Negativní test po transferu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
4.10.12 21:19

Holky muze se pridat? i ja mam sve prvni ivf zasebou bohuzel se mi nepovedlo, a to jsem mela dve embrijka zavedeni, menstruace prisla presne tyden od et. jinak mame hotove vystreni, manzel genetiku a spermio, ma normo spermie ale pohyblivost jen 15 procent ale pry to nevadi.ja mam za sebou hormonalni profil, genetiku, imuno, pruchodnost vejcovodu. a mam anovulak. holky da se neco jeste vysetrit? proste bych toho pred druhou ivf chtela mit vice vysetrene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.10.12 21:56

@Anabell Tak já to ještě promyslím :) Včera jsem měla OPU a ET budu mít v pondělí a jezdím do Karlových Varů. Vůbec netuším, co mě čeká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.10.12 21:57

@hanka1120 tak to je mi moc líto, držím :palec: ať to brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.12 08:03

Holky zobete kyselinu listovou??Já ji jedla zhruba 3 měsíce a myslím že taky měla zásluhu. Jedla jsem Acidofolan. Doporučil mi ho doktor.Hani ono to přijde :-)
Nám se Matyášek povedl taky na druhý pokus. první embrijka se ani nezavedla.Byla mi doporučena kultivace a jak se čekalo tak se zastavil vývoj. Na podruhé přítel řekl žádná prodloužená kultivace, ale hned zavádět. Tak za 3 dny jsem šla a povedlo se.tak držim vám pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.10.12 08:41

Anabeli ja prave taky mela jen 3 dny stara embrijka.snad druhy pokus bude uspesny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.12 08:58

Určitě ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.12 20:38

Ahoj parťačky! Dlouho jsem tu nebyla. Nám se podařilo na druhy IVF pokus v gennetu a máme doma 4mesicni beatku:-))).
Jsme moc šťastný, byl to ale velký boj. Cely těhu dramata aby vse klapku. Cukrovka, vysoky tlak, streotokok a tak…
Mala se nakonec vydrala na svět o 3 týdny driv.
Všem držím palce!!! Jednou to vyjít musi;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.10.12 22:32

Mikuško no to je supér moc a moc gratuluju :potlesk: :potlesk:
streptotoka jsem měla taky takže rozumím :? Beátka má 4 měsíce toto letí že??Našemu Matymu už je 10měsícu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.7.13 07:26

Ahoj holky, trošku oživuji diskuzi :) jste tady některá, která dělá v těchto dnech tt, nebo to už zkoušela a vyšel špatně? já to zkoušela včera, byl negativní. To jsem byla 9den po et, dneska jsem 10 den po et a už vubec nemám odvahu to zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
15.7.13 14:41

Caukz Petroneku, tak ja jsem dnes 9. den po ET dvou petidennich blastocyst a rano test snehobily..takze si nedelam moc nadeje..tz mas prodlouzenou kultivaci?

• Citovat
  • Upravit
Ivana Kvapilová
15.7.13 20:19

Ahoj holky, jsem dnes 5. den po ET můžu se přidat?

• Citovat
  • Upravit
Sima77
15.7.13 20:42

Cauky…5. den po Et je krasa…kez by..me ted v tom 9.dnu boli bricho jak blazinec:(

• Citovat
  • Upravit
15.7.13 20:55
@Sima77 píše:
Cauky…5. den po Et je krasa…kez by..me ted v tom 9.dnu boli bricho jak blazinec:(

Jako po stimulaci? Já jsem měla KET v přirozeném cyklu, takže mě naštěstí nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
15.7.13 21:01

Si nemyslim, ze me boli po stimulaci, ale ze to dostanu..mam negativni test a menses by mela prijit v terminu za dva dny..vetsine holek, co vkladali blastocysty, uz se sedmy, osmy den objevil na testu duch..a me devaty den nic:(..KET v prirozenym jo?..a kolikaty den po KET?..me zadny mrazacky nezbyli:(

• Citovat
  • Upravit
15.7.13 21:03

Sima77: já sem mrazila 2, jedno nepřežilo. takže toto je to poslední, co mi z IVF zbylo. A bude potom prd.
A co už máš všechno za sebou? Moje to bylo první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí