Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky
,ve skutečnosti mi přijde ještě o něco tmavší než na fotce,je to jen z mobila,tak nic moc kvalita…
Jenže teď je to snad ještě horší než předtím,teď mám zase strach,že tam za 2 dny už nebude
.
Pokusím se bez nervíků,ale nevím jak to půjde…
Dinul, v klidu a věř embryjkům, že už jsou pořádně zahnízděná, když takhle brzo dokázaly udělat //
Věřím
.
Jdu vařit obídek pro mužíčka,tak přijdu na jiný myšlenky. Ale zítra ráno to asi nevydržím!!!pá
Ahoj Dinul to je skvělá zpráva //
, neměj strach a hlavně klid, jsou tam a taky tam určitě zůstanou. Moc gratuluji ![]()
ahoj Šeb, díky že jsi odepsala
já dnes mám 6 den, vůbec žádné příznaky ani bolesti prsou, únava, jen mám velké nafoukle křečovité břicho
musíš více psát mě už z toho čekání šibe můj už je to 3 pokus a tamty bezvýsledně. Zatím nechodím ven na proházky jen sedím na židli venku, jinak jsem taky aktivní člověk a z toho čekání a nedělá mě opravdu šibe. Ale jak píše Ty co má být to tak je přece se nic neovliní ležením, pak by se muselo ležet 9 měsíců. a na jaké asistované pracoviště jezdíš teď na nás uďáli velký podraz......
ahoj Dinulko moc gratulii // čárkám za jak dlouho sis dělala test taky jezdíš do Prahy Pronatal? já mám 2 embrija od minulého čtvrka už mě láká dělat test kdy to nejdřív zkusit to čekání je dlouhé mám taky holčičku 5 roků a chtěli bychom jedno a nebo dvojčátka vždyť je to fuk
a jak si odpočívala ležela jsi?
Jůůů moc moc gratuluju:-)To je super, nějak jste se tady od sebe nakazily
Nějak nám tady na to ale nesedí ty statistiky
Úspěšnost KET je 20-25%, tak jen doufám, že já zrovna nebudu ta, kdo patří do těch zbývajících 75-80% ![]()
Držím palečky, ať čárky síííílíííí ![]()
to těch zbývajících procent patřím i já mám za sebou 2 neuspěšné IVF pokusy.
a teď čekám na ortel
to které statisky se zařadím
Tak budeme čekat spolu, ju? Kolikátý den jsi po ketu? A kdy budeš dělat testík? ![]()
Holky, nevzdávejte to předem. Nic ještě nevíte, tak věřte. Říká se, že KET je méně úspěšný kvůli tomu, že na ET se vybere to nejlepší. Ale tak to přeci není vždy a i zamražená embryjka jsou silná. Znám pár holčin z diskuzí, které jsou z KETu těhulky.
A taky již mám dva neúspěchy za sebou. Do třetice všeho dobrého ![]()
tak supr budeme spolu a doufám že se zařadíme do té dobré statisky a ještě k tomu do statisky dvojčátek
mě záváděli 2 embrija ve čtvrtek 17. a tento pátek to mám dostat. tak uvídíme kdy ty budeš zkoušet test?
Marun a kdy ti zaváděli embrija? a máš nějaké příznaky?a kolíkáty je to tvůj pokus?
No původně jsem říkala, že testovat nebudu, až v pondělí ráno v den odběru, ale jak to tady tak poslouchám, tak zítra kupuju test a v pátek testuju
Ať vím na čem jsem, to budu 11. den po KET a 16.dnů stará embryjka, to už by mělo být znát, že jo?
Mě zaváděli minulé pondělí 2 embryjka blastocysty, pětidenní a prý předpisová, tak pořád doufám. Ale minule mi zaváděli jedno, to úplně nejlepší a nebylo z toho nic. ![]()
Díky holky,jste zlatý
,
Marun,žádný strachy,statistiky jsou na prd,teď velí jaro
,
Jani-díky,dnes jsem 6 den po KET,stejně jako Sluníčko. Zapni si taky v nastavení popisky,tam jsou zodpovězeny tvé dotazy,můžeš tam o sobě taky něco napsat,jsme zvědavé
.
druhý pokus, první byl ET po odběru vajíček a teď mám první KET. Příznaky žádný, proto mám strach, že to nevyšlo.Včera ráno jsem ještě ke všemu malinko špinila a měla pak křeče v břiše, tak mě napadaly špatné myšlenky. Ale ty křeče byly prdy
Protože to pak byla opravdu úleva a dneska mi není nic, tak nevím. Po ET jsem měla všechny příznaky, prsa, chutě, vůně ale prý to dělají ty hormony kolem stimulace. Teď mě jen malinko občas píchne v břiše a taky mě trochu bolí nohy, jako by na mě lezla chřipka, ale je to taky možná tím, že pořád ležím…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď