Kdy přijde MS po IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
4.3.11 11:00

nene, to je neco mezi nativem a klasickym IVF. Pri nativu mas jedno svoje prirozeny vajicko, pri IVF te nastimuluji za plno vajec a minimalka je zlaty stred - pichas si jen malicke davky hormonu = mas min vajec (ja mela 3), a rozhodne se to vyplati financne. Vsak se na to poptej v CARu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.15 11:28

Dvě "menstruace" po ET

Ahoj holky, zajímají mě vaše zkušenosti. Cca 9 dní po ET jsem začala krvácet, bylo to v době, kdy bych normálně měla dostat menstruaci. Krvácení bylo hodně silné, ale trvalo jen 3-4 dny, což je méně než klasická menstruace, navíc se jednalo pouze o krev bez sliznice a břicho mě ani moc nebolelo. Těhotenský test mám negativní, na krev jdu zítra. V CAR mi řekli, že nemám vysazovat léky (Utrogestan 2-0-2), dokud nebudou výsledky krve. Můj dotaz zní - až přestanu brát léky, dostanu menstruaci „znovu“? Kdy? Nebo to krvácení, které proběhlo, se dá považovat za menstruaci? Od kdy se teď bude počítat začátek cyklu? Samozřejmě se zeptám i zítra v CAR, ale zajímají mě praktické zkušenosti. Stalo se některé z vas, že po vysazení léků se už „nic nestalo“? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
1721
1.11.15 11:50

No, MS uz prebehla, aj ked pises, ze bola kratka. Ja som zvykla na 5-7 dni, tento cyklus som mala 2 dni a veeelmi slabu, ale bola to MS a tiez bez sliznice a bolesti. cyklus sa pocita od prveho dna krvacania, nie spinenia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 19:38

@katulka3010 děkuji, dnes mi to potvrdila i doktorka, krvácet bych už neměla, menstruace zřejmě proběhla a mohu od ní počítat cyklus

Ještě dotaz - to, že jsem menstruaci dostala i přes Utrogestan, znamená, že dávkování bylo nízké nebo tak někdo prostě reaguje?

• Citovat
  • Upravit
1721
2.11.15 20:59

Nikomu Ms pride aj cez utrogestan. aj ja som to par krat takto mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
8.11.15 18:13

Holky nevite jak to je s ms po dlouhem protokolu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 16:48

Dobry den, zalozila bych nove tema ale jeste nemuzu jelikoz jsem nova. mam otazku na ty co podstoupily IVF a nepovedlo se. v prosinci jsem podstoupila IVF, 3.ledna negativni krev. Vysadila jsem prasky, krvaceni zacalo 5.ledna. vse ok. asi 20.ledna jsem se citila jako by na me lezla chripka. bolest kloubu, atd…coz je blbost jelikoz jsem ockovana proti chripce. 21.jsem mela pocit ze jsem si rikala ze mi prijfe snad menstruace…proste tipicky promenstruacni den. No a 22.jsem se vzbudila a pri utreni rano obevila lehounke spineni, ktere ustalo. Dnes jsem se opet probudila a opet obevila lehke spineni po utreni, a opet ustalo. Na menstruaci je brzo a ovulacni krvaceni jsem nikdy nemela. Tak vas prosim o zkusenosti jestli se to nekomu stalo a za jak dlouho se to srovnalo. a jestli mam zavolat do centra. moc Vam dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 16:48

A jeste bych rada podotkla ze mi OPU felali jen na levem vajecniku. Na pravem mi zustali 2vajicka ktera nebula zrala, tak Nevim mohly dozrat sami od sebe? Duvod k ivf byl u me tubarni faktor. levy vejcovod nepruchodny a pravym trocha tekutiny prosla, ale vecne jsem ovulovala jen z leva. Ted poprve jsem mela po stimulaci vajicka napravo. Mela jsem minimalni stimulaci FSH 75IU a orgalutran. moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 16:50

@Nejaka.prezdivka to že jsi očkovaná proti chřipce v žádném případě neznamená že ji neproděláš!!!

• Citovat
  • Upravit
23.1.17 16:54
@Anonymní píše:
@Nejaka.prezdivka to že jsi očkovaná proti chřipce v žádném případě neznamená že ji neproděláš!!!

Ok dekuji. ale to se vyresilo. chripajznu jsem nedostala. jen nevim co znamena to spineni. Jelikoz to bylo moje 2.ivf v lete jsem prodelala native, bez stimulace a se stejnymi leky po OPU az do testu a v nasledujicim cyklu jsem spineni nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.2.19 22:57

Ahoj vím že je to stará diskuse,ale řeším ted ten samý problém.Jsem 11 den po transferu .Test dělaný včera s jednou čárkou bohužel.Včera jsem začla špinit nejdřív na toaleťáku hnědý výtok a pak takový růžový hlen na vložce nic.Dnes ráno zase na toaleťáku hnědý hlen a ted večer už nic. Prsa bolí když sundám podprsenku,ale to je těma hormonama .Četla jsem ,že hnědý výtok je po hormonální nerovnováze po Utrogestanu .Nevím jestli ho tedy mám přestat brát a čekat až se rozjede ms .Doktorka říkala brát pořád dokud nepřijde krev tak beru stále plus na sliznici Lenzetto .Břicho mě bolí asi týden a mám zvýšenou teplotu i břicho je teplejší takže nezbývá než asi počkat na ms :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
20.2.19 23:15

@Papaja32 ahoj tak si skoč jako samoplátce na krev aby ti zjistili hodnotu HCG , pak budeš vědět na čem jsi. Jinak pokud teď se nezadaří tak to co ti přijde jako ms je jen že se tělo čistí pravá ms přijde tak za 3-4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.2.19 06:04

@Papaja32
Ja to dostala vzdy presne na termin i pres Utrogestan. Zkousela jsi test i dalsi den? Ja ten 10 mela poprvne pidi dusika a az 12 den se dal test povazovat za pozitivni. Jinak jistotu budes mit opravdu jen z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
21.2.19 06:23

Utrogesran samovolne urcite nevysazuj! Pokud se nepodarilo, prikde MS I pres nej… Pokud se ale podarilo, mohla bys tim vysazenim pripadne tehotenstvi pokazit. Pokud MS dorazi, zavolej do CAR, zda mas vysadit - nekde chteji, at I presto beres az do kotroly… (proste pro jistotu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.2.19 08:51

Takže 16 den a na testu jedna čárka ,takže mi ms zadržuje Utrogestan volala jsem a mam vysadit a čekat na ms a 4.3 prijit na krev :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí