KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
24.3.11 08:55

Dinul gratuluju. Taky jsem dnes testla a mám čárku trochu silnější oproti předevčírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 08:55

Odpočívat moc nejde,mám doma skoro 3 letého kluka :-) .
Ale domluvila jsem se v jesličkách,že bude teď 14 dní chodit,abych měla alespoň dopoledne klid.....
Snažila jsem se polehávat,ale jen první 3 dny,pak jsem začala chodit na procházky.
Bříško pobolívá pořád,spíš jsem hrozně nafouklá,není to bolestivé,spíš nepříjemné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
24.3.11 08:57

Dvojčátka to být mohou a nemusí. Znám holčiny, co měli // také již 6.den a čekají jedno mimi. Ale třeba se nám zadaří a budeme mít obě dvojčátka. Musíme si ještě 3 týdny počkat a nechat se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 08:57

Díky Sluní,nápodobně :mrgreen: ,
tak snad se bude vše zdárně vyvíjet dál :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 08:59

jj :mrgreen: ,v CARu říkali,že když bude testík pozitivní,mám se objednat na 11.4. na UZ,už by mělo být vidět srdíčko :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
24.3.11 09:03

tak jsem to nevydržela a zkusila co zaznamenáva od 5mlU/ml a negativní takže zase nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 09:06

Jani-vždyť to není z ranní moči! Vůbec se tím nenervuj a zkus to zítra nebo o víkendu ráno :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
24.3.11 09:08

Dinul, u nás je to 4 týdny po ET/KET, takže asi 13.4. Uvidím, co mi řeknou 30.3. v CAR.

Jani, takhle citlivé testy snad ani nejsou. Asi výrobce pěkně kecá. A jsi teprve 7.den, každý nemá // takhle brzo. Znám holčiny z diskuzí, co mají // až tak 12. nebo i 14.den. ještě není nic ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 09:10

Taky bych testu moc nevěřila,nejlepší je prý mamatest a stojí pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.3.11 09:11

Krásné dopoledne všem :kytka: .Dinul a Sluní,děvčata děláte mi radost :dance: :dance: .Už jen to,že to můžu sdílet s vámi mi dává naději,že snad v létě budu mít taky štěstí :wink: .Jani,hlavně buď v klidu,myslím,že je ještě brzo.Vím,že se to lehce řekne,ale stresováním se ničemu nepomůžeš a jen si tím můžeš ublížit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
24.3.11 09:13

ahoj Jaruš, to jsem ráda, že ti vléváme do žil optimismus a naději. A můžu se zeptat, proč KETík až v létě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.3.11 09:15

Ahoj Jaruš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
24.3.11 09:22
Sluníčko28 píše:
ahoj Jaruš, to jsem ráda, že ti vléváme do žil optimismus a naději. A můžu se zeptat, proč KETík až v létě?

Musím si trochu orazit a dát se do kupy.Od loňského května mám za sebou šest narkóz, poslední před třemi týdny,takže si dáme alespoň tři měsíce pauzu,abych měla jistotu,že jsem opravdu v pořádku a půjdeme do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.3.11 09:47

Ahoj holky,tak si to tady pročítám,byla jsme na KETu 22.3.,ale mám dost obavy.Vždy mě po KETu trochupolelo břicho ,vlastně hend od druhého nde,ale tentokrát jsme si v den transferu vzala Brufen,sice mě to embryoložka schválila,jelikož jsme měla migrénu ,ale ted si říkám,jestli to nebyla velká chyba a emrya to nezlikvidovalo :-( .Prý by to mělo vliv až po transferu ,no,ale nevím…Tedˇbudu také netrpělivě čekat ,je to už můj 5.pokus,Mám už sice z jednoho KETu 3.letého kluka,ale ted se stále nedaří ,už přes rok chodím na KEty ,měla jsme 4.dávky a toto byla poslední.Navíc teda mé centrum opět podražilo :-? ,i tak nás to docela vysává .ted se platí za rozmražení už 4400 a dala jsme si i hatchink za 3300,Mohu se zeptat kolik to stojí u Vás ,jen tak pro porovnání,zdá se mi to docela drahé.
Držím moc vše palečky a holkám co mají // moc,moc gratuluji ,atˇto vydrží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
24.3.11 10:00

Soft, mě první dny taky nebylo nic. U nás vyjde rozmražení 5 tis., transfer 1700,– a lůžko 500,– držím palce. Hlavně, že už jedno dítko máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí