to stříknou rovnou do dělohy ne?A to by viděli že to tam neproteče ne?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.3.11 11:50

A v Praze je těch klinik víc?Já myslela že je tam jen jedna :oops: A kolik ti je a přítelovi?Mě 25 a manželovi 30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí