Doplněk stravy Růst hory Tchaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
28.3.22 08:28

@Moonpie
Moc diky za reakci.
Cekam na test a jestli bude pozitivni, tak to asi zkusím brat. Po 4 potratech v 6tt uz nic neztratim…
A ty to beres od testu nebo uz driv?
A mas to doporučené léčitelem nebo jen zkousis po predchozich neuspesich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.3.22 11:35

@Pemik Není vůbec za co.
Beru to od doby kdy jsem byla poprvé na krev v centru, měla jsem HCG 1900 a od té doby to beru. 9.3. jsem byla na transfer a za 14 dní krev. Je tam dávkování 3× denně 4 tablety.
A cítíš se jak, byla jsi na KET, ET? Já si dělala test po KET nějaký šestý den a už tam byl duch..
Věřím Ti, že už člověk zkusí všechno..mě to poradila známá která mě naučila hormonální jógu kterou jsem praktikovala denně, nemohla mít děti je po 3 IVF a teď má 3 zdravé děti PŘIROZENĚ a říkala mi, že to brala alespoň první trimestr. Ale ona to konzultovala se svým poradcem TČM. Takže prostě já ji uvěřila a šla do toho.
Nám se spíše nedařilo otěhotnět přes 3 roky. Po 2 letech jsme šli do centra 6 IUI neúspěšných a pak jsem šla na IVF ze kterého máme jedno embryjko které se nám teď zadařilo. Držím ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.3.22 12:59

@Moonpie
Ja jsem asi tyden po tobe…tento tyden budu delat teprve test. Driv se neodvazuju. Doufam, ze to vyjde. Je to Ket. V prosinci jsem byla na ET a v lednu potratila v 6tt.
Takze kdyz bude pozitivni, startuju s Rustem hory a budu se modlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.3.22 13:16

@Pemik držím palce, pokud se Ti bude chtít, ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.2.23 22:44

@Moonpie ahoj, ked si to zacala uzivat po KET, ake lieky predpisane v CAR si sucasne uzivala? ja to chcem zacat uz pred KET (vklad bude asi o mesiac, ak bude vsetko ok). a mam mat toho dost predpisaneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
22.2.23 07:16

@clori Ahojky, já jen zaváděla Utrogestsn tuším, jinak jsem nebrala nic.
A ty seš radila s poradcem TČM? Nevím jestli se to má brát před KET.
Já to brala opravdu až když jsem viděla že nám to vyšlo takže až jsem dojela do centra a z krve potvrdili těhotenství.
Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 08:14

Ahojte děvčata, nemáte některá zkušenost s Šavle maleho samuraje? Včera jsem to dostala na těhotenské nevolnosti. Celkem mě zarazi ze je to psáno na těhotenské nevolnosti ale zároveň je psáno neuzivat v tehotenstvi. Prase aby se v tom vyznalo..

• Citovat
  • Upravit
348
28.2.23 17:58

@Moonpie nie, nemam to od terapeuta. len som vela o tom citala. stratit nemam co. nasla som zopar zien, ktore to uzivali s predstihom uz pred tehotenstvom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.2.23 18:00
@Anonymní píše:
Ahojte děvčata, nemáte některá zkušenost s Šavle maleho samuraje? Včera jsem to dostala na těhotenské nevolnosti. Celkem mě zarazi ze je to psáno na těhotenské nevolnosti ale zároveň je psáno neuzivat v tehotenstvi. Prase aby se v tom vyznalo..

nemam skusenosti, ale kedze na tehotnych sa nerobia klinicke studie, ci je nieco pre plod toxicke, tak na obal daju, ze to nie je vhodne pre tehotne. chrania sa ako vyrobca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí