Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no ted jsem koukala na ten test znova a je tam hodne moc slabá druhá čárka tak nevím..:-)
Anabell,já měla test posit jednou 6.den,jednou 8.Bohužel to nikdy nedopadlo,ale možné to je.A takových znám více.Dneska už jsi testla?
kačkač1404 píše:
Anabell,já měla test posit jednou 6.den,jednou 8.Bohužel to nikdy nedopadlo,ale možné to je.A takových znám více.Dneska už jsi testla?
Ahojky nene dneska ne a ani nevím jestli mám…
Vydrž to aspon do toho 12. dne… je to tezky, ja vim. Jdi na prochajdu, na kafe, cti, koukej na Tv, zkratka vraždi čas, co to jde a ono to utece ![]()
No budu muset..:-) ale dneska jsem teda měla v noci opravdu ošklivé bolení v podbříšku a vůbec nevím proč.
jak když mam dostat MS ale ještě mam na ni čas.Tak nevím.Jsem z toho zmatená.
Anabell píše:
No budu muset..:-) ale dneska jsem teda měla v noci opravdu ošklivé bolení v podbříšku a vůbec nevím proč.jak když mam dostat MS ale ještě mam na ni čas.Tak nevím.Jsem z toho zmatená.
Hele, já to znám, člověk má tendenci se po transferu strašně pozorovat, vyhodnocovat každé píchnutí, kterému by jindy nevěnoval ani za mák pozornosti… ber to tak, že za pár dnů bude nejistotě konec, držím palce!! ![]()
jsi hodná
Ale to byla bolest jako fakt bolest,až mě to vzudilo.Ale děkuju jsi hodná ![]()
Anabell píše:
jsi hodnáAle to byla bolest jako fakt bolest,až mě to vzudilo.Ale děkuju jsi hodná
tak jsem to nemyslela, jakože tě to bolelo málo nebo tak! Spíš tak jako celkově ![]()
no já to neberu špatně..jen mě to jak řikám zarazilo.Ale četla jsem i jenejch holek že je podbříšek bolel při uhnizďování vajíček.tak uvidím.radši se pujdi projít se psem ![]()
Anabell tak jak to dopadlo? ja to tady uplne hltam…
jsem dnes 4.den po ET, tak taky cekam… lezim, koukam televizi, obcas obed a prochazka a cekam. tak co??? jo???
Mikuška píše:
Anabell tak jak to dopadlo? ja to tady uplne hltam…
jsem dnes 4.den po ET, tak taky cekam… lezim, koukam televizi, obcas obed a prochazka a cekam. tak co??? jo???
No zítra jdu na krevtak uvidím,ale kdyby se to nepovedlo tak jsem měla v sobotu dostat MS a nepřišla.Ještě jsem nikdy spoždění neměla tak uvidím…:-) doufám že to dopadne dobře ![]()
tak to moc drzim palce, zpožděná MS je dobre znameni.)). ja snad nevydrzim tech 14 dni, to je doba!!! a tehot.test je pozitiv uz?
Mikuška píše:
tak to moc drzim palce, zpožděná MS je dobre znameni.)). ja snad nevydrzim tech 14 dni, to je doba!!! a tehot.test je pozitiv uz?
Ahojky tak krev už jsem dala a pro výsledek si mam volat ve 13:00 tak jsem nedočkavá.A ty to vydrž já to taky vydržela a držím palečky at to dobře dopadne ![]()
Anabell, jak to s Tebou nakonec dopadlo? Doufám, že dobře
Já jsem dnes 5. den po ET a už mě svrbí ruce
. Jsem nervózní, protože vůbec žádné bolesti ani píchání, ani motání hlavy necítím…