KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
26.3.11 14:06
janina2222 píše:
teď jen se bojím, aby vše bylo ok, aby to nebylo mimoděložní jinak kdy se to dá zjistit, že je vše ok? děkuji

Tak za prvé,všechno bude v pořádku,nic jiného se nepřipouští :wink: a za druhé v CARu si tě pohlídají,to se neboj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
26.3.11 14:34

ahoj Jaruše, moc děkuji a tak jsem to tam zadala a uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
26.3.11 14:50

Ahojky
Jani, gratuluju. Na mimoděložní nemysli. Jinak se to zjistí z UTZ a záleží na kvalitě UTZ a zkušenosti lékaře, kdy se to zjistí. Ale 3 týdny po ET to již vidět je a 4 týdny po ET to již vidí každý doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
26.3.11 15:12

ahoj Sluni :mavam: moc děkuji to bude úroda o Vánočních svátcích v porodnici :-D a jak se Ty cítíš? já si dnes ve 4 ráno dělala test už jsem nemohla dospat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.3.11 16:25

Ahoj holky,
to je super,Jano mooooc gratuluju ke // :potlesk: !!!
To se to tu hezky množí :mrgreen: !
Já chytla od mladýho chřipajznu,tak snad bude vše v pohodě.Dělám čajíčky,tak snad to zabere :roll: .
Zdravím všechny a hezký víkend :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 17:21

ahojko softi , no…datum ketu máme skoro stejný :-) budem si držet palce. :-) přibyl další den a mi přijde to čekání nekonečné. jinak stále se u mě nic nezměnilo pocitově. tobě je už lépe s tou „blicí virozou“? taky neztrácím optimismus a máš pravdu - je jaro , všechno kvete, mohly by jsme i my :-) :-)

Příspěvek upraven 26.03.11 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.11 17:23

A jani… posílám taky velkou gratulaci ke // čárkám - tahle diskuse je prostě dvoučárková :-) :-) :-) holky .. nemáte taky takový pocit ??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.11 07:46

krásné ráno holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.11 07:47

Igule držim pěstičky :hug: ať už jsou brzy// moc moc přeji. :kytka: ať nás je více. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.3.11 09:39

I vám všem přeji hezké ráno. já se zas probudila s nahlodávající myšlenkou, že si udělám test. i když vím, že je to stále brzy. vím, že to musím vydržet ještě, že je brzo. to čekání je šílené. :-) na druhé straně … vlastně se bojím jaký bude výsledek. dneska je u nás škaredě a zima tak ten den asi proležím u filmu. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.11 09:45

ahoj Iglu :mavam: to je nejlepší co můžeš udělat odpočívat a všechno bude ok. já taky ležela 4 dni jen na záchod a pak jsem šla na krátkou procházku dopadlo to ani jsem tomu nemohla uvěřit, že náš poslední 3pokus IVF dopadne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.3.11 09:54

jani, je to super,že ti to dopadlo dobře. pravda, po všech tvých pokusech už bylo na čase a te´d už bude jen štěstí.:-) ještě se stále šetři. taky už jsem přemýšlela nad procházkou, ale do té zimy se mi dneska ani nechce. takže dneska si hovím u filmu. výsledku se bojím, protože jak vidím, co holky všechno mají za sebou (já zatím jen jedno Ivf). tak kdo ví, ale věřím. :-) zkusím vydržet se netestovat do středy, ale je to mučení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
27.3.11 10:01

Ahoj holky, omlouvám se, že se sem pletu, jinak všem gratuluji k těhu a ostatní ať co nejdřív přidají.

Sluníčko sleduju si tě a moc gratuluji a moc a moc držím palečky, jsem zvědavá kolik jich bude. Já se měla objednat na konzultaci k Doležalovi, ale nějak nemám sílu na to, nějak nemám víru, že by to mohlo dobře dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.3.11 10:33

Jééé ahojky Jindřiš
Díky, jsi moc hodná. No taky jsem zvědavá, zda se chytla obě dvě nebo ne. Kéž by dvě. Přítel poprvé chtěl jen jedno, po prvním neúsěchu, že by mu dvě nevadili a nyný již doufá, že budou dvojčátka.
Taky na tebe občas mrknu, jak to vypadá u tebe :-) a zda už jdete na to. Vím, že je to těžké, ale když to máš mít podpořeno nějakou tou zkušenostní terapií (snad to píšu dobře), tak už by to mělo dopadnout. Moc ti držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.3.11 10:49

Ahojky,
Igu, někomu vyjde i první IVF. 4.den je na testování opravdu moc brzy, ještě pár dní vydrž. Držím palce.

Mám dojem, že tu někdo psal, že sei bral dva ibalginy (snad to nepletu). S prášky v těhu pozor. Některé vůbec, některé opatrně. Raději Paralen než Ibalbin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí