KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
30.3.11 10:16

ahoj holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 10:17

Dinulko supr gratuluji :potlesk: :potlesk: taky si takto dělám testy od minulého čtvrtka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 10:17

Jinak jsem byla na krvi mám to pozitivní a výsledek 620 :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 10:56

Jani to je super :potlesk: ,moc gratuluji,když je to potvrzené ,tak je to tutovka :dance:
A kdy,že ty jsi testovala poprvé,já to sice četla,ale jsme palice děravá :jazyk: ,nejdříve ti vyšel negativní a po pár dnech pozitivní,že ?No snad ještě mám malou naději…,ikdyž se tedy vůbec jako těhotná necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:18

ahoj soft :mavam: já si dělala 8 den po transferu takže minulý čtvrtek , byl negativní, až za 2 hodiny pozitivní potom hned druhý den z odpolední moči // a sobota z raní do bylo do minuty a v neděli / čárka je dřív než ta testovací. a pokračuji takto každý den jako Dinulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:20

a ta neschopenka já ji mám od obvodní lékařky až to bude i na ultrazvuku v pořádku tak mě přepošle obvodnímu gynekologovi. Jinak když Ti ji vypsali v caru tak Ti ji nechaj dokud nebude vše ok a pak Tě mohou přeposlat ke svému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:20

a tu neschopenku můžeš mít po celou dobu těhotenství nebo jak se budeš cítít někdo to ukončí a jde do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:21

a Ty si Soft kolikátý den a testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.3.11 11:28

Já jsme testovala 7.den po ,ale měla jsme 4.denní kutivaci a už mám chlapečka z KETu a tam se mi už tuto dobu objevil duch,tak jsem si říkala,že to zkusím,ale už mě zase chutˇzašla a ještě počkám,budu doufat,že se ještě může ta druhá objevit ,zkusím asi zítra,ani nemám doma test :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.3.11 11:33

Ahoj holky. ¨
Jani, gratuluji ke krevním testům úspěšným. :-) :-)
Dinulko, tvá sbírka TT je skvělá, působí to na mě dobře, jak se na to dívám :-) :-)
Softi, tak jsem se dneska k tobě přidala, i když jsem po tansferu o den později než ty.nevydržela jsem. a výsledek??? negativní. tak jsem taky znejistěla, ale musíme doufat. co nám zbývá. jinak nemocenskou mám z caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:34

měla jsem taky 4 dení kultivaci, bude tam :andel: jen chce počkat držím palečky :hug: :hug: a jak máš velkého chlapečka? já mám holčičku normální cestou ty bude v dubnu 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:36

ahoj IGule :mavam: :mavam: holky bude tam :andel: jen to chce počkat je nižší HGG a ten test to ještě nepozná hlavně se nestresujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:37

já taky jsem zkoušela 8 den a test nic až za dvě hodiny to jsem ho chtěla vyhodit, ale pak jsem šla ven a když jsem přišla domů tak jsem tomu nevěřila a jiný test jsem neměla doma a to nebylo z ranní moči, tak jsem musela počkat na pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.11 11:40

a Soft můžu se zeptat jakou si měla hladinu z krve zda sis nechavala dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
30.3.11 12:40

Ahojky, jsem nadšená. Všichni byli v CAR moc milý. Doktor mi gratuloval a že jsem ho potěšila. Pak tam za námi do ordinace přišla ta nová doktorka, co mi dělala transfer, že slyšela, že ta jsem a že mi chtěla jen pogratulovat. A test z moči mi nedělali, stačilo jim ukázat ty moje a prý jsou moc pěkné. Ale dokonce mi nabrali HCG a ještě nějaké dva jiné hormony, že se z toho více méně pozná zda je to v pořádku (nebo mimoděložní). Výsledky budou v pátek odpolko. Více si mě hlídají, takže na UTZ jdu již příští týden v pátek 8.4. dopolko a už by mohlo/a být :srdce: , když jsem měla blastocystičky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí