Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásné ráno všem „spolubojovnicím“…
Sluníčko vidím dobré zprávy! to mám velikou radost!!!
kolikáty den po transferu se povedly //?
já jsem dnes 11.den po ET a uz se vubec neodvazuju testovat. poslední sem si delala 9.den a byl negativni. od ty doby bojim bojim. pro jistotu sem si dalsi tehu test nekoupila aby me to nenervilo. v patek jdu do Gennetu rovnou na krev. tak uvidim.
to čekání je hrozný.
Od včera uz zas v plným pracovním nasazení. aspon přijdu na jiný myslenky a zabavím se.
nějak si nedelám veliky iluze, priznaky zádný. prsa ani brisko neboli. spatne me neni.
možná je brzy, možná se dole nic nedeje
nevim…
achjo.
no nic, hlavne myslet vesele a pozitivne no ne
?
tak zas brzy pisnu.
drzim vsem palce!
Mikuško, díky.
No jsem teprve 6.den.
Na to, že ti nic není nehleď. Někdo to tak má. A někomu se // objeví opravdu až 14.DC. I v CAR říkavají ať se dřív netestuje. A když ti MS nedorazila… Hodně štěstí na pátek
Ahoj holky jsem tu poprvé, můžu se připojit. Jsem po .IVF 18.3.2011 2 emb.zavedený, žádný mrazáčci. První 3dny mi bylo dost špatně, nafouklé břicho, únava, bolest v podbříšku při čůrání, nateklá prsa, únava atd..... teď už je to lepší, zůstala únava a večer nafouklé břicho a celý den lehká nevolnost, tak nevím, jestli je vše ok. Testovat jsem zatím nezkoušela, vím, že je brzy,ale nejradši bych už věděla jak jsem na tom. Gratuluji všem, kterým se už objevily // ![]()
Ahojky, vítám tě. Ty bolesti a nafouknutí jsou často způsobené zvětšenými vaječníky ze stimulace a nafouknutí i utrogestanem.
Každý má příznaky jiné nebo také žádné.
Držím palce.
Ahoj děkuji
, ještě jednou moc gratuluji, hlavně ať se pevně drží ![]()
Moc díky.
A ty s testíkem ještě pár dní vydrž. Alespoň do pátka.
Jojo budu se snažit, je to těžké, trošku se těším a trošku mám i strach. Můžu se zeptat, jestli je to tvůj první pokus o mimi? U mě ano, tak nevím co a jak.
Šeb, když si dáš nad diskuzí - zobrazovat podpisy, tak se ti zobrazí u každého (pokud si to tam zadal), co má za sebou. Já to mám vyplněné, tak klikni a uvidíš.
Teď se ale loučím, jdu z práce domů na nákup a ohřát si obídek. ale odpolko sem ještě přijdu.
Jéé Sluni, děkuji za tip, konečně jsem si taky dopsala popisky a přidala ikonku a hned je to veselejší
Teda koukám, že jsi to s tím testováním vzala hopem a vydařilo se, moc blahopřeji
A MÁŠ NĚJAKÉ PŘÍZNAKY? Nebo jak Tě napadlo testovat takhle brzy? Já se chystám zítra koupit testík a v pátek ho udělám, to budu 11. den po KET, tak to už by mělo být vše jasně vidět, měli jsme už pětidenní embryjka, tak to už jim jako bude 16 dní ![]()
Ahoj Šeb, drž se, já byla poprvé taky na nervy a bála jsem se. Chce to klídeček
Držím pěsti ![]()
Dinulko jak je Tobě? Kdy budeš testovat???
Marun, super ![]()
Já jsem totiž netrpělivka netrpělivá. Kamarádka z diskuze ze stejného CAR je po KET již v 5. měsíci a měla // již 6.den. A na jiné diskuzi, kam chodím, měla jedna holčina v pátek 7.den po ET také //
Jinak mě jen občas trochu bolí podbřišek a občas mě dole dost píchne, jinak více méně nic. Včera večer a dnes ráno malinko prsa.
Ahoj holky
,
vítám tu Šeb,přeju taky moc moc štěstíčka,jako nám všem
.
Sluní mě dnes ráno tak navnadila,že když jsem šla z procházky,stavila jsem se v lékárně pro testík a jsou tam //
!
Když jsem to viděla,ani uvěřit jsem nechtěla…druhá čárka je o dost slabší,tak jako Sluníčko-nechci nic zakřiknout,jste jediné,kdo to víte
.
Tak doufám,že nezmizí…
Dinulko, paráda. Moc gratuluju. Ty jsi testovala teď zatímco já z ranní moče a to je lepší, proto ji mám výraznější.