Negativní test po transferu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8150
25.7.13 09:07

Ja mam MS take hodne slabou. Celou dobu brani antikoncepce mi stacila jen slipovka. No a kdyz jsem antikoncepci vysadila, zustalo to porad jen na slipovku. Ted mam MS silnejsi pouze po stimulaci k IVF a to treba jen dva dny a pak se to vrati zase do normalu. Jinak sarapis si kupuje tchyne, protoze ma strasny navaly v prechodu. Tak by me ani nenapadlo, ze by to mohlo pomoc i nam :) Kez by se stal zazarak a otehotnela tu kazda holka, ktera si to tak moc preje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 09:13

Tak to mame podobny..ja jsem prave za cely ty 4roky nenarazila na nic, co by mi tu menses vratilo uplne k normalu jako pred tou antikoncepci. Doktor mi delal hormonalni profil na vsechny hormony a vysel z toho nedostatecne ten progesteron, kterej mi zpusobuje to spineni pred menses, n to mi dal utrogestan, ale ja ho nebrala blbka, tak ted vzdy po ovulaci zacnu.Na akupunkture mi rekla, ze to je nedostatkem krve, oslabenou slezinou a ledvinama, ze ta antikoncepce s tim hnula a telo ted setri s krvi a picha mi na to jehlicky, ale je to beh na delsi trat (i kdyz chodim tam uz od rijna).Ja nevim cim to posilit, ale myslim, ze i ta slaba menses je problem i kdyz v caru tvrdi ze ne.

• Citovat
  • Upravit
8150
25.7.13 09:33

Verim tomu, ze vice malych pricin nam zusobuje tu jednu velikou. Uz jsem take premyslela o vysetreni celeho tela u homeopaticke doktorky. Kdyz se posili ostatni organy, o kterych treba nemame ani tuseni, ze nepracuji spravne, pak by se nam mohla i obnovit a zlepsit funkce nasich reprodukcnich organu. Vcera jsem si nasla na interneru jendu pani doktorku, ke ktrere se zkusim objednat na celkove vysetreni. Ma tam nejaky pristroj EAV i nabizi akupunkturu. Boli ta akupunktura, nebo to optravdu necitis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
25.7.13 09:43

Tak jsem se rovnu objednala na to celkove vysetreni pristrojem EAV. Jdu tam zacatkem srpna, tak pak dam vedet, co mi tam vsechno nasli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 09:50

Juu, a mas na to nakej odkaz? a ta doktorka je v Praze?

• Citovat
  • Upravit
Sima77
25.7.13 09:52

JInak ta akupunktura bych rekla s tou bolesti pul napul. Ona mi nabodava cca 12 bodu a treba z toho 8 neboli vubec a 4 hodne, ale jen pri v pichu nebo kdyz s tou jehlou zakvedla:)..a paradoxne to jsou vzdycky body sleziny a ledvin, coz odpovida i ty jeji diagnoze.

• Citovat
  • Upravit
25.7.13 10:16

@Lemurk Lemurko a co vlastně máte jako pár za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 10:34

Lemurk, nejmenuje se ta doktorka Dolejsova? na netu ji doporucujou.

• Citovat
  • Upravit
8150
25.7.13 14:28

Holky, tak doktorka se jmenuje Sindelarova a je z Teplic. Ja nejsem z Prahy. Nas problem je ten, ze i kdyz mi naserviruji krasna, sikovna embrya rovnou do delohy, tak se tam proste nechtej uhnizdit. A to jesem mela naposledy sliznici 11 mm. Nez se pustime do KETu, tak bych chtela zjistit, kde je zakopany pes. A tak ted zkousim co se da a zjistuji informace. Treba mi zrovna tato pani doktorka da nejaka homeopatika na uhnizdeni :) Ta akupunkutra zni take zajimave a kdyz te boli ty jehlicky z oblasti sleziny a ledvin, tak je jasny, ze na tom neco musi byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 14:29

No prave, taky si rikam. Mame stejny problem nebo aspon ukazatel..krasny embrya primo do delohy a nic…

• Citovat
  • Upravit
8150
25.7.13 14:32

A kolik transferu uz mas zasebou ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 14:33

3× iui, 2× ivf

• Citovat
  • Upravit
8150
25.7.13 14:35

Tak to s tim uz musime neco udelat, ne? Priste se musi objevit ty proklete // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sima77
25.7.13 14:38

Nic na svete by me nepotesilo vic nez kdybych je aspon jednou v zivote videla na testu..

• Citovat
  • Upravit
8150
25.7.13 14:44

Jo jo, snad se brzy dockame. Delali ti imunologicke vysetreni? Me ho zatim v pronatalu nedelali, ale uz bych ho chtela. Ja ted musim letet, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí