KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
28.3.11 11:40

a co Dinul, jak se máš ty a jak je tobě ??? je vše v pořádku ???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
28.3.11 12:11

Dobré poledne všem :kytka:
Maru vůbec nedej na to,co ti říkal dr. Bez výsledků by se k tomu vůbec neměla vyjadřovat,a když už,tak by tě měla povzbudit.Tohle bylo od ní dost přes čáru.Buď se špatně vyspala,nebo je to,s prominutím,pěkná slepice-pardón,ale takový jednání mě vždycky vytočí.Já teď razím na kontrolu po operaci,tak doufám,že je všechno O.K. a budu se moct začít těšit na KET. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.3.11 13:05

Ahoj holky, moc všem děkuji za podporu, v krvi mám pouze 13,2UI/l, takže hodně málo a navíc mě opouštějí těhotenské příznaky a přicházejí ty menstruační, ve středu jdu znovu na krev. Ale myslím, že je to v háji :cry: Jen by mě zajímalo, co to jako bylo, jestli se embryjko chytlo a pak se přestalo vyvíjet, nebo co to znamená, hCg se přece netvoří jen tak, nebo jo? Máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.3.11 13:12

Ahoj Maru,ještě neztrácej naději,nevím sice přesně jak má HCG stoupat,myslím,že tu je někde i tabulka,ale mě se při předminulém KETu také objevili na testu // a pak nic,ale na krvi to bylo po pár dne jednoznačné a měla jsme méně jak 5..Já bych ještě nezoufala,psychika je důležitá a u hodně holek co jsme dřív pročítala diskuse mělo hcg nizké a pak stoupalo.Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.3.11 14:12

Marun,to mě mrzí,také se mi po KET stalo,že čárka byla,pak nebyla… Asi to může být opravdu tím,že se embrijko chytí a přestane se vyvíjet. Vím,že to zklamání je ještě o to bolestivější,tak se holka drž :hug: . Ale jak píše Soft-třeba se ještě vše v dobré obrátí!
Mě je fajn,dnes ráno jsem dělala testík,čárka sílí,tak doufám,že bude vše v pohodě :pankac: .
Mám ale pěknou chřipajznu,tak doufám,že to mimču neublíží :think: .
Páá a hoďte sem fotečky testíků,tak hezky se na ně kouká :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:10

ahoj Maru drž se, to by mě ani ve zlém snu nenapdlo, že těhotenský test může znamet to co se stalo Tobě. všechny pěstičky držím ať to dobře dopadne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:11

Dinulko Ty si vař čajíky ať se z toho dostaneš tady posílám testíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:13

ale teď mám obavy aby bylo vše ok, protože jsem taky o víkendu špinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.3.11 15:16

Ahojky,
Janin, krásný testíky.
Marun, mrzí mě, že je HCg takhle nízké, ale doufám, že ti bude postupně růst obden dvojnásobek a bude to dobré. :hug: Moc ti držím palečky.
Já ráno po 4 dnech testla a čárka krásná. Přikládám foto. Ale zítra si asi zajdu jako samoplátce na krev, když u nás v CAR to nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:24

ahoj Sluníčko supr testík :potlesk: akorát své testíky tak jsem nedokázala přiblížit jako to máš Ty aby ta čárka byla pěkně vidět, ale jinak mám ji taky dost zbarvou než co jsem testovala před 4 dni. Ale taky si zajdu na krev, protože to jediná jistota, aby to bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.3.11 15:24

Holky moc děkuji za podporu!!! Už mám dnes vybrečené potoky :cry:
Jani já měla 11. a 13. den po KET úplně stejné čárky na testu jako Ty, doufám, že Ti budou sílit.
Já jsem testovala ještě dneska ráno a čárka byla slabší než ty předchozí, takže žádnému násobení hCg už nevěřím, ale zase si říkám, jak je to teď s dalším IVF? Nemáte někdo zkušenosti? Jestli si musí tělo odpočinout, nebo je naopak dobře nahormonované a můžu jít do dalšího cyklu hned? Hned ve středu se chci zeptat doktorky.
Dinulko uvař si zázvorový čaj s citronem a medem, je to zázrak, jak rychle chřipka odejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:28

Maru mě čárky sílí akorát neumím to dobře nascanovat do PC, ale den o dedne čárka sílí, ale stejně není žádná jistota, protože jak jsi psala může to být po ty várce hormonu. ale hlavně buď vklidu kolikátý IVF máš? asi bych dala pauzu 3 měsíce, aby si tělo trochu odpočlo. Ale třeba to bude vše ok moc Ti to přeji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.3.11 15:30

a Maru Ty máš mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.3.11 15:31

Marun, pauza být žádná nemusí. Jde jen o to, kdy ti to schválí pojišťovna, kdy dostaneš MS. Ale jinak se čekat nemusí. Ale ještě nevěš hlavu, třeba to budu ještě dobré. :hug:

Jani, když fotím testíky, tak si na foťáku nastavím funkci makro, abych mohla fotit z velké blízkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.3.11 15:57

Holky,pohled na ty testy-to je nádhera :dance: !
Taky jsem přemýšlela o krvi jako samoplátce,ale říkám si,jestli to není zbytečné,stejně tím nic neovlivním… Čajík se zázvorem piju,už jsem na něm asi závislá,miluju ho :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí