Negativní test po transferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
17.5.11 18:37

Ahojky Petro…co na to říct..všechny jsme na tom podobně…člověk po každém nezdařeném pokusu je zničen, ptá se proč, stejně jako já…Momentálně podstupuji už třetí pokus…co ty? Moc ti přeji sílu :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.5.11 19:17
Mikuška píše:
Holky moc zdravím a zavídím…
já skončila na laparoskopii s mimoděložním. Uz sem dobra, ale sakra jak si mam vysvetlit kdyz to doktor vlozi presne do delohy proc to vyputuje ven????? nechapu nechapu.
Hlavne sem uplne v koncich z toho, jak to vubec neovlivnime.
Lezela sem, vitaminy jedla, hormonama se cpala horem dolem a zas tohle.
Tak ted mame nucenou pauzu 3 mesice. Kterou vyplnujeme treba odbery na Imunologii dneska pro jistotu.
No nic, dame dovču a snad to napodruhy vyjde.
Drzim vsem moc palce!!!
petra

Peťo tak se drž,příště to vyjde mě to taky vyšlo na podruhé.A taky jsem měla 3.měsíce pauzu prý musí splasknout vaječník a tělo se vyčistit,ale to sama určo víš.Hlavně bud ted v klidu :-) papkáš kyselinu listovou??Já jo a mužu říct že mi i pomhla k tomu druhému pokusu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.5.11 13:00

Díky za podporu… bych to asi bez Vás tady nepřežila. kdyz je ouvej, kouknu na pribehy a tak nejak si rikam nejsem v tom sama.
Anabell rikas splasknout vaječníky? to mi nikdo nerekl. Kyselinu jsem ted chvili vynechala, si trosku potrebuju vydechnout od toho kolotoce.
A Eli byl to prvni IVF, ale po 2 zamlklych tehu a plastice cipku /to vse loni/, jsem vsadila vsechno na to IVF…
Neva, budu doufat dal,a v cervenci zas hura stimulovat :-)
 petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.5.11 14:31
Mikuška píše:
Díky za podporu… bych to asi bez Vás tady nepřežila. kdyz je ouvej, kouknu na pribehy a tak nejak si rikam nejsem v tom sama.
Anabell rikas splasknout vaječníky? to mi nikdo nerekl. Kyselinu jsem ted chvili vynechala, si trosku potrebuju vydechnout od toho kolotoce.
A Eli byl to prvni IVF, ale po 2 zamlklych tehu a plastice cipku /to vse loni/, jsem vsadila vsechno na to IVF…
Neva, budu doufat dal,a v cervenci zas hura stimulovat :-)
petra

kyselinu nevynechávej ona ti dodává vše co tělo potřebuje pro početí já ji brala ty 3měsíce v té pauze a beru ji do ted a myslím že ona mi pomohla.Zobu ji každej den.Jj splasknout vaječník tak mi to bylo řečeno v CAR od pana doktora ono jak stimuluješ tak ty vaječníky se nafukujou a pak musí splaskávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.5.11 15:06

jj to zni logicky,,, s tema vajecnikama.).
a tu listovku hned koupim a zacnu.
sem z toho uz dost unavena. vic nez rok marny snazeni, od lonskyho zari v CAR a porad vysledek nula. to by umordovalo i slabsi povahy :-))
Holky co Vam budu povidat, frcime si v tom vsechny.

jenom porad nechapu to mimodelozni. Nejhorsi bylo jak se pekne zvedala hladica HCG, mnoho počuranejch testu doma, tam krasne silila kazdy den carka, doktorka volala ze prej GRATULUJEME, ja zila mesic v domneni jak sem krasne tehotna… a vono jo, ale ne tam kde by to byt melo. nechapu.
No nic, dame dalsi kolo… lepe a radostneji :wink:
 petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.5.11 15:18

Mě to taky trvalo celé rok.Ale jak řikáš to mi taky nejde do hlavy vždyt ti o vložil přimo do dělohy a žeby tak přecestoval jo..:-( mě když dělali transfer tak jsem pak po vložení ani neslejzala z toho křesla opatrně jsem přelejzala abych se nenahla a pořád ležela a pak jsem tam ještě hodinu ležela.taky jsi to tak měla?To je fakt divné,ale věř že ted se to povede já byla prvně z toho taky na měko že se to nepovedlo,ale věřila jsem a povedlo se :-) Tobě se taky povee a kyselinu si kup.Dlabu konkrétně ACIDOFOLAN ta je prej ze všech kyselin nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
22.5.11 22:07

Holky,
chce to mít pořádně obalený nervy.My se o miminko pokoušíme už skoro 8 let, co všechno jsme prošli, kolik slz vyronili a nedávno zase negativní test po transferu.
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.5.11 09:33
Zvonko píše:
Holky,
chce to mít pořádně obalený nervy.My se o miminko pokoušíme už skoro 8 let, co všechno jsme prošli, kolik slz vyronili a nedávno zase negativní test po transferu. :cry:

tak to je mi strašně moc líto :-( Ono to jednou přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
16.11.11 10:41

Ahoj holky tak jak to s váma vypadá,komu se zadařilo a komu daří??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
feri112
30.9.12 16:12

Já jsem dneska 15 tý den po embryotransféru a test je negativní, zítra mám jít na krev, ale bojím se že mi řeknou tu smutnou zprávu, je to už druhý pokus a vůbec jsem nekrvácela, nešpinila nic, ani bolesti břicha, tak nevím jak zítra dopadnu :,(

• Citovat
  • Upravit
497
30.9.12 16:40

Feri ono se to povede neboj :-) Držim pěstičky. Já měla test negativní a pak krev ukázala že jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.9.12 16:58

@Anabell A kolik jsi si nechala zavádět embryek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.9.12 18:00

Nechala jsem si zavést 2 a chytlo se jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.9.12 18:04

No toho se právě bojím, protože manžel chce jenom jedno a já v tom ještě nemám jasno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.9.12 18:07

Hele určitě bych si dala dvě. Nikde nemáš jistotu že jen to jedno se ti chytne. Já si dala 2 a chtěla jsem stejně aby se chytlo jedno. I lékaři mi doporučili 2 že je větší šance že se to jedno aspoň chytne.Pak jsou tady případy že se chytěj obě. Ale tak aspoň bys to měla všechno na jednou. Já bych chtěla ještě pak jedno miminko. Vím že jedináčka nechci :)
Kdy tě čeká IVF a kam na něj půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital