KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
22.3.11 13:16

Díky :srdce: ,ve skutečnosti mi přijde ještě o něco tmavší než na fotce,je to jen z mobila,tak nic moc kvalita…
Jenže teď je to snad ještě horší než předtím,teď mám zase strach,že tam za 2 dny už nebude :zed: .
Pokusím se bez nervíků,ale nevím jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
22.3.11 13:18

Dinul, v klidu a věř embryjkům, že už jsou pořádně zahnízděná, když takhle brzo dokázaly udělat //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.3.11 13:20

Věřím :pankac: .
Jdu vařit obídek pro mužíčka,tak přijdu na jiný myšlenky. Ale zítra ráno to asi nevydržím!!!pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.3.11 13:22

Ahoj Dinul to je skvělá zpráva // :-) , neměj strach a hlavně klid, jsou tam a taky tam určitě zůstanou. Moc gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 13:29

ahoj Šeb, díky že jsi odepsala :-D já dnes mám 6 den, vůbec žádné příznaky ani bolesti prsou, únava, jen mám velké nafoukle křečovité břicho :-) musíš více psát mě už z toho čekání šibe můj už je to 3 pokus a tamty bezvýsledně. Zatím nechodím ven na proházky jen sedím na židli venku, jinak jsem taky aktivní člověk a z toho čekání a nedělá mě opravdu šibe. Ale jak píše Ty co má být to tak je přece se nic neovliní ležením, pak by se muselo ležet 9 měsíců. a na jaké asistované pracoviště jezdíš teď na nás uďáli velký podraz......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 13:37

ahoj Dinulko moc gratulii // čárkám za jak dlouho sis dělala test taky jezdíš do Prahy Pronatal? já mám 2 embrija od minulého čtvrka už mě láká dělat test kdy to nejdřív zkusit to čekání je dlouhé mám taky holčičku 5 roků a chtěli bychom jedno a nebo dvojčátka vždyť je to fuk :-) :-) a jak si odpočívala ležela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.3.11 13:37

Jůůů moc moc gratuluju:-)To je super, nějak jste se tady od sebe nakazily :lol: Nějak nám tady na to ale nesedí ty statistiky :-) Úspěšnost KET je 20-25%, tak jen doufám, že já zrovna nebudu ta, kdo patří do těch zbývajících 75-80% :cry:

Držím palečky, ať čárky síííílíííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 13:45

to těch zbývajících procent patřím i já mám za sebou 2 neuspěšné IVF pokusy. :-( a teď čekám na ortel :-( to které statisky se zařadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.3.11 13:47

Tak budeme čekat spolu, ju? Kolikátý den jsi po ketu? A kdy budeš dělat testík? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
22.3.11 13:51

Holky, nevzdávejte to předem. Nic ještě nevíte, tak věřte. Říká se, že KET je méně úspěšný kvůli tomu, že na ET se vybere to nejlepší. Ale tak to přeci není vždy a i zamražená embryjka jsou silná. Znám pár holčin z diskuzí, které jsou z KETu těhulky.
A taky již mám dva neúspěchy za sebou. Do třetice všeho dobrého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 13:51

tak supr budeme spolu a doufám že se zařadíme do té dobré statisky a ještě k tomu do statisky dvojčátek :-) :-) mě záváděli 2 embrija ve čtvrtek 17. a tento pátek to mám dostat. tak uvídíme kdy ty budeš zkoušet test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 13:54

Marun a kdy ti zaváděli embrija? a máš nějaké příznaky?a kolíkáty je to tvůj pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.3.11 13:57

No původně jsem říkala, že testovat nebudu, až v pondělí ráno v den odběru, ale jak to tady tak poslouchám, tak zítra kupuju test a v pátek testuju :lol: Ať vím na čem jsem, to budu 11. den po KET a 16.dnů stará embryjka, to už by mělo být znát, že jo?
Mě zaváděli minulé pondělí 2 embryjka blastocysty, pětidenní a prý předpisová, tak pořád doufám. Ale minule mi zaváděli jedno, to úplně nejlepší a nebylo z toho nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.3.11 13:58

Díky holky,jste zlatý :hug: ,
Marun,žádný strachy,statistiky jsou na prd,teď velí jaro :mrgreen: ,
Jani-díky,dnes jsem 6 den po KET,stejně jako Sluníčko. Zapni si taky v nastavení popisky,tam jsou zodpovězeny tvé dotazy,můžeš tam o sobě taky něco napsat,jsme zvědavé :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.3.11 14:02

druhý pokus, první byl ET po odběru vajíček a teď mám první KET. Příznaky žádný, proto mám strach, že to nevyšlo.Včera ráno jsem ještě ke všemu malinko špinila a měla pak křeče v břiše, tak mě napadaly špatné myšlenky. Ale ty křeče byly prdy :lol: Protože to pak byla opravdu úleva a dneska mi není nic, tak nevím. Po ET jsem měla všechny příznaky, prsa, chutě, vůně ale prý to dělají ty hormony kolem stimulace. Teď mě jen malinko občas píchne v břiše a taky mě trochu bolí nohy, jako by na mě lezla chřipka, ale je to taky možná tím, že pořád ležím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí