Negativní test po transferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
30.7.13 21:52

Holky to jsem ráda, že je tady tato skupina, mužu mezi vás? taky bych si ráda psala o neuspěších, které mě potkali a přečetla si rady od vás..Je to pár dní, co se dostávám z neuspěchu ivf a snažím se jit dál a hledám příčinu, proč se to zase nepovedlo..Letos to byl už třetí pokus a nic. Emryjka v pohodě, došlo k et, ale nic z toho.To jsem brala kdejaké bylinky, gynex, cvičila…všechny testy v poho…aj jsem četla, že jestli je v pořádku děloha, tak bych chtěla ke svému gynekologovi a snažím se shodit aspon 10kg.Co ještě udělat proto, aby se emnryjkum u mě líbilo:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
30.7.13 22:29

Petroneku, tady zase vyvstava otazka zda ma udelanou, genetiku a imuno, pripadne vysetreni na stitnou zlazu, prolaktin, srazlivost krve…jo a holky, ptala jsem se v Iscare ňa ten embryogen a prej je to teda kultovacni medium, v nemz se vyviji embrya po ivf..ma byt prirozenejsi a podobnejsi prostredi v deloze..na jedno ivf nebo nativ to stoji 3500..

• Citovat
  • Upravit
31.7.13 12:40

Petronku a co máte za problém? a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.8.13 17:25

Ahoj holky :) :) můžu se přidat mezi vás? snažíme se už 6rok mám za sebou 3pokusy letos byl poslední :,( :,( vyzkoušela jsem uplně vše od cvičení mojžíšové, mobilizaci pateře, homeopatii a zatim nic.Chci ještě vyzkoušet lázně už si je taky zařizuji a na podzim jit do poledního pokusu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
1.8.13 17:57

Cuky rendaaa, a kolik ti je? a zjistili vam neco?

• Citovat
  • Upravit
206
1.8.13 18:01

Ahojky Síma je mi 37let a právě že nic moc jen mám po operaci myomů a měla jsem srůsty :) :) genetika v pořádku imunologie taky ale mám alergii na spermie od manžela a spermiogram je prý dostatečny na ivf/ICSI :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sima77
2.8.13 08:37

Tak na tu alergii na sperma davaji Prednison ne..myslim..ja byla vcera na cvrtem iui, tak cekam..ale po dvou ivf si nedelam moc nadeje no..

• Citovat
  • Upravit
206
2.8.13 15:34

To jo beru vždy prednison a ještě anopyrin a stejně nic :,( :,( tobě Simi držím palečky at ti to vyjde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
2.8.13 15:37

Dekuju…rendaa a kde si zarizujes lazne?

• Citovat
  • Upravit
206
2.8.13 15:42

Právě, že ve Františkových lázních, mám už i termín rezervace hotelu 15.9.je těžké se tam dostat, :) :) ted obíhám doktory a potom to musí schválit moje zdr. pojištovna :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
2.8.13 15:45

Bezva..tak treba se to u tebe pohne..nedavno mi rikal kolega, ze se snazili s pritelkyni 10 let (4krat na ivf), pak se rozesli na tri mesice, pak se zas dali dohromady a ted maji dve deti prirozene..chapete to??:)

• Citovat
  • Upravit
6327
3.8.13 20:36

Konecne se asi prislo proc to nejde. trosku o sobe napisu snazime se 4 roky 6 mesicu s clostikem pak 2 krat iui jednou ivf.ivfo jsem mela presne pred rokem reakce tenkrat byla celkem spatna jen 6 foliku stoho 5 vajicek byli pouse 2 embrijka prvni kvality a a sla treti den do mne. bohuzel 8 den prisla ms a krev negativ. mynuly cyklus najednou 5 dnu spineni a ms nikde dostala jsem jen dve vyvolavaccky a ms trvala jeden den ale ortel znel ze mam loziska endomky takze me ceka laparka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
3.8.13 21:19

Hanka a a jak ti zjistili endometriozu? me muj gyndar tvrdi, ze ji mam taky, ale poznal to pohmatem..resp rekl ze ma podezreni a ze sevto pozna z laparky..rekl mi to ted na podzim..ja byla na laparce pred 4rokama a vsechno bylo ok, zadna endo..pakty iui a ivf a pak zjistil to podezreni na endo. V Caru mi ale tvrdi, ze na laparku nemam chodi, ze kdyz mam dle ultrazvuku pruchodne vejcovody resp evidi tam a nich zadny nalez tak je laparka zbytecna..a ivf ji pry obejde..tak jsem ted teda zmatena…

• Citovat
  • Upravit
Sima77
3.8.13 21:21

Jinak se snazime 4 roky a 8mesicu..

• Citovat
  • Upravit
6327
3.8.13 21:33

Poznal ju behem ultrazvuku a behem prohmatu ja mam i hodne bolestivou ms a tedka se da rict ze zadnou jen takovy silnejsi spineni proto na ni jdu a mam bolestivy podbrisek gynekolozka moje je zase jinyho nazoru ze na nim mam jit. ano ivkem se to da obejit ze ti daji embrijko dohromady ale pry tam muzu mit malo mista a ze to ebrijkou se pak neuchyti.ja to chci mit pod kontrolou a chci vedet ze mam delohu v poradku. a pokud by to endomka opravdu byla tak se loziska rozrustaji a to ja nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí