Negativní test po transferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sima77
25.7.13 15:38

No prave..ted hledam nejakyho dobryho homeopata, nevim uz co jinyho zkusit..mojziska, akupun pokracuje..v utery jdu do iscare tak jim nadhodim iui nebo ten nativ treba za dva mesice a nevim jestli nezopaknout imuno testy no..a hlavne se budu snazit doma!!:))..treba se stane zazrak:))..

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 15:39

Nejhorší je, že to nemáš osobně s kým probrat. Kompletně všechny moje kámošky otěhotněly v jednom roce! teď už mají všechny roční mimina a já sem furt na stejném bodě. To jest na bodě 0. Takže se ani nemám s kým stýkat, protože ony nemají čas, a mně návštěvy s jejich miminama stejně akorát niterně deptají. I když se snažím nalhávat si, že mi to neva. Takže navíc ještě mám teď problém sociální izolace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.13 15:41
@Sima77 píše:
No prave..ted hledam nejakyho dobryho homeopata, nevim uz co jinyho zkusit..mojziska, akupun pokracuje..v utery jdu do iscare tak jim nadhodim iui nebo ten nativ treba za dva mesice a nevim jestli nezopaknout imuno testy no..a hlavne se budu snazit doma!!:))..treba se stane zazrak:))..

No čekání na zázrak, to je asi to jediné, co nám zbývá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 15:43

Ja to mam napul, zatim z kamosek ma pulka jedno dite pripadne cekaj druhy a druha pulka jeste nema ani chlapa..takze ja jsme takovej stred kdy mam chlapa a le snazim se..takze izolaci netrpim..ale i tak to s nima nema cenu moc rozebirat, vyslechnou, politujou, poradej ale sami nevedi, jaky to je..ty jsi z prahy nebo ne? mam uz v tom bordel:)

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 17:28

Jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
25.7.13 22:25

Ahoj holky, ja mam posledni dobou problem o tom mluvit. Zacnu vetu pevnym hlasem a v pulce vety musim skoncit, protoze brecim. Ale stava se mi to jen s cizima. Kdyz se treba zeptaji lidi v praci… Kdyz se o tom bavim s pritelem, tak to rozebirame horem dolem a nebrecim. Takze vetsinou reknu tem lidem, ze se o tom ted nechci bavit a ze uvidime jak nam to vyjde priste. Jinak pri druhem IVF jsem opravdu verila, ze uz to vyjde a byla jsem celkem v klidu psychicky. Myslela jsem pozitivne, vzala jsem si neschopenku na tri tydny a uzivala si to krasne predstavovani, ze jsem v tom. O to horsi byl pak ten negativni test… Statisticky to vychazi lidem na treti IVF, takze holky jedeme dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sima77
26.7.13 08:40

Lemurk…ja bych sla na treti pokus hned, ale bojim se hormonu dalsich no..a taky jak jsme psaly se Sovou, dycky jsme meli ukazkovy blastocysty a stejne prd..tak vlastne nevim jestli to ma cenu ten treti pokus..ja jsem na manzela kvuli tomu protivna, uz me to proste vycuclo to 4,5lety snazeni..kdy ty chces jit do 3.ivf?

• Citovat
  • Upravit
8150
26.7.13 17:18

Ahoj holky, tak jsme dnes byli s pritelem v CAR a probirlai jsme s pani doktorkou co s nama dal udelame. Dostali jsme papiry na imunologicke vysetreni do usti do nemocnice a pak podle vysledku domluvime KET a nebo nejakou imunologickou lecbu. Ten embryogen nase CAR bohuzel nenabizi. Take pry priste nasadime prednison preventivne uz od zacatku cyklu. Ptala jsem se na ten Gynex, tak pry ho mohu zatim uzivat, ze to neni nic proti nicemu. Tak si ho v pondeli objednam. Nosifol pry muzu na chvilku vynechat :) Take jsem dostala radu, at ty miminkovsky myslenky na chvilku zazenu a soustredim se na neco jineho. Jak to ale udelat? Leda si s pristim ET poridit domu stene na rozptyleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
26.7.13 17:39

Ty hormony jsou fakt sielny. V noci jsem kolikrat nevedela na ktery bok si lehnout, jak bolely vojecniky. Opu take neni prijemny zazitek. Tak jsem rada, ze na KET se nemusi tolik dopovat a ze nebude OPU. Na KET se tesim a bojim zaroven. Ale porad ve me hloda myslenka, co kdyz ten pristi pokus vyjde, tak to nechci moc odkladat a pry podzim je nejuspesnejsi pro IVF. Tak uvidime, jak dlouho bude trvat to imuno. A cviceni dle mojzisove muze pomoci i zahnizdeni? Zkuste se priste ve vasich CAR zeptat na ten embryogen, teba to bude zrovna to, co vam pomuze. A o laznich jste uvazovaly? Pry je na ne narok po trech nevydarenych IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.13 18:30

@Lemurk
Lemurko a vy jste s partnerem oba v pořádku nebo vám zjistili nějaký problém? A jak dlouho se celkem snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.13 18:32

O lázních jsem zatím neuvažovala. Myslím, že v tuto chvíli by mi je stejně nikdo nedal. Mám za sebou 1 IVF, což by asi nestačilo.
Mojžíšová si myslím, že určitě k zahnízdění pomoct může. Posílí se svaly pánevního dna a celkově se zlepší i prokrvení orgánů v malé pánvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sima77
26.7.13 18:45

Hele o laznich jsem vubec neuvazovala..to je hlavne o relaxu ne?.na ten embryogen se v utery poptam..vcera jsem se prihlasila k jedny homeopaticce, ktera ma celkem slusny reference na vyleceni neplodnosti, tak ji zkusim..a ted po ivf jsem si objednala na procisteni tela chlorellu a zeleny jecmen..KET ti zavidim Lemurko..ale ted je u me pozde si rikat, kdybych si ja nechala pri ivf zavist jen jedno a druhy nechat zamrazit…ale pozde bycha honit ze..

• Citovat
  • Upravit
26.7.13 18:50

Já se pomalu začínám přiklánět k tomu, že v srpnu zkusíme IUI. Je to nic proti ničemu. žádné hormony a aspoň bude mít člověk pocit, že se něco děje, že se aspoň trochu zvýší šance. Reší se tím prý, že je třeba nekvalitní hlen děl. čípku, který je neprostupný rpo spermie, nebo je prostupný jen po krátkou dobu. Takže tak. Aspoň mně to pomůže od poutat se od neúspěšného IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
27.7.13 21:11

Cviky dle mojzisove jsou urcite dobre a uznavane. Sama je ale uz necvicim, pry bez rovnani kostrce to nema cenu. To rovnani me odradilo :? Urcite je dobry, ze porad zkousime napomoci otehotneni a necekame, ze nam to spadne samo do klina. My se snazime skoro tri roky. Nejdrive s gynekologem a potom v CAR. Mam problem s ovulaci, pritel je v pohode. A vzhledem k memu veku (35), mam uz malou zasobu vajicek. Ale hormonama se neco nastesti vyprodukovalo.
Simo, pozor na ten jecmen a neprezen davkovani. Maminka me kolegyne vazi 50kg a delala si jarni detox, na svou vahu prehnala davky a skoncila v nemocnici. Cistila se tak, ze zvracela a mela prujem a motani hlavy. Dostala kapacky. Radsi poradne prostuduj navod. Nechci te strasit, urcite je to dobre, ale nesmi se to prehnat. Kdy jdes k te homeopaticce? Ja jdu 8.8. k homeopaticce, co dela i tu akupunkturu, tak jsem na to moc zvedava. Sovicko IUI urcite zkuste, budes mit aspon klid na dusicce, ze se snazite jak se da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
30.7.13 10:51

Cauky Lemurk, jj, dam si na davkovani Chlorelly a jecmene bacha, davkovani se ma postupne zvysovat co jsem cetla, mam to presne naplanovany od kamosky, co to doporucila uz hodne lidem a ty to berou dlouhodobe a v pohode.Ty jo, jsme zvedava, co ta tvoje homeopaticka. Ja k ni jdu 20.8 az. Jinak jsem dne sbyla v Iscare, napsali mi jeste detailnejsi geneticky vysetreni i pro manzu (on minule nebyl) a veskerou imunologii u Dr. Malickovy v Praze (tam jdu 21.8). Dnes na ultrazvuku jsme nemela zadnou cystu po ivf, jen krasnej dominantni folikul, takze jdu hned ted ve ct zkusit iui. Rikala, ze mi dalsi laparku nedoporucuje, ze i kdybych mela podezreni na endometriozu, tak kdyz nemam velyk bolesti, coz nemam a na ultrazvuku neni vyidet zadna velka boule nebo neco abnormalniho, tak by to nemelo vadit prirozenymu otehotneni a ivf to obejde. A ani me nehnala do dalsiho ivf hned, rikala, at zkousim ty iui, pripadne nativ a dalsi ivf az treba za rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex