KET 2011

536
13.3.11 16:02

KET 16.3.2011

Zdravím:-),
16.3. nás čeká další pokus o mimčo,je tady někdo na tom stejně? Po tolika neúspěších jsem už trochu skeptická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
13.3.11 19:33

Já taky plánuji KET,ale až v červnu.Jinak mám za sebou 4 IVF a z toho bylo jen jednou mimoděložní. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.3.11 20:18

U nás taky v plánu KET a taky v červnu :wink: .Máme za sebou první IVF,úspěšné s bohužel špatným koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.3.11 21:28

Ahoj holky,
to mě mrzí,že vám to nevyšlo…určitě se zadaří :lol: !
Já mám teď takový neurčitý pocit,mám hrozný strach z neúspěchu,ale těším se alespoň na tu naději :mrgreen: !
Jsem po 4 nevydařených transferech,po každém zklamání bolí srdíčko :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.3.11 21:36

Strach je normální.Je to známka toho,že ti na tom opravdu záleží. Každý,kdo má podobnou zkušenost,bude mít strach.Nejdřív z toho,že se zase nepovede,když se zadaří,tak z toho,aby všechno proběhlo pokud možno v klidu a v pořádku, a když už bude vytoužený mimi na světě,tak přijdou další a další obavy…Chce to hodně sil,ale když máš v sobě sílu,zkoušet to znovu,máš sílu i na to,zvládnout strach z toho,co přijde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.3.11 08:16

Ahoj holky, jsem po jednou nezdařeném IVF a dnes mě čeká KET, za půl hodiny jdu volat, kolik se nám rozmrazilo embryjek. Mám nervika, máme jen tři zamražené a tak doufám, že alespoň dva budou v pořádku, jinak nás čeká zase další stimulace a všechno nanovo. Držím pěsti všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.3.11 08:30

Ahoj Marun:-),
moooc držím palečky! Taky bych pro ně jela nejraději už dnes :lol: !
Nás to čeká ve středu,tak jsem taky zvědavá,snad zvládnou rozmražení…
A když bude vše v pohodě,necháš si dát všechny 3?
Já jsem domluvená 2-3,jak se podaří rozmrazit,máme jich 6,balený po dvou…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.3.11 08:51

Ahoj Dinulko, moc děkuji za podporu, teď jsem volala a krásně se nám rozmrazili dvě ze tří, tak jsem za to moc ráda, určitě si nechám zavést obě, kdyby šly i tři klidně bych šla i do tří, ať je jistota :lol: Tak v půl jedenácté jdu na to, chodíme do Podolí, tak doufám, že bude výkon provádět zase paní doktorka Řezáčková, tu mám moc ráda. Kam chodíš Ty? Jo a taky by mě zajímalo jak velké už budou, když jsem byla na odběru ve středu a zamražovali je až v neděli a teď jsem byla na ultrazvuku v pátek a dnes bude transfer, tak to už budou veliké, to se asi i to zahnízďování uspíší, co myslíš? Já mám vždycky tolik otázek. Jen doufám, že nebudu zklamaná, to je to nejhorší, připadala jsem si minule, jakože jsem selhala já a říkala jsem manželovi, jestli si nechce najít jinou, to je fakt nepříjemný :cry: Tak jen se teď uklidnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.3.11 09:10

Žádný stresy :mrgreen: .
Vím,že se to jednoduše říká,ale všude se píše,že je to hlavně o psychické pohodě…což je to nejtěžší :zed: .
Před už skoro 4 lety,když jsem byla na prvním IVF,četla jsem,že úspěšnost je asi 25%,tak jsem vůbec nevěřila,že to vyjde. Nedodržovala jsem klidový režim,měli jsme roční štěně labradora,děsnej pošuk,nenechal mě chvíli v klidu,na vodítku se mnou cloumal po chodníku křížem krážem,kouřila jsem,alkoholu jsem se taky nevyhýbala,prostě jsem to celé brala děsně nezodpovědně…a ono to vyšlo :dance: !!!
Teď toužíme po sourozenci,jsem vzorná,vždy po ET odpočívám,alkohol skoro nepiju,kouřit jsem v těhotenství přestala a 4 pokusy a nic :pocitac: !
Tak si myslím,že to je opravdu hlavně o té psychice a o tom štěstí…
Myslím na tě a držím palce :hug: .páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
14.3.11 09:38

Marun,tak to je paráda,určitě to vyjde uvidíš.I když je to hodně těžký,přesně jak píše Dinulka,tak se znaž být co nejvíc vklidu.Držíme ti tu všechny pěstičky,aby to vyšlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
14.3.11 11:42

Připojuji se k vám do diskuze, pokud můžu.
Mám úúúplně stejný datum KETu jako zakladatelka. Pokud tedy embryjka vydrží rozmrazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
14.3.11 12:04

Určitě vydrží :wink: a budou z toho // :mrgreen: .Holky,kolik si necháte zavést? My plánujeme dvě.Naštěstí máme dost sněhuláčků(deset),tak doufáme,že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.3.11 13:14

Ahojík:-),
my máme 6 mražáčků,řekla jsem doktorce,že chci minimálně 2 embrijka zavést…bojím se,že jedno by nemělo cenu :nevim: . Řekla mi,že jsem ještě mladá(30),že u mě hrozí vícečetné těhotenství. To by bylo super,brala bych dvojčátka :mrgreen: .
Vždycky jsem chtěla velkou rodinu,zatím se mi moc nedaří,ale jsem vděčná i za to jedno,které zatím máme. Jen špatně snáším těhotenství kamarádek,co řeknou,že vysadí HA a za dva měsíce hlásí,že jsou těhotné… Moc jim to přeju,ale hlodá červíček závisti :cert: .
Teď jsem i špatně snášela stimulaci na IVF,pořád bolelo břicho,pak se mi rozjel zánět močáku a ledvin,prý je to způsobeno hormonální změnou a změnou pH,tak nevím,jestli bych další IVF vůbec zvládla. Tak moc chci,aby měl malej sourozence :srdce: !
Držím nám všem palečky :hug: .
Sluníčko-tobě jsem je držela pěsti od října,nakukovala jsem k vám do diskuze IVF leden 2010,mrzí mě,že ti to nevyšlo…ale teď začne jaro,všechno bude veselejší a optimističtější :pankac: !!!!páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.3.11 14:35

Cau holky,
jsem tu za nováčka,… jsem 4.den po ET, loni 2 zamlkly tehotenstvi a potom konizace děložního čípku. od tý doby ne a ne otěhotnět. po 3 neuspěšných inseminacích, jsme šli rovnou na IVF. je to fakt hustý, stimulace, odběr v narkoze, čekání kolik se ujme a vydrží…
Dinulko uplne stejny „zavistivy“ pocity mam s tema kamoškama. jasně že jim to přejeme, ale kde je pak nejaka spravedlnost? kazda si vzdechne a je tehotna, a cely tehotenstvi probiha v klidu a bez problemu.
ach jo. takze ted trosku polehavam, odpocivam, snazim se nenervovat a ČEKAM!!! ČEKAM… ale z toho čekání se asi zblázním. zvlášt kdyz vysledek je nejisty.
Holky jaka je pravděpodobnost kdyz zavadí Béčkový emrya? je stejne šance nebo je tam vloží jen pro klid matky?
díky za info
Mikuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.3.11 14:54

Ahoj Mikuško,
gratuluju k ET :potlesk: !
Myslím,že i béčková embria mají velikou šanci,je to opravdu asi o té náhodě. Vem si,že mi měli úspěch hned poprvé,když jsme po dvou letech začali bojovat o sourozence,tak nikoho(ani doktory) nenapadlo,že to bude takový problém :zed: . V pátek mi dr. řekla,že když všechny výsledky jsou dobré,jsem jen obětí statistiky-úspěch kolem 25%,tzn. jednomu se to povede 2krá za sebou,další půjde na 5 transferů a nic…
Nevím,jestli je to pozitivní,ale snad to značí,že ta smůla se prostě musí prolomit :mrgreen: .
A co koukám do diskuzí,tak hodně holek otěhotnělo právě po prvním IVF,tak máš dobře našlápnuto :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí