Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mam MS take hodne slabou. Celou dobu brani antikoncepce mi stacila jen slipovka. No a kdyz jsem antikoncepci vysadila, zustalo to porad jen na slipovku. Ted mam MS silnejsi pouze po stimulaci k IVF a to treba jen dva dny a pak se to vrati zase do normalu. Jinak sarapis si kupuje tchyne, protoze ma strasny navaly v prechodu. Tak by me ani nenapadlo, ze by to mohlo pomoc i nam
Kez by se stal zazarak a otehotnela tu kazda holka, ktera si to tak moc preje ![]()
Tak to mame podobny..ja jsem prave za cely ty 4roky nenarazila na nic, co by mi tu menses vratilo uplne k normalu jako pred tou antikoncepci. Doktor mi delal hormonalni profil na vsechny hormony a vysel z toho nedostatecne ten progesteron, kterej mi zpusobuje to spineni pred menses, n to mi dal utrogestan, ale ja ho nebrala blbka, tak ted vzdy po ovulaci zacnu.Na akupunkture mi rekla, ze to je nedostatkem krve, oslabenou slezinou a ledvinama, ze ta antikoncepce s tim hnula a telo ted setri s krvi a picha mi na to jehlicky, ale je to beh na delsi trat (i kdyz chodim tam uz od rijna).Ja nevim cim to posilit, ale myslim, ze i ta slaba menses je problem i kdyz v caru tvrdi ze ne.
Verim tomu, ze vice malych pricin nam zusobuje tu jednu velikou. Uz jsem take premyslela o vysetreni celeho tela u homeopaticke doktorky. Kdyz se posili ostatni organy, o kterych treba nemame ani tuseni, ze nepracuji spravne, pak by se nam mohla i obnovit a zlepsit funkce nasich reprodukcnich organu. Vcera jsem si nasla na interneru jendu pani doktorku, ke ktrere se zkusim objednat na celkove vysetreni. Ma tam nejaky pristroj EAV i nabizi akupunkturu. Boli ta akupunktura, nebo to optravdu necitis?
Tak jsem se rovnu objednala na to celkove vysetreni pristrojem EAV. Jdu tam zacatkem srpna, tak pak dam vedet, co mi tam vsechno nasli ![]()
JInak ta akupunktura bych rekla s tou bolesti pul napul. Ona mi nabodava cca 12 bodu a treba z toho 8 neboli vubec a 4 hodne, ale jen pri v pichu nebo kdyz s tou jehlou zakvedla:)..a paradoxne to jsou vzdycky body sleziny a ledvin, coz odpovida i ty jeji diagnoze.
Lemurk, nejmenuje se ta doktorka Dolejsova? na netu ji doporucujou.
Holky, tak doktorka se jmenuje Sindelarova a je z Teplic. Ja nejsem z Prahy. Nas problem je ten, ze i kdyz mi naserviruji krasna, sikovna embrya rovnou do delohy, tak se tam proste nechtej uhnizdit. A to jesem mela naposledy sliznici 11 mm. Nez se pustime do KETu, tak bych chtela zjistit, kde je zakopany pes. A tak ted zkousim co se da a zjistuji informace. Treba mi zrovna tato pani doktorka da nejaka homeopatika na uhnizdeni
Ta akupunkutra zni take zajimave a kdyz te boli ty jehlicky z oblasti sleziny a ledvin, tak je jasny, ze na tom neco musi byt.
No prave, taky si rikam. Mame stejny problem nebo aspon ukazatel..krasny embrya primo do delohy a nic…
Tak to s tim uz musime neco udelat, ne? Priste se musi objevit ty proklete // ![]()
Nic na svete by me nepotesilo vic nez kdybych je aspon jednou v zivote videla na testu..
Jo jo, snad se brzy dockame. Delali ti imunologicke vysetreni? Me ho zatim v pronatalu nedelali, ale uz bych ho chtela. Ja ted musim letet, zatim pa