Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Igul, vítám tě. Mně první asi 4 dny nebylo vůbec nic. Na pocity moc nedej. Vydržela bych alespoň do středy, ale když to vydržíš do příštího víkendu, budeš mít větší jistotu. Držím palce.
Ahoj Sluní
.Koukám,že jsme měli stejný nápad.Taky sis změnila ikonku
.
To po mě chtěli holčiny na jiné diskuzi. Jestli si nedám nějaké veselejší sluníčko, když mám teď důvod k radosti. Napadly mě mé dvě blastocystičky, co mám v bříšku.
Jo jo, v našem CAR mají krátce novinku, že každý den od OPU/rozmrazení do ET/KET si mohu na netu prohlédnou fotečku a krátký komentář k tomu od embryologa. Pacientka dostane své přihlašovací heslo, aby to nikdo jiný neviděl.
Tak to je bomba
.Jsou to pěkný kousky
a teď už z nich jsou určitě pěkný embryjka ![]()
Jj, mají to udělaný dobře. Jedno embryjko bylo malinko horší, tak uvidíme, zda se chytlo jedno nebo dvě.
I jedno by bylo dobrý a dvě to by bylo skvělý
Hlavní je,že něco tam je,ať už jedno nebo dvě
.
Jaruše píše:
I jedno by bylo dobrý a dvě to by bylo skvělýHlavní je,že něco tam je,ať už jedno nebo dvě
.
Ahoj holky a Ingrid,koukám,že jsi byla na KETu den po mě ,no také nic extra necítím,ale opravdu se tomu nedá moc přisuzovat.Někdo žádné změny nepociťuje a je těhu a jiný si třeba příznaky vsugeruje.No já měla včera „blicí“ virozu,tak jsme naprosto K.O. a doufám,že to embryjka přežily,také to mohlo počkat až do dneška,dnes by se měla zavrtávat,nezbývá nic než čekat ,ale je jaro ,je pěkně ,tak to musí určitě dopadnout
,zatím tedy nestrácím otimizmus,jsme zvědavá jak dlouho mi to vydrží ![]()
ahoj holky
tak jak jsem Vám říkala, že jsem si ve čtvrtek dělala test tak byl negativní a za dvě hodiny // ale nevěřila jsem tomu, protože jsem dva dni dost špinila a včera jsem si dělala test z odpolední moči a byly//
a dnes z raní //
paradá, ale ze čtvrtka mělo bylo tak zle strašný bolesti hlavy, že jsem musela 2 brufejni.a to na migrénu netrpím.
holky prosím, jak tam mám dát popisek, aby jste věděly kdy jsem byla na transferu atd. děkuji
teď jen se bojím, aby vše bylo ok, aby to nebylo mimoděložní jinak kdy se to dá zjistit, že je vše ok? děkuji
Ahojky Jani.Nejdřív veliká gratulace
a teď k tomu podpisu.Když si klikneš vpravo nahoře vedle svého profilu na nastavení,tak potom sjedeš dolů a tam máš nastavení podpisu.Vybereš si,jak ho chceš zobrazovat,potom napíšeš,co chceš a potvrdíš uložením.No a je to ![]()