Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak snad to bude dobré ,uvidíme
,Děkuju za podporu a u Vás je to tedy také drahé,no jo zdražuje se všeude,já vím,že kamarádka to měla v Podolí sice před cca 4.lety ,ale jen kolem 2000.Já,že mám ještě celý pokus hrazený ,tak abych měla trochu přehled ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska ráno zkusila testík, mamatest 10 a vyšel pozitivní
Četla jsem, že tento typ testů může být falešně pozitivní, tak jsem si udělala radši dva a mám na obou dvě čárky, sice jsou ještě světlé, ale jsou zřetelné
Bojím se radovat, abych něco nezakřikla ![]()
Marun, no super, moc moc gratuluju. Tak vidíš, jen potřebovali víc času. To je ale úroda, my tady budeme všechny těhulky ![]()
No já bych to ještě nechtěla zakřiknout, jsem hrozně pověrčivá a můj muž také, ale tohle ráno bylo fakt krásné, ještě nikdy se mi tak netřepaly ruce ![]()
Tak jen doufám, že ta čárka bude sílit a že bude vše v pořádku
Jak je Tobě? A kdy jdeš na krev? Nebo rovnou na ultrazvuk?
Ahoj holky
,
jéééé Marun,moc gratuluju ke //,ať už jen sílí
!
No to bude fakt úrodička těhulek,asi opravdu volá to jaro!
Chtěla jsem se zeptat,jestli nemáte některá zkušenost-celý život mám rychlejší tepovou frekvenci,ale teď poslední 2 dny je to hodně divoký,akorát se chystám k doktorce. Nevíte jestli to může způsobit těhotenství? Nikdy jsem žádné léky nebrala,ale od včerejška mi fakt není moc dobře…díky ![]()
Určitě to bude dobrý. ![]()
Já mám mírné pobolívání podbříšku a prsou a mám odpolední a večerní nevolnosti a bolesti hlavy. Jdu ve středu do CAR na test z moči, krev dělají jen výjimečně (asi když není test průkazný) a objednají mě na UTZ za dva týdny.
Dinulko, určitě maž k doktorovi, vyšetřovali Ti někdy štítnou žlázu? Ta může způsobit rychlý tep a právě v těhotenství s tím bývá potíž. Já mám od narození srdeční arytmii, takže vím, o čem mluvíš, mě když to chytne, tak jsem jak při infarktu, a to bušení srdce je fakt nepříjemný. Tak určo běž k doktorovi, Ty těhotenský hormony tyhle věci můžou rozházet.
Jéé Sluni, a to se chodí na ultrazvuk už takhle brzy, jo? Já jdu v pondělí na krev a pak vůbec nevím, jak to pokračuje.
Už se připravuju,ale stejně mi asi nic neřekne…
Před 3 týdny jsem byla akorát na kardiologii na všech možných vyšetřeních,abych to poa eventuelně neřešila v těhu. Na nic nepřišli,ale tepová frekvence v klidu je tak 90-100. Teď mám tak 120 možná o fous víc a pěkně to cítím…dám pak vědět…
Jsem se připravovala na těhotenské nevolnosti,ale tohle mě zaskočilo
.
Marun píše:
Jéé Sluni, a to se chodí na ultrazvuk už takhle brzy, jo? Já jdu v pondělí na krev a pak vůbec nevím, jak to pokračuje.
Čau holky,
tak snad vše v pohodě,žádné prášky na srdce mi Dr. napsat nechce,prý to není v při snažení o dítko úplně ideální…
Prý ale můžu vzít Neurol,zklidním se já,zklidní se i tep.
Alespoň u nás bude větší sranda
.
Co vy,je tu nějak ticho
.
ahoj holky, tak jsem si dovolila se k vám připojit,jestli mohu. hodně mi pomáhá čtení vaší diskuse. Teď ve středu 23.3. jsem po KETu. takže mé pocity si dovedete asi představit. všem se // blahopřeji.
říkám si, jestli jsou normální pocity : mám návaly horka a jen mírné a občasné bolení břicha přes den. při prvním ET jsem začala krvácet hned 3 den po. dneska je to 3 den po Ketu tedy a pocity na MS úplně nemám. tak snad to tak nedopadne.
díky moc
jsem ráda, že je tato diskuse. ![]()
jak to tak pročítám - tahle je docela úspěšná, co se týká // čárek.
já se jen pořád sleduju a hodnotím pocity s vašima. je , ale pravdou, že mimo mírné bolestí břicha (jen sem tam přes den) a návalů horka nic jiného nemám. tak nevím, jestli je to zcela normální.možná mi už jen haraší v hlavě z té nervozity. chci se zeptat, který den by jste se zkusily testnout? měla jsem KEt 23.3. co myslíte?
Já bych byla za to vydržet alespoň do příštího víkendu
.V CARu dělají testy z krve po čtrnácti dnech,takže by bylo dobrý vydržet co nejdéle,i když je to hooooooodně těžký… ![]()