Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Simi jak pises o te bezlepkove diete tak na jakou alergii myslis? Ja chodila k homeopatovi ale nepomohl mi ale mam cislo na kineziologii tak nevim jestli to nebude vyhazovani penez:-):-) ![]()
Tu kineziologii zkus, ale over si reference na toho kineziologa..u ty bezlepkovy diety to je alergie na lepek obsazenej v obilovinach..test ti z krve udela obvodak, CAR nebo ta reprod. imuno..no..ty homeopatii taky neprikladam zadny zazraky, ale treba to zas bude posun nekam dal..
Tak dalsi pozitivni ohlas na kineziologii
Diky za info, urcite to zkusim take, chtela bych v zari. Ted mam fakt nerva z te mobilizace kostrce, co me ceka za tyden
Ale clovek musi zkusit vse, aby mel dobry pocit, ze pro to dela maximum. Jinak dnes jsem byla s mamkou navstivit pribuzne a aspon 20× tam padla otazka, kdy ze teda budeme mit miminko… Lezlo mi to pekne na nervy.
Chapu, me prijde ze ted potkavam denne aspon 20 tehotnejch a dneska na gynďe se mnou byly v cekarne dve zensky a obe tehotny..uz se tomu musim smat fakt, nekdo me jz patym rokem zkousi..jinak na gynde jsem si vydyndala doporuceni na vysetreni prsou..radsi jako prevenci po dvou ivf..a gyndar me udelal cytologii a rutny stery zase po roce a nahmatal zase nekde vzadu malej uzlik kterej bolel..rikal ze to je asna endometrioza ktera múze vadit a nemusi..a v rijnu mi navrhl laparoskopii..zatim nejsem presvedcena a ňi jit protoze hned z gynda jsem sla k ty svy astrolozce a akupunkturistce a ta mi rekla ze na laparku at nechodim ze to mi ňepomuze a opakovala ze tam mam dve deti prirozene a po sobe..tak ťed holky ňevim..ale samozrejme je jednodussi verit ji nez jit na laparku..ona mi rikala ze mi nevyjde ani to ivf pred mesicem, ja na ňej sla presto a nevyslo no..
Tak hlavne, aby ji vysla ta predpoved dvou deti. To se krasne posloucha, vid? A jeste kdyz ti rekne, ze to bude prirozenou cestou… A rekla ti treba rok, v kterem se to stane? Nejake obdobi?
Rekla že do pul roku, ale at se na to neupinam..to znamena pro me prelozeno..budu se kazdej den do pul roku sledovat ze:)..kazdopadne uz jsem jednou byla u lecitele a ten mi predpovedel kluka kteryho jsem mela mit pred rokem, takze to beru s velkou rezervou:)..i kdyz tahle je vyhlasena ze ji to vychazi..ale chodim k ňi hlavne na tu akupunkturu, ne na naky karty:)..dneska jsem si koupila Ostropestrec na detox jater, tak doufam ze si jatra po tom ivf odfrknou..a taky krem Cytovital..mel by harmonizovat hormonalni system..proste furt neco zkousim, uz jina nebudu..
A kdy jdes k te homeopaticce? Ja jsem tam dostala na ocistu jater ten regalen, ktery take obsahuje ostropestrec (presne Silymarin z ostropestre marianskeho). Tak budeme hezky papat kapicky a doufat, ze to jednou klapne ![]()
Co Rendaa, uz jsi se objednala ke kineziolozce? ![]()
Ja jsem si take nechala jednou v loni (asi v cervnu) vestit z karet. Podle te pani jsem mela letos v breznu byt tehotna. Kdyz o tom ted tak premyslim, tak jsem v breznu mela prvni ET, tak jsem vlastne chvilku v sobe mela dve embrya…
To ovsem nepovazuju za vyplneni vestby.
Jdu tam v utery..jsem na ni zvedava a ve stredu na tu imunologii k Malickovy..no ty astrolozce verim a na tu laparku nepujdu kdyz mi rekla ze nemam chodit…
Takze tento tyden mas nabity, dej pak prosim vedet, jak to probihalo. U homeopaticky i na imunu. My jdeme na imuno poprve pristi utery, tak at jsme pripraveny. Zatim jsem vyzvidala nemoci v rodine, ale z taty neco vypacit, to je nadlidsky ukol. Podle nej vsichni umreli na stari.
Vcera jsem dostala menses a jak uzivam ten gynex, tak jsem nemela vubec zadne krece v podbrisku, ani me nebolela hlava. Tak to asi pusobi.
Jsem zvedava, jak bude probihat vysetreni u tve homeopaticky a jake bude pouzivat metody. Tak hodne stesti, aby ti vybrala ten zazracny lek!
Cauky, tak vcera u homeopaticky..si vyslechla muj vyklad o 5letym snazeni, pak se ptala na ruzny veci jeste tykajici se myho zdravi a dala mi dve homeopatika. Na prvni mesic jednorazove jednu davku Tuberculina a dalsi mesic jednorazove jednu davku Luesinum a mam sledovat co to se mnou dela:))..Takze dneska jsem si vzala to prvni..rano jsem byla taky na ty imunologii u Malickovy..rikala, ze mi udela testy na vsechno vcetne CA125 na endometriozu nebo i na toxoplasmozu a tu celiakii krome dalsich veci..vysledky za 10 dni cca. Ale taky se muze stat, ze nic nenajde…jsem teda zvedava..
Takze tim testem CA125 se zjisti, jestli endometriozu mas nebo ne? A nemusis podstupovat laparku? Jestli jo, tak je super. Abys nemusela zbytecne pod narkozu a na operaci
A z te homeopaticky, jaky mas pocit? Citis neco po te prvni davce?
Kdyz prej bude ten CA125 vyssi, tak je to imunitni problem a endoska tam s nejv pravdep je, tudiz laparka, kdyz nebude zvysenej, tak je to na zvazeni gyndare a ten mi to doporucuje i bez faktoru. Po tom prvnim homeopatiku vceta necitim fyzicky zadne zmeny, ale psychicky jo..porad premyslim co ted dal, jak v praci, konickach, v mimcu, kamse posunout a jak..a taky mi dnes zacina mens, cili Iui opet nevyslo..uz mi prijde temer nemozny u me abych byla tehu..a rano na chodniku opet dve tehotny..nejradsi bych ten smutek ze sebe jednorazove vyrvala nekde na skale.
Tva posleni veta mi pripomnela slova me homeopaticky, vypuste energii ven, drzite to v sobe. Klidne si zanadavejte a kricte
Ja teda po pravde kricim hodne v aute, to nadavam na kazdeho dementa na silnici
Ale o tom mem problemu se nerada bavim s lidma a odvadim rec, kdyz se me nekdo zepta. Mozna pani doktorka myslela toto, abych to nedrzela v sobe.
Takze i CA125 ma svuj hacek. Ale kdyz vyjde v norme, tak na laparku nepujdes, ne? Ty tehotny me take stvou, zitra zrovna kupujeme pranicko k narozeni holcicky me kamaradce. Zacly jsme se snazit jen o trochu pozdeji nez oni a oni uz maji druhe decko… A my stale na bodu mrazu.
No pockam na ty vysledky imuna cca za 10 dni a kdyz nic nenajde, tak uz fakt nevim, na koho se obratit:(( Ted mam opet menses slabou a jen dva dny, coz fakt neni normalni a zadny doktor ani bylinky mi to za ty 4roky nedaly dohromady..asi to je u me psychikou nebo nevim..s tou laparkou je to otazka..porad ve me hloda cervik, ze to muze zpusobovat ta endoska..ale zase kdyz jsem na laparce byla pre 4lety a nic mi nenasli, tak to stejne neslo..takze astrolozka ma asi pravdu, ze to v tom neni…u me nektery mji dve nebo jedno dite a nektery jeste nemaj chlapa, takze je to pul napul no..nejradsi bych nejakou hypnozu abych na to mimco nemusela myslet..spadl by ze me velkej kamen..
U me maji kamardky uz deti skoro vsechny. A par uz jich je take rozvedenych a maji druhe dite s novym muzem.
Jesteze ma moje sestra dve deti, ze si nasi uzivaji vnoucatek. Ta si vzdy rekla ze otehotni a klaplo jim to okamzite ten mesic snazeni.
Ptam se sama sebe, jestli kdybych zacala uz treba v 25 letech, jestli by to klaplo… Ale predtim jsem proste dite jeste nechtela. No a po tricitce, kdyz jsme se zacli snazit, tak se nedari.
Jestli ti na te imunologii nic nenajdou, tak nezapomen, ze u pristiho ivf muzes zkusit ten embryogen.