Stimulační injekce Menopur + Orgalutran

192
5.3.11 19:48

Stimulační injekce atd.

Ahoj :mavam: :mavam: ,
dostala jsem na stimulaci injekce Menopur + Orgalutran, máte s ním nějaká aktuálnější zkušenosti? Našla jsem jen starší témata…
Ptal se vás doktor v CARu čím chcete stimulovat nebo vám rovnou předali rozpis a léky tak jako mně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.3.11 19:50

neptali se, proc taky, oni jsou lekari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.3.11 19:51
jizvíková píše:
neptali se, proc taky, oni jsou lekari :lol:

Já vím a plně to chápu :lol: , jen jsem četla kdesi v jiné diskuzi, že dávali vybrat 8-o . Tak mi to přišlo ujetý :mrgreen:, že bych si měla vybrat sama čím chci stimulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.3.11 20:04

to tak když jde o rozdíl v penezich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.3.11 20:12
jizvíková píše:
to tak když jde o rozdíl v penezich

To jo, i když si myslím, že zrovna Menopur nepatří mezi ty nejdražší, nějaká ta střední cesta…
Teda zatím dle toho co jsem platila, ale otázkou je zda nebudu připichovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
5.3.11 20:15

Mě se teda ptali,jestli chci levnější,nebo ty dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.3.11 20:22
Petra Z píše:
Mě se teda ptali,jestli chci levnější,nebo ty dražší…

A čím jsi nakonec stimulovala? teda jestli se můžu optat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
5.3.11 20:40

Puregon a pak dodala Orgaluran.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
5.3.11 23:09

Mě se také ptali čím chci stimulovat a vybrala jsem si Gonal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.3.11 13:52
lamika píše:
Ahoj :mavam: :mavam: ,
dostala jsem na stimulaci injekce Menopur + Orgalutran, máte s ním nějaká aktuálnější zkušenosti? Našla jsem jen starší témata…
Ptal se vás doktor v CARu čím chcete stimulovat nebo vám rovnou předali rozpis a léky tak jako mně?

Ahoj ted jsem právě ukončila 3 IVF se špatným koncem. Mněla jsem Menopur + Orgalutran moc mi nezabral jen 1 vajíčko, ale co nezabralo mně tak může zabrat tobě.

Menopur se vyrábí z moči žen v přechodu a je to strarší druh léku cenově dostupnější,aplikace hrozná (to míchání do injekce)

Puregon a Gonal se vyrábí v laboratoři chemicky je asi o půlku draší doplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 10:52

Děkuji za názory, mě se nikdo neptal, řekli mi, že si mám přinést 4 - 6 tis. na léky, ale jaké to budou se nikdo nezmínil. Zatím jsem za Menopur doplácela 1.800,–- Věřím, že vybrali dobře, on stejně jak už někde bylo psáno je 1.IVF pokusem jak ženská zareaguje na to či ono… Tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.3.11 11:04
lamika píše:
Děkuji za názory, mě se nikdo neptal, řekli mi, že si mám přinést 4 - 6 tis. na léky, ale jaké to budou se nikdo nezmínil. Zatím jsem za Menopur doplácela 1.800,–- Věřím, že vybrali dobře, on stejně jak už někde bylo psáno je 1.IVF pokusem jak ženská zareaguje na to či ono… Tak uvidím

Ahojky já měla to samé.A neoj jsou to dobré injekce.Já je měla taky a podruhý byly dobré.Stimulovala sem 2× a 30 jsem jich dostala zdrama od pojištovny a pak jsem si doplácela necelé 4tisíce.neboj bude ro dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 16:55
Anabell píše:
lamika píše:
Děkuji za názory, mě se nikdo neptal, řekli mi, že si mám přinést 4 - 6 tis. na léky, ale jaké to budou se nikdo nezmínil. Zatím jsem za Menopur doplácela 1.800,–- Věřím, že vybrali dobře, on stejně jak už někde bylo psáno je 1.IVF pokusem jak ženská zareaguje na to či ono… Tak uvidím
Ahojky já měla to samé.A neoj jsou to dobré injekce.Já je měla taky a podruhý byly dobré.Stimulovala sem 2× a 30 jsem jich dostala zdrama od pojištovny a pak jsem si doplácela necelé 4tisíce.neboj bude ro dobré :-)

Aha, tak já doplácela už na první várku, ale nějak mi to až tak nevadí, jen je zajímavé, že každá máme jinou zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.3.11 19:20

Doplácela?,ty jsi nedostala žádné injekce od lékaře?To bys ale měla.30 ti jich hradí pojištovna.To si ohlídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 19:48
Anabell píše:
Doplácela?,ty jsi nedostala žádné injekce od lékaře?To bys ale měla.30 ti jich hradí pojištovna.To si ohlídej.

Já dostala první várku 25 lahviček s Menopurem a platila jsem 1.771,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital