Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Sluni to jsem byla já co jsem si brala brufejn, protože jsem doma nic neměla a ta bolest hlavy byla příšerná musela jsem snít po 4 hodinách celkem dva tak doufám, že se miminku nic nestalo. Jinak hlava mě třeští pořád, ale už se to dá zvládnout. a Tobě je jak?
Tak příště raději Jani paralen.
Mně je stále stejně. Nepatrně tlak v prsou, ale to spíše ustupuje. Pobolívání podbřišku - chvíli nic, pak trochu, pak takové píchání. Ale více méně stále se mě drží hlad.
A kam že chodíš do CAR?
Sluni děkuji za radu a s tím hladem jsme na tom stejně
furt něco musím jíst, ale sladké mě neláká spíše zelenina, maso, atd. ale pusu nezavřu a břicho pobolívá taky jen občas jen ta hlava to je síla
a dva dni jsem špinila pátek sobota a teď ok.
Sluníčko28 píše:
Jééé ahojky Jindřiš
Díky, jsi moc hodná. No taky jsem zvědavá, zda se chytla obě dvě nebo ne. Kéž by dvě. Přítel poprvé chtěl jen jedno, po prvním neúsěchu, že by mu dvě nevadili a nyný již doufá, že budou dvojčátka.
Taky na tebe občas mrknu, jak to vypadá u tebea zda už jdete na to. Vím, že je to těžké, ale když to máš mít podpořeno nějakou tou zkušenostní terapií (snad to píšu dobře), tak už by to mělo dopadnout. Moc ti držím palečky.
Sluni uvidíš, důležité je, že se povedlo. Chtěla jsem se objednat na konec března na konzultaci, ale ta chuť není, jak jsem se těšila, tak prostě nějak nemůžu, Dávám tomu čas a uvidím, ale zase to nemůžu dlouho odkládat, chci se ptát ještě na imunologii. Taky mi občas probíhá hlavou, že 3× moje tělo otěhotnělo a 3× se toho zbavilo, že třeba už prostě to dítě mít nemám, nevím, ale jsem v nějakém divném rozpoložení.
Jindřiš,
![]()
určitě se to povede. Já bych to jako nějaké „znamení“ nebral. Vím, že máš obavy. Ale na konzultaci a imuno bych s objednala. Alespoň bys měla připravená všechny vyšetření, až bys pak chtěla jít. Klidně třeba v létě nebo příští rok na jaře, věkem máš ještě čas.
Holky ,držím moc všem palečky a všem co mají // to moc přeji,je to hodně povzbuzující a mám z toho sama radost ,že se tak daří
.Je to nádhera,hlavně atˇto vydrží,už se těším na další pozitivní příspěvky
.Já tedy stále nic nepoci´tuji ,ale nějak se tomu nesnažím přikládat váhu,tak doufám,že Vám tady ty úspěchy nepokazím ![]()
Ahoj holky,tak co jak se daří?
Co ty Igule,já už pomalu myslím na testování,ale zase to nechci uspěchat ,měla jsme předminulý pokus test pozitivní a za pár dní byl negativní,tak se trochu bojím
Jak se jinak cítíš,já nic,trochu napjatá prsa,ale to mám často i z UTG a Estrimaxu ,který užívám..
Ahoj holky,
Já jsem dneska s náladou pod psa, byla jsem na odběru krve, na potvrzení těhotenství, protože mi tři tesky vyšly pozitivně a je mi pořád blbě od žaludku a občas mě píchá v prsou a paní doktorka mi řekla, ať se neraduju, že ty příznaky může dělat i ta koňská dávka hormonů, kterou do sebe tlačím a test může být falešně pozitivní anebo může jít o biochemické těhotenství, tak mě setřela na dvě doby
Tak ještě hodinu a budu vědět, jak dopadla krev.
Ahoj Maru,ty příznaky mohou dělat jak hormony,tak psychika,ale 3.falešné testy
???Tomu nevěřím,určitě to dobře dopadne,jen se zbytečně nervuješ,co je to za doktorku,že tě takhle hned,aniž by měla výsledky zpruží?
ahoj holky všechny, i já přeji krásný den.
Softi , to víš, že taky myslím na test stále. já jsem o den později než ty - takže to mučení z čekání budu mít o den delší
ale je opravdu moc brzo. musíme vydržet
taky mám jen pnutí v prsou a jen občas tlaky v břichu. taky to spíš přisuzuju těm tabletkám. já užívám Utrogestan, prednison a divinu. a výsledku testu se bojím. držím ti palečky moc a moc.
Marun, moc te´d na tebe myslím, a´t je vše v pořádku. je pravdou, podle toho, jak píšeš, že doktorka byla docela drsná. ale nezamýšlej se nad tím. posílám ti moc štěstí.