Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla pre-seed a výsledek je v metříku ![]()
Ale jestli by se zadařilo i bez něj,to nikdo neví..pokud chceš vědět víc,napiš SZ
Ahoj, není tu ještě někdo se zkušenostmi nebo srovnáním, který je lepší? Nebo myslíte, že si budou podobné?
Ahojky…tak já mám zkušenost pouze s Pre-seed gelem a používala jsem ho stejný cyklus s Clostíkem, Pregnylem a Duphastonem, tak nevím co víc pomohlo, každopádně se podařilo, sice to dlouho nevydrželo, ale to už je jiná kapitola, na druhou stranu další měsíc se povedlo znovu a to bez gelu a bez prášků, takže těžko říct jak to s tím vším je…
Každopádně si ale myslím, že pokud má někdo problém s absencí plodného hlenu tak je ten gel super, určitě napomůže spermijkám dostat se tam kam mají…
![]()
Já bych taky chtěla zkusit jeden stěch gelu je to poslední šance pokud ani to nevyjde jsem asi fakt jalová a to mam za sebou už vše co je možné:-(
My se snažíme dlouho cca 6 let a nic tak tohle beru už jako poslední věc kterou jsem nevyzkoušela pak už jen lečitelka jinak nevím ale jedna holčina mi to napsala že to vyzkoušeli z manželem a manžel byl nic moc plodny spíše vůbec a vyzkoušeli 2× a stal se zazrak tak taky v to doufám
a ty?
Já jsem si gel Pree seed taky koupila a nic, zkoušeli jsme 2 měsíce a nic…akorát je to hrozně mazlavé, jste od toho všude…teď mám koupený ten concentive tak uvidím. přítel taky horší spermio-astenospermie
Tak co koupit
? Třeba to rozhodnou za mě v lékarně co budou mít skladem ![]()
Petruš…tak dlouho??? A co na to Dr., na nic se nepřišlo?
Jak už jsem psala nám se to ten měsíc s pre-seedem taky povedlo, ještě v kombinaci s clostíkem, pregnylem a duphastonem…ale další měsíc se povedlo bez toho všeho, tak fakt nevím jak velký to má až účinek, ale myslím, že při problémech s plodným hlenem je to určitě super…
Nicméně to u nás stejně ani jednou nedopadlo…ale to už je jiný problém…
My se zatím snažíme 2 a čtvrt roku, z toho jsem 4× potratila v začátku těhu…v květnu 2010, září a prosinci 2011, no a teď v lednu, po tom prvním nám nešlo otěhotnět a teď když už to šlo se to nikdy neudrželo…na genetice na nic moc nepřišli, jen nějaké běžné mutace, tak jdu ještě příští měsíc na hematologii, tak uvidíme… ![]()
Tento měsíc jsem si objednala ten Pre-seed gel. Manža má sníženou pohyblivost stejně jako u slunečnice. Tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj, my se snažili o miminko půl roku a stále nic. Tak jsme si koupili pro mýže MACu, pro mě kys.listovou a pro společné chvíle Pree-seed. No a právě dnes jsem zjistila, že po 2 měsících s Pree-sedem se to povedlo. Jsem v 5týdnu
Máme obrovskou radost. Takže doporučuji.
Ahoj ahoj, nějaké nové zkušenosti, zda je lepší ten Pre-Seed nebo Conceive? Zatím jsem zkusila jen Conceive a nic
budu ráda za recenzi, ačkoli drahé mi přijdou oba ![]()
Dobrý den
Máte skušenosti s temito gely
http://www.lekarna.cz/…poceti-75ml/#…
http://www.ovulacnitesty.cz/pre-seed/
1. který byste doporučily
2. uspešnost, pomohl k otehotnení??
dekuji