Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
janina2222 píše:
ahoj Jaruše
Dobré ráno ![]()
Dinul, jak píše Jaruš, HCG roste jednou tolik za 2 - 3 dny, tak nemá smysl testovat každý den. Hlavní je, že včera // byly a určitě budou sílit, ale dej tomu čas.
Jani, já bych to teoreticky taky měla dostatat v pondělí. Že máš pocit jako na MS je normální, mnoho žen po IVF to tak při počínajícím těhu má.
Ahoj Sluní
,
já vím…ale vysvětluj mi to,když jsem celá nedočkavá
.
Já dnes netestovala. Možná zítra nebo až v pátek. Měla jsem dva stejné testy, tak bych měla vidět příště ten rozdíl.
Holky, to vydržíte ob den ne.
Jani,napiš si v nastavení taky nějaký popisek. Hrozně špatně se pamatují datumy transferů,pořád někde něco hledám
.
Marun to zvládla včera,vééélká pochvala
.
dinulka píše:
Sluní,pokusím se.
Dinul,Jani je pochopitelný,že je člověk netrpělivý,ale zase,když to vydržíte obden,tak tam bude jasně viditelný rozdíl a pak ten blažený pocit u srdíčka určitě stojí za to
.Lepší než se stresovat,že za jeden den nezesílila ![]()
Ahojte holky,
tak jsem dnes testovala, 9. den po KET, z odpolední moči a vyšel negativní
Ale nevím, nevím, dneska je mi celej den blbě od žaludku, tak nevím, jestli je to těma nervama z testování, nebo je ještě naděje, že tam za pár dnů najdu dvě čárky. Nebyl tam ani duch, ani po hodině ![]()
Marun, ještě není nic ztraceno. 9.den a z odpolední. Hlavní bude 14.d. Držím palce.
ahoj Maru, neboď smutná, mám taky náladu pod psa dnes jsem 7 den a v pátek má příjít MS a mám už příznaky špinění velké bolesti břícha to taky není dobré, a tebe taky bolí břícho?