Negativní test po transferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.7.13 14:46

Tak to jsme 3 :) Já mám za sebou taky 2 IUI, ET a KET, vždy s pěknýma blastocystama a prd po tom. Nikdy sem na testu neviděla ani toho blbého ducha, prostě sebemenší náznak uhnizďování, i když sliznice je vždy O. K.
V srpnu mi bude fyzioterapeutka dělat mobilizaci podle Mojžíšové. Minulý týden sem ji začala cvičit. Tak třeba pomůže to. A taky sem si objednala bylinné přípravky od léčitele Jukla. tak uvidíme.
A máte holky udělanou genetiku? Nebo zkoušeli jste PGD embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 14:50

Delali mi ho uz pred dvema a pul lety pred 1. ivf v Iscare. Vyslo ok, ale nevim, jestli se to treba nemuze v case menit. A zase kdybych emla protilatky na spermone, tak by se v misce pri ivf prirozene neoplodnili a nam se vajochy prirozene oplodnili. Protilatky proti embryu jsme mela taky ok a to mi jeste nasadili preventivne pri ivf prednison..a stejne nic..

• Citovat
  • Upravit
Sima77
25.7.13 14:51

To sova..PGD jsme nedelali, genetiku jsme delala pred druhym ivf..vse ok..takze ja uz nevim..

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 14:58

Tak možná by to PGD stálo za úvahu. Pokud půjdu na další IVF, tak si ho nechám udělat. Páč podle mě jsou tři možnosti, buď jsou geneticky špatná embrya, nebo je problém v mé hlavě, a to se nějak promítá do toho, že moje děloha to embryo nechce přijmout.
Mimochodem docent v caru mi řekl, že by nám to mělo jít i přirozeně, že není žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 15:01

Nam taky rekli, ze prirozene..ale mas pravdu, bud je to psychika, nebo ty spatny embrya..ale vyvijeli se krasne az do blastocysty, tak me to prekvapilo..no ja mam jeste problem s tim progesteronem po ovu, ale s tim zensky tehotni kdyz berou rogestan..

• Citovat
  • Upravit
Sima77
25.7.13 15:01

Utrogestan..jsem se prepsala..

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 15:08

Já mám taky vždycky předepsanej Utrouš, protože taky mám premenstruační špinění. Blbé ale je, že vždycky následující cyklus po Utrouši mám totálně v háji. špinění začíná snad v den ovulace a trvá až do následujících menses.
ale jak říkáš, špinění před krámama by neměl být problém. ale délka poovulační fáze musí být aspoň 10 dnů. to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 15:12

To mam, protoze ovu mivam 8 -11.den podle bolesti, hlenu, ovu testu i ultrazvuku a menses mivam v rozsahu po 24-30 dnech, takze to vychazi vic nez 10 dni..hele ale stejne mi to spineni prijde proste divny pred menses..a kdyby to bylo jen kvuli progesteronu tak bysme uz diky utrousi byly davno v tom..mame to pres kopirak obe dve mi prijde.

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 15:16

Kvůli špinění to určitě není. Má ho kde kdo. A jak říkáš, Utrouš by musel zabrat a já už sem ho brala mnohokrát a stejně nic.
Hele a jak se hodnotíš psychicky? Jsi v pohodě?
Já sama sebe hodnotím jako nervově labilního neurotika. Navíc nevyjasněné rodinné vztahy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.13 15:17

Jo a ještě mudr mi říkala, že pokud to špinění je ty průměrně 3 dny, co ho mám já, tak je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 15:21

Hele ja jsme ve vsem v pohode, fakt jsem jinak stastna, ale neuspech v tom snazeni me posledni dobou tahne psychicky dolu vic a vic..jakmile na to nemyslim, coz je malokdy, zvlast ted po nevydarenem ivf, tak jsem v klidku, ale pak najednou pripadne myslenka na mimco a je to v pr…cerpam z knizek o pozitivnim mysleni, delam reiki, tohle vsehno me pomaha a drzi, ze nejsem na dne, a hlavne porad verim, ze to dopadne dobre..je mi 32, tak by se uz zadarit melo..

• Citovat
  • Upravit
Sima77
25.7.13 15:22

No ja spinim nekdy dva dny a nekdy i sedm dni pred menses, je to fakt na palici..ale jakmile vemu jen jednu kulicku utrouse, tak to prestane

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 15:26

No tak aspoň že tak. Tak u tebe by to hlavou asi být nemělo…
já sem teď po tom nevydařeném IVF fakt dost v pr… Nedokážu myslet pomalu na nic jiného. No čas to snad spraví. Horší je, že už fakt člověk všechno vyčerpal a už není moc kam dál jít. Stejně tuším, že s dalším IVF by to bylo stejné. Vše by se vyvíjelo perfektně až do kvalitních embryí a po transferu by to skončilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 15:30

Presne mam ten pocit…holky teda dycky pisou, ze po nevydarenem ivf uz nikdy a pak ze jdou stejne na dalsi..jenze do pr me stvou ty davky hormonu..jinak bych tam chodila klidne stokrat..a prachy samozrejme..no prave co uz jinyho dyz clovek skoro vsechno zkusil..uz jsme se na to i zkouseli rok vyprdnout nechta to tak a stejne nic..

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 15:35

Fakt to máme všechno stejné! Mně taky hlavně deptají ty dávky hormonů, jak si tím likviduješ tělo… Nevíš, co ti to kdy odstartuje…
Taky sem si na jaře říkala, že IVF už nikdy víc a teď vím, že do něj do roka stejně půjdu znova…
vyprdnout se na to a neřešit to podle mě stejně nejde. v podvědomí to stejně máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí