Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, zajimalo by me, jak se pocita datum predpokladane MS po IVF. Pocita se to normalne od posledni MS, anebo 14 dni od OPU? ![]()
tak to jsem sama zvědavá ![]()
mě při prvním dorazila zhruba 16 den po ET,měla jsem jít akorát na krev a UTZ,při druhém 11.den po ET a po KETu 12.den ![]()
Měla by dojít v termínu. Záleží na to, jaký si měla protokol. U krátkého v termínu (+/- 4 dny), u dlouhého protokolu od 12 do 18 dne po ET.
diky za reakce
mela jsem kratky protokol a podle posledni MS bych to mela dostat v pondeli a podle OPU uz zitra. Ptam se kvuli testikum - skoro vsechny se maji delat od 1. dne ocekavane MS, ale kdyz ja nevim, kdy ji ocekavat ![]()
hele mě pokaždý bylo řečeno,že je mám dělat 14 dní po ET,což jsem stejnak nikdy nedodržela
když jsi byla na ET 21.2 tak to já už bych nevydržela a už testila
jestli počítám dobře tak dnes jsi 10.den??to už by tam mohlo být něco vidět ![]()
rohlice píše:
hele mě pokaždý bylo řečeno,že je mám dělat 14 dní po ET,což jsem stejnak nikdy nedodrželakdyž jsi byla na ET 21.2 tak to já už bych nevydržela a už testila
jestli počítám dobře tak dnes jsi 10.den??to už by tam mohlo být něco vidět
taky ze jsem nevydrzela
jj, jsem 10. den, bohuzel je ale testik porad negativni ![]()
buď v klidu to ještě nic neznamená,hlavně,že ještě nedorazila mrcha rudá ![]()
říkají 14 dní po ET a určo vědí proč,nevím jak ty,ale já jak tam nic neviděla tak jsem prostě byla vystreslá,i když jsem si říkala před testováním,že se nesmím nechat rozhodit,že je brzo
stejnak jsem plašila
já si myslím,že ještě můžeš být v klidu,že tak nějak by se to mělo ukázat až 12 den,ale každá jsme jiná
jedna holčina na jedný diskusi kam jsem chodila měla //už 7.den jiný až tak kolem toho 11.až 12.a jedna dokonce vůbec a zjistila to až z krve ![]()
tak to rada slysim, trochu jsi me uklidnila
ja byla do dneska v klidu, i kdyz toto je uz treti negativni testik tento tyden, tak jsem si porad rikala, ze je jeste cas… Ale dneska to na me vsechno nejak padlo, to snazeni je uz nekonecny, tak nevim, jak bych nesla dalsi neuspech…
Ale musim se zacit zase uklidnovat, ze je fakt jeste brzo…nic jinyho mi nezbyde ![]()
věř tomu,že je to v poho a vyprdni se na testy úplně nebo si řekni,že si další uděláš až v pondělí ať se nestresuješ jestli tam něco bude nebo ne ![]()
i když mě se to kecá,já když čekala po ET tak jsem byla schopná si udělat jeden ráno a další odpoledne co kdyby náhodou už na mě vykoukla
![]()
presne tak, ja jsem stejny pripad
kdyz ja uz mam ty testiky nakoupeny, tak mi to neda netestovat
navic jsem strasne zvedavej a netrpelivej clovek, takze cekani do pondelka fakt nehrozi. A strasne se tesim, az uvidim, jak ta carka sili… no doufam, ze se dockam… A vy se ted snazite doma? Nepremyslite nad dalsim IVF?
tak to jsme na tom stejně
já byla to samý ![]()
no teď doma,ale příští týden už chceme zavolat do CARu,teda spíš příťa mě se moc nechce
mám strašnej strach,čeká nás poslední pokus a já se to pořád snažím nějak oddálit,bojím se zase neúspěchu ![]()
tak bezte jenom na minimalku jako my, to se nezapocitava do tech 3 pokusu
anebo vyfasujte leky na pojistovnu (3. IVF) a nechte si pichat jen male davky, tzn. ti ty injekce vydrzi na 2-3 dalsi pokusy
ted to taky takhle mame a v lednici mame jeste dalsi injekce, kdyby tento pokus nevysel, takze to urcite stoji za zvazeni ![]()
a co je to ta minimálka?to je ten nativ?
bych už měla bejt zběhlá viď?ale fakt ještě nejsem ![]()