Pre-Seed nebo Conceive Plus gel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.3.11 10:06

Pre Seed gel nebo conceive plus

Dobrý den

Máte skušenosti s temito gely
http://www.lekarna.cz/…poceti-75ml/#…

http://www.ovulacnitesty.cz/pre-seed/

1. který byste doporučily

2. uspešnost, pomohl k otehotnení??

dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
4.3.11 18:08

Já měla pre-seed a výsledek je v metříku :-)
Ale jestli by se zadařilo i bez něj,to nikdo neví..pokud chceš vědět víc,napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
17.2.12 14:03

Ahoj, není tu ještě někdo se zkušenostmi nebo srovnáním, který je lepší? Nebo myslíte, že si budou podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.2.12 21:56

Ahojky…tak já mám zkušenost pouze s Pre-seed gelem a používala jsem ho stejný cyklus s Clostíkem, Pregnylem a Duphastonem, tak nevím co víc pomohlo, každopádně se podařilo, sice to dlouho nevydrželo, ale to už je jiná kapitola, na druhou stranu další měsíc se povedlo znovu a to bez gelu a bez prášků, takže těžko říct jak to s tím vším je… :nevim: Každopádně si ale myslím, že pokud má někdo problém s absencí plodného hlenu tak je ten gel super, určitě napomůže spermijkám dostat se tam kam mají… :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.2.12 13:48

Já bych taky chtěla zkusit jeden stěch gelu je to poslední šance pokud ani to nevyjde jsem asi fakt jalová a to mam za sebou už vše co je možné:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.2.12 14:19

Petruš…a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.3.12 19:58

Sonipa

My se snažíme dlouho cca 6 let a nic tak tohle beru už jako poslední věc kterou jsem nevyzkoušela pak už jen lečitelka jinak nevím ale jedna holčina mi to napsala že to vyzkoušeli z manželem a manžel byl nic moc plodny spíše vůbec a vyzkoušeli 2× a stal se zazrak tak taky v to doufám :-(a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.3.12 20:11

Já jsem si gel Pree seed taky koupila a nic, zkoušeli jsme 2 měsíce a nic…akorát je to hrozně mazlavé, jste od toho všude…teď mám koupený ten concentive tak uvidím. přítel taky horší spermio-astenospermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
2.3.12 21:04

Tak co koupit 8o? Třeba to rozhodnou za mě v lékarně co budou mít skladem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.3.12 08:13

Petruš…tak dlouho??? A co na to Dr., na nic se nepřišlo? :think: Jak už jsem psala nám se to ten měsíc s pre-seedem taky povedlo, ještě v kombinaci s clostíkem, pregnylem a duphastonem…ale další měsíc se povedlo bez toho všeho, tak fakt nevím jak velký to má až účinek, ale myslím, že při problémech s plodným hlenem je to určitě super… ;) Nicméně to u nás stejně ani jednou nedopadlo…ale to už je jiný problém… ;) My se zatím snažíme 2 a čtvrt roku, z toho jsem 4× potratila v začátku těhu…v květnu 2010, září a prosinci 2011, no a teď v lednu, po tom prvním nám nešlo otěhotnět a teď když už to šlo se to nikdy neudrželo…na genetice na nic moc nepřišli, jen nějaké běžné mutace, tak jdu ještě příští měsíc na hematologii, tak uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
9.3.12 14:20

Tento měsíc jsem si objednala ten Pre-seed gel. Manža má sníženou pohyblivost stejně jako u slunečnice. Tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.E.N.E.E.E.E.
9.3.12 15:01

Ahoj, my se snažili o miminko půl roku a stále nic. Tak jsme si koupili pro mýže MACu, pro mě kys.listovou a pro společné chvíle Pree-seed. No a právě dnes jsem zjistila, že po 2 měsících s Pree-sedem se to povedlo. Jsem v 5týdnu :-) Máme obrovskou radost. Takže doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
2484
24.6.19 11:07

Ahoj ahoj, nějaké nové zkušenosti, zda je lepší ten Pre-Seed nebo Conceive? Zatím jsem zkusila jen Conceive a nic :) budu ráda za recenzi, ačkoli drahé mi přijdou oba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí