Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Opravdu jsem zvládla i půlhodinovou procházku a to jsem do té doby jen polehávala, ale chce to fakt opatrně a řídit se rady gynekologa. Držím pěsti.
@Lenka 44 píše:
Zatím žádné zkušenosti nemám, ale doporučil mi to muj gynekolog. Že to uzivala jeho dcera u druhého těhotenství a už po týdnu se cítila mnohem lépe a i nález byl zcela v pořádku. Zkracuje se mi čipek a musím ležet. Určíte to vyzkouším minimalne na měsíc.
@Více info
Holky, ja kdyz si vygooglim ty jednotlive bylinky na internetu, tak u nekterych se primo pise, ze se v tehotenstvi nedoporucuji a taky nektere muzou mit negativni vlyv na plod. Nebojite se toho? Ja proto stale vaham jestli uzivat nebo ne a jestli to nenadela vice skody nez uzitku.
Zkracuje se mi cipek a jsem v 22tt
Dekuji
Me to doporucil sam gynekolog, uzivam mesic a naprosta spokojenost, doporucuji to brat i pred pocetim, s bylinkami se rika ze v tehu opatrne, ale prece by nedoporucil neco, co by mohlo uskodit, no ne? Samozrejme zalezi na zdravotnim stavu kazde z nas, tak to pores s doktorem. Konecne rozhodnuti se samozrejme na kazde z nas. Doporucuji take tehu caje a ty jsou take z bylinek, pak abychom se v tom vyznali.
Ahoj všem,
chtěla bych obnovit tuto diskusi. Jsem na začátku těhotenství a beru Růst hory Tchaj 4 tablety 3× denně. Zajímalo by mě, jak moc jste potom měli velké dítě? Prý, když berete vitamíny, tak se rodí velké děti. Je to pravda? A také by mě zajímalo, jestli těch tablet můžu brát méně, nebo je to takhle lepší? ![]()
@kinder1 Já brala jenom 6 a dítě mělo 3,7 kilo (geneticky).
Růst hory tchaj nejsou vitamíny v pravém slova smyslu, pomáhají tvému tělu udržet těhotenství. Jestli si dobře pamatuju, pomáhají játrům…
Na vliv ditete to dle me vliv nema, pomaha to proti bolestem v podbrisku a na jatra, citim se po tom dobe, beru dva mesice, jsem v 27 tt.
Příspěvek upraven 16.01.16 v 19:43
@kinder1 Já bych se poradila s tím, kdo ti je „předepsal“. Já chodila k doktorce, která léčí čínskou medicínou a ta mi vždy řekla kolik tablet je pro mě vhodné brát
Urcite nutna konzultace s lekarem, me doporucit dvakrat denne po 6ks, coz je 12 za den, na baleni doporuceno 3krat denne 4ks
Až nyní mohu napsat jak vše dopadlo
… Rust hory tchaj jsem brala cele tehotenstvi (brala jsem tyto http://www.patentnimedicina.cz/…t-hory-tchaj ), ktere bylo v mych 44 letech naprosto bez problemu, miminko se vyvijelo jak melo, porod bez problemu, vsechny odbery a testy bez problemu, takze mohu jen doporucit ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jste spolu s 3ust hory braly také vitamíny, kyselinu listovou, nebo další leky?
Ahoj, vím, že diskuze je starší, ale co kdyby někdo hledal tak jak já současné zkušenosti
. Beru Růst hory Tchaj na doporučení mamky mého přítele. Dělá hodně s těmito bylinami, akupunkturou, masáže atd. atd. Opravdu hodně se věnuje čínské medicíně a má nastudovány bichle ohledně čínské medicíny, příznaků apod. - takže ji věřím. Na její doporučení beru 3-4 tablety ráno a večer (takže méně, než je původně doporučeno). Důležité to bylo hlavně v období, kdy jsem byla na dovolené (v prvním trimestru) u moře - aby se děloha udržela v teple, neprochladla a já něco nechytla. Je pravda, že od té doby co to beru mě tolik nebolí podbříško a záda. Podle toho co navíc říkala mamka od přítele, tak všechny její zákaznice, které to braly, když byly těhotné, tak měly těhotenství v pořádku, narodilo se jim zdravé miminko, váha a velikost byla průměrná - tudíž ani moc velké, ani moc malé.
Já osobně jsem teprve na začátku v 9tt a zatím má zkušenost dobrá. Jinak každý den se snažím pít magnosolv, ale to je vše.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jak vám dopadlo těhotenství a porod při užívání tobolek růst hory tchaj? Dekuji ![]()
Ahojn zkousim, jestli nekdo jeste reaguje na tuto diskuzi.
Mam za sebou nekolik nevysvetlenych potratu v 6tt, tak jsem objednala Rust hory. Odhodlavam se zacit brat.
Tak snahim jakekoli info a zkusenosti.
Dekuji
@Pemik píše:
Ahojn zkousim, jestli nekdo jeste reaguje na tuto diskuzi.
Mam za sebou nekolik nevysvetlenych potratu v 6tt, tak jsem objednala Rust hory. Odhodlavam se zacit brat.
Tak snahim jakekoli info a zkusenosti.
Dekuji
Kdysi jsem TMC produkty používala. Zázrak se nestal. Znám jednu, co to lupe několik let, přežírá se u toho a má závažné zdravotní problémy. Není to všespásné. Přečetla bych si složení tablet a zeptala bych se lékaře.
@Pemik Ahoj, já momentálně Růst hory Tchaj beru, jsem ale teprve na začátku v prvním měsíci. Známé se nedařilo a jak zjistila že je těhotná, užívala tyto byliny v prvním trimestru a narodilo se jí zdravé mimčo.