Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,chci se zeptat jestli je možné abych zjistila po 6ti dnech od transferu jestli jsem těhotná?dělala jsem si test a negativní.Tak jen jestli to není moc brzo a nebo se to prostě nepovedlo.Na krev mam jít 15.3 ale jsem nedočkavá.Děkuji za odpovědi
Já jsem 6.den po KET pozitivní test měla, ale každá jsme jiná, jsou holky co měly těhu test 14.den po ET negativní a přesto těhotné byly. Ještě vydrž a nevzdávej to, moc držím palečky.
Příspěvek upraven 06.03.11 v 19:27
no přítel taky tvrdí že mam počkat.je pravda že mě pobolívá v podbříšku a není mi moc dobře.Ale jestli si to taky nevsugerovávám ani nevím..No je to druhé IVF v prvním se nedělal ani transfér.No tak uvidím no.jestli nedostanu MS tak budu klidnější ![]()
tak 6 den to opravdu neukázalo ješte nikomu co znám
..sksus třeba až 10 den..to už nekomu ukáže..slaboulinkou…ale po 6 dnech to fakt nemá smysl
děkuju tak to jsem hned klidnější
neměla jsem si ho dělat vůbec ale zvědavost je hrozná ![]()
aspon už víš že už v sobe nemáš pregnyl…tak přeju // za pár dní
petra.lovosice píše:
tak 6 den to opravdu neukázalo ješte nikomu co znám..sksus třeba až 10 den..to už nekomu ukáže..slaboulinkou…ale po 6 dnech to fakt nemá smysl
tak to já nějaké znám
Jak píše Jindřiš,každá sme hold jiná.Vím že známá ta to měla už po 7mi dnech že je.Ale já radši slyším více názorů ![]()
ono zálaží i jak dlouhá byla kultivace, mně zaváděli embrya 4 dny stará a 6.den jsem měla pozitivní a u prvního transféru jsem měla 3 dny stará a test jsem zkusila osmý den a byl pozitivní
Opravdu vydrž a moc držím palečky
Anabell píše:
zavedly se 3ti den prodlouženou jsem neměla..no budu doufat
jojo, ta zvědavost… já jsem na sebe hrdá, že jsem to vydržela do předepsaného dne a byly tam dvě ![]()