KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
16.3.11 11:10

Tak embryjka to zvládla a za chvíli si pro ně jedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.3.11 11:18

Ahoj Sluní,
ta to je dobrá zpráva, budeme čekat spolu :potlesk: :potlesk: ja dneska 5.den od ET. včera sem blbec nevydrzela a počurala test, naprosto zbytecne pochopitelne. ale co uz,nervy pracuji…
kolik ji zustalo?kolik ti jich budou vkladat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
16.3.11 11:22

Díky. 5. den je opravdu brzo, tak se snaž být v klidu. Už mám jeden KET za sebou, takže jsme měli už jen 2 blastocysty a nechám si zavést obě. Chtěla bych dvojčátka a minule jsem měla 3 a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
16.3.11 11:46

Držím pěsti,ať to vyjde.Nezkoušela jsi třeba ještě nechat udělat AH? Sice to jsou další koruny navíc,ale větší šance na zahnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
16.3.11 15:01

Jaruš díky. O AH jsem neuvažovala. Dr. mi to nikdy nenabízel, tak nemyslím, že by to u me by.
lo potřeba. Byli by to peníze navíc pro ně, tak by to určitě nabídl, kdyby to mělo zvýšit úspěch. A četla jsem, že je to používané spíše u starších, že mají tvrdší obal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.3.11 16:58

Ahoj holky, tak jak je? Co transfer, proběhlo vše bez komplikací? :lol: Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
16.3.11 19:23

Ahoj holčiny:-),tak hlásím bříšku 2 embryjka!
Jeli jsme tam až na půl druhou,před chvílí jsme se teprve vrátili.
Minule se spletli,měli jsme zamraženo 6 embrií,ale né ve třech dávkách,ale jen ve dvou 3+3.
Dvě se podařilo rozmrazit(jedno to nezvládlo),3 zmrzlinky nám tam ještě zůstali.
Bříško trochu pobolívá,spíš ale jen tlak,než bolest.
Co vy,jak se daří?
Ozvu se zítra,dnes jdu do pelechu odpočívat :mavam: !páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
16.3.11 19:31

Tak to je paráda :mrgreen: .Teď hlavně všechno v klidu a bude to v poho,za čtrnáct dní // a pak :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.3.11 19:47

No teda,rozjelo se to tady hezky…jak tak čtu,jen já mám jenom jedno embryo. :-( Ale je to jediné,které jsem měla zamražené během všech IVF.Tak si říkám,bud to bude vytoužená Sofinka nebo budu muset bojovat dál.
Vždy jsem si šla pro dvojčata :lol: a ted budu ráda za jedno.
Vy co už máte po KETu,tfuj,tfuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.11 08:31

Ahoj holky:),pisu dnes z mobila,nechci sedět u počítače,tak snad to bude čitelné… Petronelko-jedno embrijko stačí,když je to to miminkovske;). Mikusko-paty den je fakt brzy,vydrž, budes mit // driv nez my;). Sluní-tak jaky byl vcera transfer a jak ti je?B-) Jaru-dekujeme za palečky,jak se daří tobe?:-) Ja si řekla,ze ještě dnes budu hajat a koukat na pohadky, zitra uz plánuju i malou prochazku kdyz bude hezky. Pred chvili tu byl muj táta,odvedl Patrika do školky,tak si pujdu dát asi jeste šlofìka;). Je to děs,2 dny ve školce,uz ma kašel a rýmu a to celou zimu nemarodil…taky pujde asi zitra naposledy,pak si ho zas nechám doma.
Tak paa,zdravím vsechny a držím všem palečky:);)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.11 08:38

Marun- tys mi nejak vypadla:). Jak je? Hladíš bříško? Miminka maji uz určitě ustláno;)!!!paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.3.11 08:56

Ahoj Dinulko, děkuji, že sis na mě vzpomněla, hladím a hladím, ale nějak mi tentokrát přijde, že se nic neděje, minule mě furt pobolívalo břicho a taky prsa a teď bych šla klidně skládat dříví :-) No uvidíme, pořád si říkám, že je to teprve první cyklus. Ale Ty na sebe koukej dávat pozor, když je malej nachlazenej, ať to od něj nechytíš, mě říkala embryoložka, že je nejhorší když člověk během těch 14 dnů onemocní, že tělo pak bojuje s nemocí a nemá sílu soustředit se na uhnízďování. Tak dej pozor, ju? Nějaký čajík s echinaceou a nebo zázvorový s citronem a medem jako prevenci :lol:

Jinak jsi to měla stejně jako já, taky jsme měli zamražené tři a v pořádku se rozmrazili dvě. V jakém stadiu Ti je zaváděli? A co transfer, v pohodě? Držím pěsti, opatruj se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.3.11 09:04

Ahojky
Dinul, gratuluju k transferu a držím palce.
Marun, někdo nepociťuje žádné změny a přesto je těhu. Já měla vždy pobolívání podbříšku a trochu i prsou a jednou z toho bylo mimoděložní a podruhé nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.3.11 09:14

Ahojik:),ono to moc nejde dávat si pozor…uz takhle jsem ho odšoupla do školky,nemůžu se mu věnovat tak,jak je zvyklej…je jeste malej a nechápe to,říkám mu ale,ze maminku bolí bříško-tak tomu rozumí:). Zázvor mam v lednici,tak dám cajicek;). My meli 5 denní embria,pry slušná,tak jsem zvědavá… Nikdy jsem nevydrzela netestovat,vzdy jsem delala testìk tak 7 den,pak jsem byla hrozne zklamaná… Ted jsem rozhodnuta az 14 den,abych se nenervovala zbytečně,tak jsem zvědavá,jak to vydržím:). Me po transferu vzdy bolelo břicho,nikdy z toho nic nebylo. Pred tema třema rokama,kdyz jsem otěhotněla,jsem necítila vubec nic,tak si myslim,ze jsi na dobré ceste;);):)!paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.3.11 09:20

No jo, tak to doufám, že jsme na dobré cestě :lol: Já minule taky testovala, devátý, desáty, jedenáctý a dvanáctý den furt, jak šílená a tentokrát na to prdím, ani test doma koupenej pro jistotu nemám :lol: nikomu jsme nic neřekli, protože minule se všichni furt vyptávali a radili, tak tentokrát jsem nahlásila, že ležím doma s chřipkou a nikdo nic neví a já mám aspoň klid :-D ani manžel se mě na nic radši neptá :wink:

Sluničko, jak je po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital