Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Eli, tak super, budeš mít za chvilku drobky u sebe
. Necháš si zavést dvě? Kam chodíš do CAR? S tím testováním mě to láká, některé holky, co čekají dvojčátka měly už 6. den // čárky
. Uvidím, a to jsem si říkala, že vydržím ![]()
Já chodím do Ostravy a ty? Určitě si nechám zavést 2. Na testování ti budu držet palce, dáš vědět? Ať mám nějakou pozitivní motivaci ![]()
Já chodím na Obilňák v Brně. Zkusím testovat možná 6. den po ET. První se nemá počítat, takže bez něj to bude ve čtvrtek. Některým holkám se i s jedním mimčem objevil už 6. den dušík. Ale když tam nic nebude, tak si budu hrozně nadávat, takže ještě rozhodlá nejsem, třeba to posunu někdy na víkend
. Měla jsem prodlouženou kultivaci, takže embryjka mají dnes 8 dní…Tak na zítřek tfuj tfuj, ať je to Tvůj šťastný den
Mě to vyšlo na pátek 13., ale i tak věřím, že to není špatné znamení, naopak ![]()
Díky
. Jak se těšíš na zítřek? Já už si den před ET chystala jídlo na další dva dny, abych vůbec nemusela vstávat z postele, prala si košilku, ať mimišům voním ![]()
Ahojky u mě dobrý jsem ve 13tt a už jen čekám na výsledky skríningu abych věděla že miminko je v pořádku.
Tak moc,moc držím palečky at je vše dobré ![]()
Bolesti v podbříšku mít nemusíš není to pravidlem.
Ladun, tak já si chystám jen tu košilku, o zbytek se stará manžílek, je to zlatíško ![]()
Anabell píše:
Ahojky u mě dobrý jsem ve 13tt a už jen čekám na výsledky skríningu abych věděla že miminko je v pořádku.
Tak moc,moc držím palečky at je vše dobré
Bolesti v podbříšku mít nemusíš není to pravidlem.
Anabell, tak to hrozně moc děkuju, dodáváš nám naději, že to vyjde
. A mooooooc gratuluju, mysíš už teď být pyšná maminka ![]()
Holky,chce to věřit a já věřila a povedlo se to.neztrácet naději
Jsem strašně ráda že se to povedlo.Halvně odpočívej a vůbec nic nedělej já skoro celejch 14dní poctivě ležela.Tak moc,moc držím palečky a informuj mě pak ![]()
Holky moc zdravím a zavídím…
já skončila na laparoskopii s mimoděložním. Uz sem dobra, ale sakra jak si mam vysvetlit kdyz to doktor vlozi presne do delohy proc to vyputuje ven????? nechapu nechapu.
Hlavne sem uplne v koncich z toho, jak to vubec neovlivnime.
Lezela sem, vitaminy jedla, hormonama se cpala horem dolem a zas tohle.
Tak ted mame nucenou pauzu 3 mesice. Kterou vyplnujeme treba odbery na Imunologii dneska pro jistotu.
No nic, dame dovču a snad to napodruhy vyjde.
Drzim vsem moc palce!!!
petra