KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
25.3.11 20:32

Ahoj Igul, vítám tě. Mně první asi 4 dny nebylo vůbec nic. Na pocity moc nedej. Vydržela bych alespoň do středy, ale když to vydržíš do příštího víkendu, budeš mít větší jistotu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 20:42

Ahoj Sluní :mavam: .Koukám,že jsme měli stejný nápad.Taky sis změnila ikonku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.3.11 20:45

To po mě chtěli holčiny na jiné diskuzi. Jestli si nedám nějaké veselejší sluníčko, když mám teď důvod k radosti. Napadly mě mé dvě blastocystičky, co mám v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 20:47

To jsou přímo ty tvoje 8-o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.3.11 20:51

Jo jo, v našem CAR mají krátce novinku, že každý den od OPU/rozmrazení do ET/KET si mohu na netu prohlédnou fotečku a krátký komentář k tomu od embryologa. Pacientka dostane své přihlašovací heslo, aby to nikdo jiný neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 20:54

Tak to je bomba :potlesk: .Jsou to pěkný kousky :wink: a teď už z nich jsou určitě pěkný embryjka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.3.11 20:58

Jj, mají to udělaný dobře. Jedno embryjko bylo malinko horší, tak uvidíme, zda se chytlo jedno nebo dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 21:04

I jedno by bylo dobrý a dvě to by bylo skvělý :mrgreen: Hlavní je,že něco tam je,ať už jedno nebo dvě :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.3.11 21:06
:palec: Přesně tak. Jdu do pelíšku, tak dobrou noc.
Jaruše píše:
I jedno by bylo dobrý a dvě to by bylo skvělý :mrgreen: Hlavní je,že něco tam je,ať už jedno nebo dvě :dance: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 21:15

Dobrou noc :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.11 11:16

Ahoj holky a Ingrid,koukám,že jsi byla na KETu den po mě ,no také nic extra necítím,ale opravdu se tomu nedá moc přisuzovat.Někdo žádné změny nepociťuje a je těhu a jiný si třeba příznaky vsugeruje.No já měla včera „blicí“ virozu,tak jsme naprosto K.O. a doufám,že to embryjka přežily,také to mohlo počkat až do dneška,dnes by se měla zavrtávat,nezbývá nic než čekat ,ale je jaro ,je pěkně ,tak to musí určitě dopadnout :dance: ,zatím tedy nestrácím otimizmus,jsme zvědavá jak dlouho mi to vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
26.3.11 13:59

ahoj holky :mavam: tak jak jsem Vám říkala, že jsem si ve čtvrtek dělala test tak byl negativní a za dvě hodiny // ale nevěřila jsem tomu, protože jsem dva dni dost špinila a včera jsem si dělala test z odpolední moči a byly// :dance: a dnes z raní // :lol: paradá, ale ze čtvrtka mělo bylo tak zle strašný bolesti hlavy, že jsem musela 2 brufejni.a to na migrénu netrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
26.3.11 14:00

holky prosím, jak tam mám dát popisek, aby jste věděly kdy jsem byla na transferu atd. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
26.3.11 14:01

teď jen se bojím, aby vše bylo ok, aby to nebylo mimoděložní jinak kdy se to dá zjistit, že je vše ok? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
26.3.11 14:04

Ahojky Jani.Nejdřív veliká gratulace :kytka: a teď k tomu podpisu.Když si klikneš vpravo nahoře vedle svého profilu na nastavení,tak potom sjedeš dolů a tam máš nastavení podpisu.Vybereš si,jak ho chceš zobrazovat,potom napíšeš,co chceš a potvrdíš uložením.No a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí