Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a co Dinul, jak se máš ty a jak je tobě ??? je vše v pořádku ???? ![]()
Dobré poledne všem ![]()
Maru vůbec nedej na to,co ti říkal dr. Bez výsledků by se k tomu vůbec neměla vyjadřovat,a když už,tak by tě měla povzbudit.Tohle bylo od ní dost přes čáru.Buď se špatně vyspala,nebo je to,s prominutím,pěkná slepice-pardón,ale takový jednání mě vždycky vytočí.Já teď razím na kontrolu po operaci,tak doufám,že je všechno O.K. a budu se moct začít těšit na KET. ![]()
Ahoj holky, moc všem děkuji za podporu, v krvi mám pouze 13,2UI/l, takže hodně málo a navíc mě opouštějí těhotenské příznaky a přicházejí ty menstruační, ve středu jdu znovu na krev. Ale myslím, že je to v háji
Jen by mě zajímalo, co to jako bylo, jestli se embryjko chytlo a pak se přestalo vyvíjet, nebo co to znamená, hCg se přece netvoří jen tak, nebo jo? Máte některá zkušenost?
Ahoj Maru,ještě neztrácej naději,nevím sice přesně jak má HCG stoupat,myslím,že tu je někde i tabulka,ale mě se při předminulém KETu také objevili na testu // a pak nic,ale na krvi to bylo po pár dne jednoznačné a měla jsme méně jak 5..Já bych ještě nezoufala,psychika je důležitá a u hodně holek co jsme dřív pročítala diskuse mělo hcg nizké a pak stoupalo.Držím moc palce.
Marun,to mě mrzí,také se mi po KET stalo,že čárka byla,pak nebyla… Asi to může být opravdu tím,že se embrijko chytí a přestane se vyvíjet. Vím,že to zklamání je ještě o to bolestivější,tak se holka drž
. Ale jak píše Soft-třeba se ještě vše v dobré obrátí!
Mě je fajn,dnes ráno jsem dělala testík,čárka sílí,tak doufám,že bude vše v pohodě
.
Mám ale pěknou chřipajznu,tak doufám,že to mimču neublíží
.
Páá a hoďte sem fotečky testíků,tak hezky se na ně kouká
!
ahoj Maru drž se, to by mě ani ve zlém snu nenapdlo, že těhotenský test může znamet to co se stalo Tobě. všechny pěstičky držím ať to dobře dopadne
![]()
Dinulko Ty si vař čajíky ať se z toho dostaneš tady posílám testíky ![]()
ale teď mám obavy aby bylo vše ok, protože jsem taky o víkendu špinila.
Ahojky,
Janin, krásný testíky.
Marun, mrzí mě, že je HCg takhle nízké, ale doufám, že ti bude postupně růst obden dvojnásobek a bude to dobré.
Moc ti držím palečky.
Já ráno po 4 dnech testla a čárka krásná. Přikládám foto. Ale zítra si asi zajdu jako samoplátce na krev, když u nás v CAR to nedělají.
ahoj Sluníčko supr testík
akorát své testíky tak jsem nedokázala přiblížit jako to máš Ty aby ta čárka byla pěkně vidět, ale jinak mám ji taky dost zbarvou než co jsem testovala před 4 dni. Ale taky si zajdu na krev, protože to jediná jistota, aby to bylo vše ok.
Holky moc děkuji za podporu!!! Už mám dnes vybrečené potoky ![]()
Jani já měla 11. a 13. den po KET úplně stejné čárky na testu jako Ty, doufám, že Ti budou sílit.
Já jsem testovala ještě dneska ráno a čárka byla slabší než ty předchozí, takže žádnému násobení hCg už nevěřím, ale zase si říkám, jak je to teď s dalším IVF? Nemáte někdo zkušenosti? Jestli si musí tělo odpočinout, nebo je naopak dobře nahormonované a můžu jít do dalšího cyklu hned? Hned ve středu se chci zeptat doktorky.
Dinulko uvař si zázvorový čaj s citronem a medem, je to zázrak, jak rychle chřipka odejde ![]()
Maru mě čárky sílí akorát neumím to dobře nascanovat do PC, ale den o dedne čárka sílí, ale stejně není žádná jistota, protože jak jsi psala může to být po ty várce hormonu. ale hlavně buď vklidu kolikátý IVF máš? asi bych dala pauzu 3 měsíce, aby si tělo trochu odpočlo. Ale třeba to bude vše ok moc Ti to přeji
![]()
Marun, pauza být žádná nemusí. Jde jen o to, kdy ti to schválí pojišťovna, kdy dostaneš MS. Ale jinak se čekat nemusí. Ale ještě nevěš hlavu, třeba to budu ještě dobré. ![]()
Jani, když fotím testíky, tak si na foťáku nastavím funkci makro, abych mohla fotit z velké blízkosti.
Holky,pohled na ty testy-to je nádhera
!
Taky jsem přemýšlela o krvi jako samoplátce,ale říkám si,jestli to není zbytečné,stejně tím nic neovlivním… Čajík se zázvorem piju,už jsem na něm asi závislá,miluju ho
!