Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Sluní:-),
chtěla bych vydržet…minule jsem od 6 dne testovala jak zběsilá,bylo to k ničemu,jen nervy
. Ofiko test mi napsali až na 2.4.což mi přijde hrozně pozdě,myslím,že se Dr. sekla,minule to bylo psáno na 14.den. V pražském Pronatalu na krev neposílají vůbec,řídí se jen podle testíku…
.
Každopádně-už aby bylo třicátého!!!!
U nás se vždy objednává 14.den. A na krev se chodí jen někdy, kdy je třeba test špatně průkazný myslím. Když jsou jasný dálnice, tak se pak jde za další 2 týdny na UTZ. Já už chci UTZ a
![]()
Budeme věřit a budou. Přání se vyplní. Jak psala Jaruš, optimismus a věřit. Budeme mít adventní miminka.
Holky, tak mi manžel po ranní nepříjemnosti se špiněním zvednul náladičku, dostala jsem k narozeninám parnou stanici od Tefalu, to je paráda
Mám radost, jak malý dítě ![]()
Ahojík
,
no bříško pořád pobolívá,ale řekla bych,že už je to o fous lepší… Jinak nic,špatně mi není,prsa nebolí,ale to mě nebolela ani u prvního těhu. Tak nevím
.
Po tvém dnešním úspěchu přemýšlím,že bych skočila pro test,ale bojim bojim
.
Co ty,jak ti je? Četla jsem,že chodíš do práce,je to asi lepší,člověk má hned jiný myšlenky
.
Do práce jsem šla od včera. sedím si v kanceláři u PC a můžu jít jen na 3, 4 hodinky denně, takže paráda.
Já mám jen občas pobolívání podbřišku a dnes nepatrně prsa ráno, ale teď už ne.
Na příznaky nehleď, zda jsou nebo ne, každá to má jinak.
Já nejsem z těch, co by si užívali 2 týdny doufání a testovali až pak. Nejistota mi vadí, takže jsem chtěla // vidět co nejdříve, abych se mohla více uklidnit. Nebo v druhém případě bych si říkala, že je ještě brzy.
To úplně chápu,taky radši hned vím,na čem jsem. Ale po mé zkušenosti z minulého léta,kdy druhá čárka byla-a pak nebyla(ale to byl fakt dušík,kterej vyskočil až po limitu,né taková dálnice jakou máš ty),se nechci nervovat s hledáním duchů,vytahováním testů z koše aj. Chci vidět buď //,nebo bílo…tedy raději ty //
!!!
Když jsem byla prvně těhu,taky jsem čekala až do datumu,který mi určili z CARu,dodnes nechápu,jak jsem to mohla vydržet
.
Dinul, tak pak ještě exituje novinka - digitální test, kde se vyhneš duchům. Zobrazí se na displeji buď + nebo - Je sice trochu dražší, ale na „lednu“ s ním již jedna holčina testovala.
A myslíš,že by to tak zřetelně ukázalo i nízké Hcg? No já stejně ještě asi vydržím…musím se vyhýbat lékárnám,jinak bych byla schopná testovat ještě dnes
.
Myslím, že to má citlivost 20 jako většina testů. Já měla dnes teda mamatest 10.
No uvidíš, jak dlouho vydžíš odolávat.
Razím na procházku,venku je tak krásně,že je škoda být doma
.
Zatím díky za podporu
.
Dobré dopoledne,děvčátka. ![]()
Sluníčko,pochopila jsem správně?Jsou tam //? Gratulace největší!
Tak a teď to půjde jako po másle,jedna za druhou
.