Doplněk stravy Růst hory Tchaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.3.11 23:45

Růst hory Tchaj

Ahoj holky,

máte zkušenosti s výživovým doplňkem Růst hory Tchaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14064
4.3.11 06:38

Bylinky a čínská medicína.
Do toho bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
4.3.11 07:45
rozumbrada píše:
Do toho bych nešla.

…můžu se zeptat proč? Věříš jen západní chemii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
4.3.11 09:00
PeBa píše:
rozumbrada píše:
Do toho bych nešla.
…můžu se zeptat proč? Věříš jen západní chemii?

To ani ne, uznávám, že na tom něco může být. Jenže s čínskou medicínou nemám žádnou osobní zkušenost a těhotenství mi nepřijde jako vhodná doba na experimenty a seznamování se s tím. Různé druhy bylinek, o kterých nevím, jak na ně bude tělo reagovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
4.3.11 10:24

Zkusenost nemam, ale kdyz cinska medicina, doporucuju zkusenyho a osvedcenyho doktora- Cinana (pokud mozno). To je mnohem lepsi, nez kupovat nejaky uz hotovy pripravky, leckdy zahadnyho puvodu…

• Citovat
  • Upravit
1
31.3.11 19:45

Ahoj, známá to používala v průběhu těhotenství u dvou svých dětí a v poho, těhotenství i porod proběhli dobře, děti jsou zdravé. Já sama z počátku těhotenství užívala. Teď jsem v 33. tt a vše ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kareola
30.9.11 21:10

Rust Hory Tchaj

beru od zacatku tehotenstvi Rust Hory Tchaj na doporuceni zkusene doktorky ktera leci cinskou medicinou v Brne a muzu jen doporucit, diky krevni nemoci kterou mam si vsichni doktori mysleli ze potratim hned na zacatku,ze budu muset pichat injekce atd. a nebo ze budu mit velke komplikace miminko donosit kvuli krvaceni, nekrvacela jsem ani jednou, miminko je zdrave,jine leky zadne,injekce zadne a jsem ve 34tt.Takze jsem fakt rada, ze jsem do toho sla.Je mi 36let.

• Citovat
  • Upravit
2
12.6.12 18:30

Ahoj, pročítám si tuto diskusi. Zatím jsem na začátku užívání Růstu hory Tchaj. Zkušenosti s tím ještě moc nemám. Mám však za to, že tento přípravek nemůže nijak ublížit. Je vždy lepší využít veškeré alternativní možnosti, než hned danou situaci řešit hormonální léčbou. Je to sice starší diskuse, ale pokud má s tímto přípravkem někdo ještě nějaké zkušenosti, moc ráda bych si je přečetla. Prosím napiště. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
7.12.14 23:25

Holky, prosím Vás objednávala jste některá z Číny, popř. kde na kterých stránkách?

Vychází to o strašně moc lépe, jenže nikoho v Číně nyní nemám..

Děkuji

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.5.15 18:46

Souhlasím, že čínské bylinky je vhodné užívat jen po návštěvě zkušeného terapeuta. Jednu takovou paní jsem našla a po měsíci pití bylinných čajů se mi srovnala menstruace i ovulace, ustoupil výtok a ani ne po půl roce jsem otěhotněla :-) Růst hory Tchaj beru zatím pár dnů - tady přidávám, co jsem našla v odkazech:

DANG GUI SHAO YAO WAN
RŮST HORY TCHAJ
Podpora těhotenství, těhotenské křeče, předčasné stahy děložní.

Hlavní zaměření

• prevence těhotenských komplikací (krvácení, předčasné stahy děložní)
  • těhotenské křeče
  • bolesti bederní páteře v těhotenství
  • prevence těhotenské chudokrevnosti

Směs, založená na kombinaci kořene pivoňky mléčnokvěté a anděliky čínské, je známá již od třetího století. Její preventivní podávání v těhotenství je tudíž podepřeno dlouholetou empirií. Užívá se pro zmírnění předčasných děložních stahů, při pocitech pobolívání v podbřišku při těhotenství či tlaku v malé pánvi. Podobně lze její používání doporučit u těhotných žen trpících anémií nebo trávicími problémy.

Dávkování a doba užívání
3 x denně 8 kuliček. Směs se podává zejména v prvních třech měsících těhotenství, ale může se podávat i v kteroukoliv jinou dobu během těhotenství (například v případě předčasných děložních stahů v jeho závěru).

Soudobý pohled
Dang gui (Radix angelicae sinensis), Bai shao (Radic paeoniae albae) jsou typickými představiteli tzv. vyživujících bylin, zvláště určených pro podávání ženám. Snižují pohotovost ke svalovým křečím, jsou přirozenou zásobárnou hořčíku. Zlepšují krvetvorbu. Fu ling (Sclerotium poriae cocos), Bai zhu (Rhizoma atractylodis macrocephalae) zlepšují trávení a zažívání, tedy v čínské terminologii „výrobu energie z potravy“. Ze xie (Rhizoma alismatis orientalis), Chuan xiong (Radix ligustici walichii) doplňkové byliny, působící zejména na úpravu krevního zásobení.

Autor směsi
Dr. ZHANG ZHONG JING. Tato směs byla poprvé uvedena v díle JING GUI YAO LUE kolem r. 210.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.11.15 17:51

Zdravím a obnovuji diskuzi, máte někdo zkušenost s užíváním tablet růst hory thai v těhotenství, že by vám to doporučil gynekolog, jaké dávkování? Po jakých zákrocích, potraty, operace, Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.12.15 12:39

Zatím žádné zkušenosti nemám, ale doporučil mi to muj gynekolog. Že to uzivala jeho dcera u druhého těhotenství a už po týdnu se cítila mnohem lépe a i nález byl zcela v pořádku. Zkracuje se mi čipek a musím ležet. Určíte to vyzkouším minimalne na měsíc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.12.15 12:49

Já to užívám cca 14 dní a po 5 dnech se mi udělalo lépe a to přetrvává, tak držím pěsti i tobě. Rozhodně to budu brát od konce 5tého aspoˇn do půlky 8.měsíce, musím se ale ještě přesně domluvit s doktorem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.12.15 12:51

Doporučuju objednat z brnenskalekarna maji tam baleni 100tbl. za 280kc, coz se levneji sehnat ned, měsíčně to vyjde cca na 1100Kč při užívání 6 tablet ráno a 6 večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.12.15 13:02

Tak to je super. Jdu do toho, jsem v začátku 5teho, je to moje první, je mi 35 let a ještě uzivam léky na vysoký krevní tlak…žádna hitparáda a tak bych časem rada šla aspoň na pul hodiny ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí