Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
takže když mě to zaváděli 5 den po transferu, tak to už se taky počítá? za jak dlouho se to vajíčko zahnízdí?
Maru já taky nemám vůbec žádné příznaky ani chutě nic jen břicho dost bolí a korát včera strašně záda mě boleli a dnes nic. tak uvidíme.
Zaváděli Ti je pátý den po odběru? Co jako myslíš jestli se počítá? Musíš vědět jak stará embryjka jsi měla, v den, kdy Ti je zavedli a kolikátý den jsi od transferu? Mě řekli, že když už mi zavádějí tak stará-pětidenní embryjka, tak, že se uhnízďovat budou hned od 6.-9.dne, to znamená hned první dny po transferu.
transfer byl 13.3. a zaváděli embrija 17.3 takže by se měli zahnízdit jak jsi psala ten druhý den po transferu ta matika ![]()
juj a ty uz mas 6.den dve čárky??? to je paráda!!!! moc držím palce… takže já v pátek… dám pak vedet.
Jani, 13. jsi měla OPU - odsátí, ne transfer. Zaváděli ti 4denní embrya.
K těm příznakům, já mám teď nejmenší intenzitu, když porovná všechny tři „pokusy“.
To mě uklidňuje, že taky nemáš příznaky a přitom máš dvě čárky, já jsem dneska úplně fit, ani břicho nebolí, jen občas píchne, ale jinak pohoda, teď jsem tak hodinku uklízela a jsem z toho utahaná jako kotě ![]()
Děvčátka,děláte mi radost
.Na statistiky se vyprdněte,akorát to člověka stresuje a to je to,co ani jedna z nás nemá zapotřebí
.
Vítám nové tváře ![]()
Marun,krásnej obrázek. ![]()
Dinulko tak jsi zkoušela další testík. Když se ti to takto brzo ukázalo, tak to budou dvojčátka
v pátek mám mít MS a bojím se
že to dostanu, už zažínám mít příznaky.
Ahoj Jani,
testík jsem zkoušela,jsem trochu na rozpacích…testovací čárka je stejná jak včera,myslela jsem ,že bude už o něco silnější…
.
Ty jsi dnes 6 den,neláká tě to taky zkusit??
láká, ale bojím se, ještě zkusím vydržet, ta čárka se moc nezbarvuje, že by měla být moc výrazná, hlavně že tam je. Vím před 5 lety jsem si dělala test za 20kč,
a měla to být ranní moč já v poledne a byly tam // a ta druhá nebyla výrazná, ale byla tam takže vše bude ok.moc moc přeji Ti to
Ahojky,děvčátka,krásné slunečné ráno
![]()
Dinu,to s tím testem je normální.Co vím,tak je lepší pro kontrolu síly čárky,testovat jednou za dva dny,tam je potom rozdíl víc patrnej.